iyii ama annesi delirdi yanımdan sakın almayın ben sizle ilgilenmem diye. o zaman baştan öyle demiyecekti ayrıca hafta içi annemlere hiç gitmiyoruz haftasonu görüyoruz yani o kadar
yani hani ben üzülmesin kırılmasın diye çabalıyorum o kavga ile karşılık veriyor ya keşke bende öyle karşılık verseydim..
ama susarak insan daha çok yıpranıyor emin ol..kavga hiçbir zaman çözüm olma zki sadece sorunu büyütür insanı yıpratır ,
ama susarak insan daha çok yıpranıyor emin ol..
ne güzel benim eşim aniden tepki verir yada surat asar bende bekler bekler sonrada patlarım.öyledir , ben pek susma taraftarı değilimdir içimdekileri söylerim biriktirmem hiç eşime karşı (sadece, olsun en önemlisi eşime karşı biriktirmemek) eşimle olan diyalogum başından beri öyledir hatta ilk zamanlar o problemimiz olduğunda uzatmayalım sonra konuşalım falan derdi ben çözmeden bırakmazdım ona da hep derdim konuyu konuşmayınca kapanmıyor benim içimde büyüyor bak daha fazla üzülüyorum diye diye ikna ettim o da aynı mantığı kabul etti bi süre sonra
ne güzel benim eşim aniden tepki verir yada surat asar bende bekler bekler sonrada patlarım.
tamam canım çok sağolasınherkesin yapısı farklı , herkese yaklaşma anlaşma yöntemi de farklı oluyor çevreye bak mesela nsl anlaşılır yahu bu adamla yada kadınla dediğin kişiler evliliklerinde gayet başarılı oluyorlar, eşin öyleyse sende üzme o zaman onun gibi düşünmeye çalış
tamam canım çok sağolasın
senin başını şişrdim
offf4 aylık evliyim dönüp baktığımda sadece 1,5 ayını kendi evimde geçirmişim.. cenaze düğün dernek hastalık koşturmaca eşimin olmayışı hepsi etken oldu kendi evimizde kalmayışıma.. evliliği anlamadan evlilik yaşıyorum bu aralar çok canım sıkkın.. eşimin ailesiyle kalıyorum.. bide dönüp baktığımda hep birileri için koşturuyorum benim ailem onun ailesi falan filan çok sıkıldım, daraldım, bunaldım..benim ailem burada değil şehir dışındalar annemler dedemin rahatsızlığı nedeniyle yoklar şimdilik.. kız kardeşim kasımda evlenecek kızla ilgilenemiyorum.. yeni sıkıntım, pazartesi eşim gelecek evin içi tozdan geçilmiyor temizlik yapmaktı niyetim dipli köşeli kadın çağırıp beraber hallederiz diye düşünüyordum bide görümce üniye gidecek onun kaydına beraber gidelim diyor kayınvalide.. kayınpederden daraldı artık kaçacak yer arıyor onun için bana sardı..şu iki ayda o kadar gezdim ki artık evde canımın sıkılmasını bile özledim hiç gidesim yok..bide uzun yol şoförlük yapıcam şehirlerarası..eşimde sen götür onları ben cumartesi yanınıza gelirim dedeni görürüz ordan teyzemlere geçeriz sonra evimize geçeriz dedi. ama hiç gözüm almıyor artık seyahatten bıktım.. evimi özledim dicem ama evi bile benimseyemedim ya sanırım kısa süreli depresyona girdim..
offf
kardesşim senin derdin de kötüymüş
kendi evinde kalmaktan korkuyormusun?
ah canım herkesin imtihanı bir başka..yok canım neyinden korkacam ben korkmuyorum alışkınım bekarken de kızkardeşimle kalıyorduk anne baba memlekete gelip giderdi 15 güne bir.. evin olduğu muhit pek iç açıcı olmadığından eşimin ailesi tek kalmam taraftarı değil..benimde işime geliyor arabayla işime gelip gidiyorum diye ama sıkıldım göçebe gibi elbise taşı getir götür işinden.. kız kardeşimle kalsam ona da sıkıntı onunda işi erken başlıyor sabah getir götür onun için problem bide kendimi rahatsız hissediyorum böyle benim için sistemi bozulmasın..
ah canım herkesin imtihanı bir başka..
