Eşinizle ailelere ne sıklıkla gidiyorsunuz

Niye mecbur olasınız ki...Herkesin bi evi,işi gücü var.Çok Polyanna gördüm sizi .

ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ; ilk başta bizdedr sorun oluyordu... hatta bir ay kadar ne o bizimkilere gitti nede ben kv gittim... ama olmuyor kuzucum öyle tatsızlıjk oluyor ... saymayı bırakın canınız istedikce gidin ... bi süre sonra çözülür sıkna canını

Benim ailem mersinde gidersek ikimiz gidiyoru kv ler iki saat uzakta yine beraber gidiyoruz aramiz da iyidir boyle sorun olmuyor masaallah

Niye mecbur olasınız ki...Herkesin bi evi,işi gücü var.Çok Polyanna gördüm sizi .

İnşallah ya eşim bu konuda çok baskıcı;((

Of bende her gün kaynanamdayim kendi annemler bayagi uzaktalar yilda iki kez anca goruyorum esim.calsiiyoe o yokkende kv deyim.ve kafayi yemek uzereyim

Bana daral gelir böyle dayatmalardan. Sadece alelere gitmek değl her pazar alışverişe gidelim dese de kaçacak delik ararım. Spontane olmalı bazı şeyler, keyif istemeli, heves edilmeli.

Hiç sevmiyorum görev gibi işlerden. Ayrı şehirlerdeyiz böyle bir sorun yok ama her hafta aynı gün en sevdiğim ili bile yapacak olsam, o bana sıkıntı gelmeye başlar.

Evlilikle ilgili okuduğum bi kitapta eşinizle beraber ailesine gidin ama kendi ailenize gelmesi için ısrar etmeyin yazıyordu. Sebebi ise erkekler karıma sözüm geçmiyo ki getiremiyorum duygusu geliştiriyorlarmış. Ben bunu uyguluyorum. Sorun yok Allaha şükür. Onunlada gidiyorum ama onsuz gidince daha fazla vakit geçiriyorum ailemle

Of bende her gün kaynanamdayim kendi annemler bayagi uzaktalar yilda iki kez anca goruyorum esim.calsiiyoe o yokkende kv deyim.ve kafayi yemek uzereyim

Ay senin işin dsha zormuş ((

Bana daral gelir böyle dayatmalardan. Sadece alelere gitmek değl her pazar alışverişe gidelim dese de kaçacak delik ararım. Spontane olmalı bazı şeyler, keyif istemeli, heves edilmeli.
Aynen öylee. ruhlarımız bşr bu konuda cnm

her hafta gitmek zorunda değilsiniz ki.. o ne öyle görev gibi..
Gelin bunu eşime anlatın...

Ben açıkcası onunkilere gidince onada bazen baskı yapıyorum...

biz de ananemlere sadece bayramlarda, fakat babanemlere her haftasonu gidiyoruz yıllardır.. üstelik ikisinin arasındaki mesafe 5 dakika.. babaneme giderken ananeme de ugrayabiliriz pekala.. biz ise yarım saatlik uzaklıkta oturuyoruz... babam annemi göndermiyor ananeme.. ne işi varmış... bazı erkekler böyle...

çok gaddarca bababnızın bu yaptığı..
annenız nasıl kabul ediyor annesini görmemeyi?

Ne alaka kayinvalide olmak ile, çoçuklar ile? Bende bazen canim gitmek istemiyor, esimde bazen benim annemlere gitmek istemiyor. Bunda ne var ki? Hepimiz çalisiyoruz, yoruluyoruz, bazen insan evde oturmak istiyor yada sadece esi ile vakit geçirmek istiyor. Her hafta insan niye kv'deye felan gitsin ki? Böylece insanlari alistiriyorsun ve bir hafta gitmeyince olay çikiyor.

Ben mesela bazen 2 hafta arka arkaya gidiyorum, sonrada 1 hafta gitmiyorum, sonra tekrar gidiyorum,... yani canimiz ne zaman gitmek istiyorsa, musaït oldugumuz zaman gidiyoruz.

Biz eşimin ailesinden çok uzaktayız. Benim ailem de Almanya'da.
1.5 saat mesafede babaannemler var.
Ben ayda bir babaanneme giderim. Eşim bayramlarda gelir. (Çalışma durumundan dolayı)
Eşimin ailesine de yılda 1 defa gideriz. (En güzeli bu).

NE KADAR ZAMANLIK EVLİSİNİZ DÜZENİNİZ OTURMUŞ SANIRIM..

evet bende bazen keşke buralardan çok uzak olsam diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…