Esinizle günde kac saat gecirirsiniz?

Benim işim dolayısıyla gün içinde şu kadar saat görüşüyoruz diyemiyorum. Çünkü ben evde bir kaç gün olmuyorum hafta süresince. Ama evde olsam da olmasam da mesajlaşırız hep ve günde en az bir kez araşırız; evlenmeden önce de böyleydi hep. Evdeysem de haftaiçi o geldiğinde yatım saatine kadar beraberiz, haftasonları da öyle. Eşim bensiz bir yere gitmeyi pek sevmiyor o yüzden işim haricinde beraberiz genel anlamda.

Gün içinde aramasını istemen bana kalırsa gereksiz. Ben de çalışırken konuşmak istemiyorum. Ama akşam eve geliyordur eşin sehirdisindadir dediğin gibi, dinlenip bacaklarini uzattığı vakitte araması gerekir her aksam. Gün icinde sohbet seklinde olmayan kısa mesajlar yeterli. aynı evi paylaşan insansınız bıkac günde bir aramak hiç olmaz

Benim esim 1 aydir gorevde. Gelebilirse haftasonlari geliyor gorusuyoruz. Onun disinda mesajlasiriz surekli konusmayiz. Bu kadar ustune dusmeyin bence. Saat basi merak edecek bir sey yok

Bunlar zorla olacak seyler değil malesef. Bak bir cinnetle aratiyorsun ama bu defa esnemeler basliyor. Senin ićin üzgunun ama zorla olmuyor. Bence kendi haline birak. Biraz biraz sen arayarak alistirmaya calis. Tutarsa ne ala. Tutmazsa maya bu kadar. Kabullenmek senin icin selametli olan olur.

Ikimiz de öğretmeniz sürekli bir aradayız aynı okulda da çalıştık çok nadir ayrı disari çıkar hem esim hem arkadasim gibidir ben telefonla konuşmayı sevmiyorum çok nadir telefonla konusurum

Ben cok yogun calisiyorum telefonuma gun icinde hic bakmam cok cok acil bir sey olursa mudurumu arasin zaten hep dersteyim :) olur da bos dersim falan olursa ararim 1 kez ama bu kez o derste olur..
Aksam zaten bebeleri yedir icir parka indir cikar uyut derken 2 saat falan bas basa otururuz ..
yani hayat sartlarina gore degisir sorunuzun cevabi..

Benim kendimle başbaşa kalmayı seviyorum eşim normal düzeyde arar. Çok telefonla arayan insanları sevmiyorum heleki bu mesajlaştığım kimseyse arayıp iki saat aynı şeyleri konuşmak daha da sıkıcı. Kendinize vakit ayırsanıza.

Esim 20 kere arar.
1 veya 2 defa acarim.
Soyleyecek bir sey yoksa beni arama derim. Anlamaz yine arar.
Bugun latte degil americano aldim demek icin aradi mesela az evvel.
Ben de gun icinde acil birsey yoksa aramam.

Ama aksamlari beraber geciririz. Genelde her aksam yemege veya kahve icmeye cikar sahilde yururuz. Izin gunlerimizde ya mini tatillere ya da tek gunluk ormanlik vs alanlara kacariz. Arkadaslarimiz hep ortak. Gorusursek birlikte görüşürüz

Esim hastanede telefona bakamaz (acil bir durum olsa ararim tek) onun icin gün icinde sabah bana is yerinden mesaj ile güzel bir gün diler,bende öyle. Ve öglen günüm nasil geciyor diye mesaj atar. Isinden dolayi aramasini da beklemem. Aksamlari zaten cocuklarlarla beraber geciriyoruz. Cocuklar yattiktan sonra biraz beraber zaman geciriyoruz. Ama tek basimiza pek fazla bir zaman kalmiyor haliyle.

Esimi.sehir disindayken hic aramam, o arar iki nabiyon ne ediyon muhabbeti, kapatiriz kisa sure icinde. Iki cocuk var, disaridaykrn dinlensin kafasini bosaltsin, arkadaslariyla veya yanliz takilsin isterim.

Evdeyken tum zamanini benimle ve cocuklarla gecirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…