ah canım yaKızlar yazdıklarınızı okudum ama karşı koymak direnmek olmuyo.iş yerleriniz ortak oğullarından çıkarıyo iş yerinde kayınpeder bu sefer eşlerimizle kötü oluyoruz.yeni evliyken bir iki gün gitmedim diye aratıp küfür yemiştim dövmekle tehdit etmişti beni.kocamı çok seviyorum sadece onun için katlanıyorum yoksa hiçbişeye katlanmam.bakın şimdide oldu hemen olay 2-3gündür kızım hasta olduğu için gitmiyorum.bahçemiz var akşamları serin oluyo orda üşüttü.kayınpeder 160 kilo domates almış küçük eltimde büyük kızı hasta diye gitmiyodu laf olmuş kızmış hemen kayınpeder niye gelip yardım etmiyolar ne var sanki diye.kayınvalidemde çocukları hasta dememiş sinir oldum sanki gelmeme sebebimizi bilmiyo.bütün işleri büyük gelin yapıyo diğerleri hep oturuyo olmuşuz çok sinirlendim keyiff değil bu yani bukadar anlayışsızlık çok yıpratıyo beni çok yoruluyorum artık
bi tane cesur yürek çıkamamış eşlerden babasına karşı gelebilcek, eşlerini ezdirip dursunlar. babamıza karşı gelirsek parasız kalcaz diyemi korkuyolar başka iş bulsunlar, iş bulmakta kolay değil ama bu şekilde yaşamak çokmu güzelKızlar yazdıklarınızı okudum ama karşı koymak direnmek olmuyo.iş yerleriniz ortak oğullarından çıkarıyo iş yerinde kayınpeder bu sefer eşlerimizle kötü oluyoruz.yeni evliyken bir iki gün gitmedim diye aratıp küfür yemiştim dövmekle tehdit etmişti beni.kocamı çok seviyorum sadece onun için katlanıyorum yoksa hiçbişeye katlanmam.bakın şimdide oldu hemen olay 2-3gündür kızım hasta olduğu için gitmiyorum.bahçemiz var akşamları serin oluyo orda üşüttü.kayınpeder 160 kilo domates almış küçük eltimde büyük kızı hasta diye gitmiyodu laf olmuş kızmış hemen kayınpeder niye gelip yardım etmiyolar ne var sanki diye.kayınvalidemde çocukları hasta dememiş sinir oldum sanki gelmeme sebebimizi bilmiyo.bütün işleri büyük gelin yapıyo diğerleri hep oturuyo olmuşuz çok sinirlendim keyiff değil bu yani bukadar anlayışsızlık çok yıpratıyo beni çok yoruluyorum artık
Anne babaya karşı feci bi saygı ve hürmet var(ben hürmet demiyorum artık resmen kölelik)hiçbi zaman karşı gelmiyolar.ama bizim bu halinizdende çok mutsuzlar en azından benim eşim.anlattığımda ne kendini savunabiliyo ne ailesini mahçup olup susuyo sadece arada kötülerde babasını benim yanında olduğunu hissettirir ama babanın yüzüne başkaah canım ya
bunlar nasıl insan böyle çok anlayışsızlar..
Gelmedi diye küfretmek ne demek ya kusura bakma ama kocalarınız çok kılıbık..
Baba fabrikaya gitmiyo bile çalışan oğullar.kesinlikle gelir yüzünden değil.hergün birbirlerini gördükleri için tatsızlık çıkmasın diye.konultuğumuz zaman anne baba hakkı hüsna korkarım diyo ne yapsalarda annem ve babam onlar benim diyo bişey diyemiuorum.yoksa kimse memnun değil böyle yaşamaktanbi tane cesur yürek çıkamamış eşlerden babasına karşı gelebilcek, eşlerini ezdirip dursunlar. babamıza karşı gelirsek parasız kalcaz diyemi korkuyolar başka iş bulsunlar, iş bulmakta kolay değil ama bu şekilde yaşamak çokmu güzel
İyide onların hakkını korurken seni ezdiriyorAnne babaya karşı feci bi saygı ve hürmet var(ben hürmet demiyorum artık resmen kölelik)hiçbi zaman karşı gelmiyolar.ama bizim bu halinizdende çok mutsuzlar en azından benim eşim.anlattığımda ne kendini savunabiliyo ne ailesini mahçup olup susuyo sadece arada kötülerde babasını benim yanında olduğunu hissettirir ama babanın yüzüne başka
Baba fabrikaya gitmiyo bile çalışan oğullar.kesinlikle gelir yüzünden değil.hergün birbirlerini gördükleri için tatsızlık çıkmasın diye.konultuğumuz zaman anne baba hakkı hüsna korkarım diyo ne yapsalarda annem ve babam onlar benim diyo bişey diyemiuorum.yoksa kimse memnun değil böyle yaşamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?