aynen öyle düşünsene annene gitmene izin vermicek sana her gün kv git dicek ..
başka?
Biz üç geliniz ve ben en küçükleriyim.bu durumu büyük abim kabullendiği için bizim ses çıkarmamız kötü gelin ve evlat imajı yansıtıcağından ses çıkaramıyoruz. Eşim izin verdiği halde kayınpederim izin vermiyo ailemin yanına gidemediğim zamanlar oldu ve bunun için bir kere bile surat yapmadım
kayınpeder yüzünden aileme gidemiyosam kötü gelin olmayı tercih ederdim., biraz kötülükten bişey olmaz eşin varken onun haddinemi sana karışmak 3 gelin birlik olun onun üstesinden gelinBiz üç geliniz ve ben en küçükleriyim.bu durumu büyük abim kabullendiği için bizim ses çıkarmamız kötü gelin ve evlat imajı yansıtıcağından ses çıkaramıyoruz. Eşim izin verdiği halde kayınpederim izin vermiyo ailemin yanına gidemediğim zamanlar oldu ve bunun için bir kere bile surat yapmadım
2 aylık evliyken şehir dışına ablama gidecektim, kayınpederim karışmaya kalktı da evliliğimi sorguladım ben ciddi ciddi.
Bir daha da eşim öyle bir şeyi yansıtamaz bana.
Kadının tutumuyla ilgili bu.
iki aileye de uzağız ve bu büyük avantaj aynı anda gidiyoruz karşılıklı katlanıyoruz 10 gün orda kaldıysak 10 gün diğer yerde kalıyoruz kendimizce anlaştık nisanda annemlere gittik ama onlar eylülde bize geldiler yani ben daha şanslıyım onun ailesi gelmedi bayramda biz gidecez ve en son ramazan bayramında görmüştük..Bizim evliliğimizdeki en büyük problem bu. Ne o bensiz ne ben onsuz ailelerimize gitmiyoruz. Sizde de bu durum problem yaşatıyormu? Örneğin biz pazar gününü ailelere ayırıyoruz ben bazen onunkilere gitmek istemiyorum çok üzülüyor küsüyor bana ... Bu arada ikimizde çalışıyoruz ve çok yoruluyoruz
ailesine zaten uzağız ama araba olduğu için gidiliyoriki aileye de uzağız ve bu büyük avantaj aynı anda gidiyoruz karşılıklı katlanıyoruz 10 gün orda kaldıysak 10 gün diğer yerde kalıyoruz kendimizce anlaştık nisanda annemlere gittik ama onlar eylülde bize geldiler yani ben daha şanslıyım onun ailesi gelmedi bayramda biz gidecez ve en son ramazan bayramında görmüştük..
mekan değiştirin en kısa zamanda :)
eşim benim ailemin yanından ev aldı..gideriz der zamanla o kadar sıklıkla gidilmez sen merak etme bırak ne kadar uzak olurlarsa o kadar iyi sadece karşı taraf için değil her iki tarafın da uzak olması lazım sizin tam anlamıyla evli olduğunuzu anlamanız için
bana da böyle bir adam lazımevimiz çok yakın beş dakika mesafe amaaaaaaa
bayramda seyranda hastalıkta senede gitmemiz elimizin parmaklarını geçmez yani
bundan da çok memnunumkocm saolsun gitmeyi sevmez
görev olarak yapılması zaten çok saçma..aman insanın bir hafta sonu oluyor onuda ya evde dinlenerek ya da bi yerlere giderek değerlendirmek istiyor benim fikrim bu yönde oluyor yani sürekli ailelerle haşır neşir iç içe sevmiyorum iki taraf içinde geçerli tabi bi de alıştırınca görev gibi oluyor sevmiyorum bu durumu tabii uzaklaşmamak lazım sonuçta bizi yetiştirdiler ama birazda özlemek gerekmez mi ? ilerde bizim kayınvalide olma durumumuza gelince Allah nasip ederse inşallah olacaz ama gençler biraz kendilerine vakit ayırsın yahu bu fikrimin değişeceğini pek sanmıyorum
olur zamanla başta beraber oturduğumuz için çok içli dışlı olmak sonunda böyle bir avantaj sağlıyorbana da böyle bir adam lazım
hı ama arkadaşım seninkide zormuş yaolur zamanla başta beraber oturduğumuz için çok içli dışlı olmak sonunda böyle bir avantaj sağlıyor
önceden hiç görüşmezdik çocuk olunca bu kadar oldu en fazla
görev olarak yapılması zaten çok saçma..
yani mesela ben bu haftasonu gitmek istemiyorum dedim
hemen ya giderz eğlence olur diyor kavgada etmek istemiyorum
ya Sabırr..
BENİM KOCAM MANYAK.bizde ilk başta bu sorunu yaşadık benim ailem uzakta onunki yakın , bi kaç kere bana emrivaki yaptı üstelik , beraber gittik evin önüne gelince ben arkadaşlarla görüşecem sen otur ben gelirim akşama dedi uyuz oldum bi hafta sonum var onuda bırakta evimde ayağımı uzatıp tv izleyim de mi ? valla tartıştım bi daha yapamadı o hareketi şimdi ben istersem giderim istemezsem gitmem kimsede alınmaz başta her hafta gidiyorduk bizde ben gitmemeye başlayınca önce bana küstüler falan ama yılmadım bu duruma da alıştılar
Biz üç geliniz ve ben en küçükleriyim.bu durumu büyük abim kabullendiği için bizim ses çıkarmamız kötü gelin ve evlat imajı yansıtıcağından ses çıkaramıyoruz. Eşim izin verdiği halde kayınpederim izin vermiyo ailemin yanına gidemediğim zamanlar oldu ve bunun için bir kere bile surat yapmadım
BENİM KOCAM MANYAK.
ailesi zaten bizi umursamıyor bile..
tabiiki kadın bana diyorki ben bu haftasonu yazlıktan sadece torunum için döndüm..ben sana bişey diyim mi ne kadar uzak olursan o kadar kıymetin artıyor ben çevremde de hep gördüm bunu
aslında çok değil cnm 9 ay falan ama 10 seneye bedeldi diyebilirimhı ama arkadaşım seninkide zormuş ya
kaç zaman beraber oturdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?