• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle birlikte namaz kılıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceden hergün olmasa da kılıyordu bu aralar bıraktı. Bu değiştirmek değil dinine göre yaşamasını ve görevlerini yapmasını istiyorum. Çünkü ilk başlarda o beni teşvik ettı onun sayesinde başladım.
insanlar değişebilir. Siz istiyorsunuz diye o da istemek zorunda mı?

Keşke bu konularda herkes kendine göre biriyle evlense kimse kimseye baskı yapmasa.
Ben namaz kılmam, kendime dini hassasiyeti olmayan birini eş olarak seçtim.
Siz de keşke en baştan kendiniz gibi birini seçseydiniz. Böyle değiştirmek zorlamak olmamalı bence
Mantık olarak doğru dediğiniz ama her zaman 2*2=4 etmiyor. Zamanla insanların doğruları, yanlışları, huyları, hayatı yaşama biçimleri gibi inançları da değişiyor. Bende ve eşimde öyle oldu mesela. İlk evlendiğimiz zamanki hayatımızla şu an çok farklı.

Mantık olarak doğru dediğiniz ama her zaman 2*2=4 etmiyor. Zamanla insanların doğruları, yanlışları, huyları, hayatı yaşama biçimleri gibi inançları da değişiyor. Bende ve eşimde öyle oldu mesela. İlk evlendiğimiz zamanki hayatımızla şu an çok farklı.
Bizde ilk evlendiğimizde herşey farklıydı ama sonradan içime aşk geldi namaza başladım..

Ben 5 vakit namaz kılıyorum. Eşimin de kılmasını istiyorum bazen ben ısrar edersem 1 defa kılıyor yada Kur-an okuyor benim ısrarımla. Kendisini hazır hissetmediğini sonra kılarım deyip geçiştiriyor. Onun iyiliği için yapıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Dinde zorlama yoktur denirken gidip de kimseye baskı yapamazsınız. Siz napıyorsanız yapın.
Dini konu yasak bu arada

Eşine karistigin gibi bize de mi karışacaksin ?
Zorla güzellik olmaz bu birincisi
İkincisi de tanıştığınız da bu adam size böyle sözler verdi mi ? Ben senin gibi dindar olacağım diye
Beni Dindar olmam için çok zorladı ama sonradan ben içimden geleni yaptım ve yapıyorum da hala. Siz beni ilgilendirmezsiniz.

Neden yasak? Sadece eşler arasında kavga ve aldatmalar mı konuşuluyor burada?
Üye okurken kabul ettiğiniz kullanım koşullarını okuyun.
Dini konular konuşmak istiyorsanız burası uygun başlık değil. Burası bdv. Evet kavga aldatma bir derdim var a giriyor.
Sizin eşinize dini baskınız ve dini içeriğiniz bu topiğin konusu değil

Kendinizde demişsiniz içime aşk geldi namaza başladım diye. Belki eşinize gelmedi adama zorla niye bişeyler yaptırıyorsunuz. Size aşk gelmeden önce 5 vakit kılıyor muydunuz o zaman eşiniz size zorla kıldırsa ne kadar memnun olurdunuz

Üye okurken kabul ettiğiniz kullanım koşullarını okuyun.
Dini konular konuşmak istiyorsanız burası uygun başlık değil. Burası bdv. Evet kavga aldatma bir derdim var a giriyor.
Sizin eşinize dini baskınız ve dini içeriğiniz bu topiğin konusu değil
Benimde çok sorunlarım var çok ağır şeyler yaşadım, ve Allah'a sığınıyorum

Kendinizde demişsiniz içime aşk geldi namaza başladım diye. Belki eşinize gelmedi adama zorla niye bişeyler yaptırıyorsunuz. Size aşk gelmeden önce 5 vakit kılıyor muydunuz o zaman eşiniz size zorla kıldırsa ne kadar memnun olurdunuz
Zorla kıldırdığı günler de oldu

Bunun için biraz geç kalmışsınız. Eşinizin namaz kılmasını istiyorsanız öyle bir eş seçecektiniz. Evlendikten sonra değiştiririm mantığı çok sağlıksız.
Ben evlendiğimde kılıyordu şimdi kılmıyor ne alakası var ki namaz kılan eş seçmek ile

Eşim çok baskıcı çok baskı uyguladı beni kapattı ve zorladı. Şimdi halimden memnunum ve eşimi zorlamıyorum sadece güzellikle söylüyorum daha huzurlu mutlu oluruz diyorum.
Eşiniz bana normal gelmedi. Eşini baskılayıp kapatıyor. Ardından kendisi söylediği şeyleri yapmıyor. Bence başka sorunlarınız da var zaten yukarda yazmışsınız. Vallahi kardeşim içten gelmezse olmuyor. Sen zorlarsan zorlama ile yapacak sonra bu bir yerden patlak verecek.

Beni Dindar olmam için çok zorladı ama sonradan ben içimden geleni yaptım ve yapıyorum da hala. Siz beni ilgilendirmezsiniz.
bakın hanımefendi zorladı diyorsunuz ya,işte bir karakter ortaya koyup kabul etmeyebilirdiniz. Bence siz şu an 'beni zamanında zorladı şimdi neden kendi yapmıyor' un öfkesini yaşıyorsunuz

Eşiniz bana normal gelmedi. Eşini baskılayıp kapatıyor. Ardından kendisi söylediği şeyleri yapmıyor. Bence başka sorunlarınız da var zaten yukarda yazmışsınız. Vallahi kardeşim içten gelmezse olmuyor. Sen zorlarsan zorlama ile yapacak sonra bu bir yerden patlak verecek.
Teşekkür ederim, güzel yazınız için.
Evet çok sorunlarımız var hala devam eden. Belki ahlağı düzelir, ağzı bozuk düzelir diye istiyorum amacım kötü değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X