- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Niye mecbur olasınız ki...Herkesin bi evi,işi gücü var.Çok Polyanna gördüm sizi .
ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ; ilk başta bizdedr sorun oluyordu... hatta bir ay kadar ne o bizimkilere gitti nede ben kv gittim... ama olmuyor kuzucum öyle tatsızlıjk oluyor ... saymayı bırakın canınız istedikce gidin ... bi süre sonra çözülür sıkna canını
Köy yarım saatlik yol annemler arka sokağımda canmBu köy nerede çok mu uzak ?
Ailene gidemiosan hsonu aileni çağır
Demokraside çareler tükenmez
Of bende her gün kaynanamdayim kendi annemler bayagi uzaktalar yilda iki kez anca goruyorum esim.calsiiyoe o yokkende kv deyim.ve kafayi yemek uzereyim
Aynen öylee. ruhlarımız bşr bu konuda cnmBana daral gelir böyle dayatmalardan. Sadece alelere gitmek değl her pazar alışverişe gidelim dese de kaçacak delik ararım. Spontane olmalı bazı şeyler, keyif istemeli, heves edilmeli.
Gelin bunu eşime anlatın...her hafta gitmek zorunda değilsiniz ki.. o ne öyle görev gibi..
Evlilikle ilgili okuduğum bi kitapta eşinizle beraber ailesine gidin ama kendi ailenize gelmesi için ısrar etmeyin yazıyordu. Sebebi ise erkekler karıma sözüm geçmiyo ki getiremiyorum duygusu geliştiriyorlarmış. Ben bunu uyguluyorum. Sorun yok Allaha şükür. Onunlada gidiyorum ama onsuz gidince daha fazla vakit geçiriyorum ailemle
çok gaddarca bababnızın bu yaptığı..biz de ananemlere sadece bayramlarda, fakat babanemlere her haftasonu gidiyoruz yıllardır.. üstelik ikisinin arasındaki mesafe 5 dakika.. babaneme giderken ananeme de ugrayabiliriz pekala.. biz ise yarım saatlik uzaklıkta oturuyoruz... babam annemi göndermiyor ananeme.. ne işi varmış... bazı erkekler böyle...
Eşiniz haklı tavır almakta.
Unutmayın ki yarın sizde kayınvalide olacaksınız.Ve gelininiz de size gelmek istemese ne düşünürsünüz.Ayrıca insan ektiğini biçer.O zaman geldiğinde ben istemem ve sorun çıkarmam hiç demeyin.Öyle bir bozulursunuz ki bunu kelimelerle anlatamazsınız.
alışmış 25 senedir.. bişey diyemiyor.. dese daha kötü olacağını bildiğinden... çok sabırlı bir kadın, şaşırıyorum...çok gaddarca bababnızın bu yaptığı..
annenız nasıl kabul ediyor annesini görmemeyi?
Ne alaka kayinvalide olmak ile, çoçuklar ile? Bende bazen canim gitmek istemiyor, esimde bazen benim annemlere gitmek istemiyor. Bunda ne var ki? Hepimiz çalisiyoruz, yoruluyoruz, bazen insan evde oturmak istiyor yada sadece esi ile vakit geçirmek istiyor. Her hafta insan niye kv'deye felan gitsin ki? Böylece insanlari alistiriyorsun ve bir hafta gitmeyince olay çikiyor.
Ben mesela bazen 2 hafta arka arkaya gidiyorum, sonrada 1 hafta gitmiyorum, sonra tekrar gidiyorum,... yani canimiz ne zaman gitmek istiyorsa, musaït oldugumuz zaman gidiyoruz.
Biz eşimin ailesinden çok uzaktayız. Benim ailem de Almanya'da.
1.5 saat mesafede babaannemler var.
Ben ayda bir babaanneme giderim. Eşim bayramlarda gelir. (Çalışma durumundan dolayı)
Eşimin ailesine de yılda 1 defa gideriz. (En güzeli bu).
NE KADAR ZAMANLIK EVLİSİNİZ DÜZENİNİZ OTURMUŞ SANIRIM..
evet bende bazen keşke buralardan çok uzak olsam diyorum..
sizinki sanırım biraz dişli bir kayınvalideKesinlikle kayınvalideden ne kadar uzak o kadar huzur benim için...
sizinki sanırım biraz dişli bir kayınvalide
benimki kötü değil ama arada dengesi şaşıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?