Eşinizle ailelere ne sıklıkla gidiyorsunuz

eşim benim ailemin yanından ev aldı..
yani şu anda bizim burayı bırakmamız çok zor..
anneme arabayla 5 dakkayım

Canım eşin senin ailene 5 dk mesafeden ev almış, sen eşinin ailesine haftada bir gitmeyi "en büyük sorunumuz" olarak dile getiriyorsun, bence haksızlık etme... Ha, çok oturmazsın, işin vardır söylersin arada bir gitmezsin vb. Ama "onun ailesi" diye gitmemezlik etmen tabi ki sorun olur.

Merak etme, "eşimin ailesinin umrunda değiliz" demişsin ya, sen sadece eşinin gönlü olsun diye gidersen o da bunun kıymetini mutlaka bilecektir ve aileyle ilgili bir problem olduğunda sana söylenecek hiçbir şey olmayacaktır.

evet ama düşünsene hep aynı saçmalıklara katlanıyorum
sürekli önemsenmediğimi hissediyorum orda
kocamda onların yanında çook değişiyor..

bence de hepsi saçmalıyor yaşlı desek değillerde ama ben annem için bile aynısını düşünüyorum
kaynana olsun değişicek
benim annemde kaynana ama inan gelmseler aramaz bile işleri vardır der ama bunlar niye gelmiosunuz diye 2 de bir kocamı arıyorlar

sence de şakamı bu..

söyleme şekline kadının konuşma tarzına göre karar verilebilir şimdi şaka da denmez değil de, mesela torunu sevindirmek içinde söylemiş olabilir hani o özel hissetsin senin için geldim gibilerine çocuk anlayabilecek yaştaysa tabi

çocuk yoktu ki yanımızda...
ve vallahi falan dedi
aman ne bileyim yada ben takmak istedim taktım..

çocuk yoktu ki yanımızda...
ve vallahi falan dedi
aman ne bileyim yada ben takmak istedim taktım..

hım bilemedim , sen takma kafana zamanla yoluna koymaya çalış ama eşinin desteği önemli çünkü onun gitmek istiyor olması durumu zorlaştırıyor , konuşarak çözme yoluna git bence

hım bilemedim , sen takma kafana zamanla yoluna koymaya çalış ama eşinin desteği önemli çünkü onun gitmek istiyor olması durumu zorlaştırıyor , konuşarak çözme yoluna git bence
konuşamıyoruz kii
hemen bağrıyor öyle olmaz da bilmem ne
insanlar seni çok seviyor vs diyor

evet ama düşünsene hep aynı saçmalıklara katlanıyorum
sürekli önemsenmediğimi hissediyorum orda
kocamda onların yanında çook değişiyor..

Eşin ailesinin yanında değişiyorsa bunu onunla konuşmalısın o zaman...

Bir şeyler anlatmışsın sayfalarda yeni gördüm Med'cim, ama hepsini de okumadım, boşver öyle herşeyi kafana takma, kaygısız ol biraz

Bir şeyler anlatmışsın sayfalarda yeni gördüm Med'cim, ama hepsini de okumadım, boşver öyle herşeyi kafana takma, kaygısız ol biraz
keşke bu kadar herşeyi içime atmasaydım..
inceldiği yerden kopsaydı..

bizde çalışıyoruz ama ihmal etmiyoruz.cuma eşimin ailesine bazı h.sonlarıda tamamen annemlerdeyiz

konuşamıyoruz kii
hemen bağrıyor öyle olmaz da bilmem ne
insanlar seni çok seviyor vs diyor

önceki yazılarınız da evinizi sizin ailenizin yakınından aldığınızı okudum acaba eşiniz bu durumumdan dolayı da kendi ailesine sık sık giderek iki tarafı eşitleme amacı içinde olabilir mi diye geldi aklıma

iyii ama annesi delirdi yanımdan sakın almayın ben sizle ilgilenmem diye. o zaman baştan öyle demiyecekti ayrıca hafta içi annemlere hiç gitmiyoruz haftasonu görüyoruz yani o kadar

keşke bu kadar herşeyi içime atmasaydım..
inceldiği yerden kopsaydı..

İnceldiği yerden kopsaydı derken? Ben boşver kafanı takma derken duymazdan geliver manasında dedim. Hatırladığım kadarıyla eşinle aran iyiydi senin, sağdan soldan gelen şeylere kulakları tıkayacaksın biraz, yoksa bitmez insanın derdi...

yani hani ben üzülmesin kırılmasın diye çabalıyorum o kavga ile karşılık veriyor ya keşke bende öyle karşılık verseydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…