- 21 Eylül 2017
- 2.839
- 7.045
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Eşim şehir dışındayken iş programına göre 2-3 kez arar (huzursuz karakterdir herşey yolunda mı çocukların sağlığı iyi mi ben 3 çocukla cinnet geçirdim mine yedik ne içtik) sonra çocuklar uyuyunca tekrar konuşuruz bu sefer ben nasıl bir gün geçirdim , o nasıl bir gün geçirdi ne zaman dönecek döndüğünde yapmamız gerekenler gün içinde alınan başarı becerilen iş vs. Son konuşmamız 15-20 dk sürer geç uyuduğumuz İçin o günden fotoğraflar yollarız birbirimize.Ama gün içinde acil bişey yoksa yada özellikle merak ettiğim bişey yoksa ben aramam.
Evde olduğu günler Aslında sıradan herkes gibi ben kahvaltı hazırlarım keyfi iyiyse yardım eder değilse haberlerle ilgilenir mutlaka bir çocuk ondadır. Kahvaltı sonrası yarım saat sohbet ederiz bazen çocuklarla ilgili bazen iş ile ilgili bazen sadece ikimiz ile ilgili hatta bazen başkalarının dedikodusunu yaparız
Sonra çocuklarla takılırız onların bize ve bizi birlikte görmeye ihtiyacı var. Hepimizin sevdiği bir aktiviteyi yaparız.
Akşam çocuklar iyiyse biz başbaşa dışarı çıkarız( bu bazen akşam yemeği bazen alış veriş bazen yürüyüş olur)
Bu anlattığım programda eşim başka bir şehirde çalışıyordu 6-7 ay böyle sürdü. Yakın zamanda çalıştığı şehirde yaşamaya başlayacağız. Bu iletişimimizi nasıl etkileyecek göreceğiz.
Bu konuya neden bu kadar takiksiniz?
Esim de sizin gibiydi , 3 senede ogretebildim ona calisirken konusmayi sevmedigimi
Esim sık sık yurtdiaina cikar ben hix aramam
Ne zaman musaitsen o zaman ara derim o firsat buldukca arar ama aramasa da aorun etmem hic
Evliliginizde mutluysaniz evinizde huzur varsa takilmayin boyle bos seylere
Evde ders çalışıyorum. Evet sıkılıyorum ama çalışmadığım zaman da aramamasina kızıyorum. Ben arayinca katiyen aramiyor o yüzden aramiyorumm hatta gun icinde 2 saat belirlerim(3 ve 9) o saatlerde ara diyorum. O kadar dusuncesiz ki bütün komutlari verip öyle anlasabiliyorum. Eve robot alsam ayni islevi gorur heraldeama ben ciddi sormuştum ki... açıklama bile yaptım ciddi soruyorum diye. çünkü eğer öyleyse gerçekten can sıkıntısından diye...
15 senelik kocam memnunum çok şükür. Allah şaşırtmasınCok sevimlisiniz. Umarim ilgi alakası hic eksilmez hep mutlu olursunuz ❤
15 senelik kocam memnunum çok şükür. Allah şaşırtmasın
Durduk yere arama durumu benlik değil. Isteki insanı da o anda acil bi işi vs olur, stresli olur vs. rahatsız etmek istemem. Anlatılacak önemli birşey yoksa durduk yere niye arayım.Hem gecen konuma guncelleme hem de bir soruyla geldim. Konuyu kapattırdığım icin buraya yazıyorum
Telefonları acmama mevzunusu o gece gecirdigim küçük bi cinnetle atlattık. Simdi her aramada açıyor veya en gec yarım saate geri dönüyor. konuşuyoruz ama konusma esnasında ard arda esniyor, yok acıktım, yok tuvaletim geldi diyor. Bi insan daha telefonu açarken esner mi? Ben mi takıntılıyım bilmiyorum. Ama cok sinirime gidiyor. Boyle oklavayı alıp iyi bi pataklayasim geliyor. Malum yapamıyorumBu yuzden bu konuyu acma geregi duydum. Eşiniz il dışındayken ne kadar konuşursunuz ve evdeyken ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Gün icinde işteyken konuşuyor musunuz?
Benim babam asker olmasına rağmen firsat bulur en az 1 kere işte arardı. Simdi babamda gördüklerimi esimde de görmek istiyorum. Ama sanki eskiye gore daha az uzerine gidiyorum bilmiyorum. Normal olan ne bilmek istedigim icin siz lutfen fikrinizi belirtin. Umarim dogru yere yazmışımdır.
Aslında normal olan şey ilişkinin dinamiklerine, eşlerin yapısına göre değişir... normal kime göre ki? Herkesinki farklıdır.Hem gecen konuma guncelleme hem de bir soruyla geldim. Konuyu kapattırdığım icin buraya yazıyorum
Telefonları acmama mevzunusu o gece gecirdigim küçük bi cinnetle atlattık. Simdi her aramada açıyor veya en gec yarım saate geri dönüyor. konuşuyoruz ama konusma esnasında ard arda esniyor, yok acıktım, yok tuvaletim geldi diyor. Bi insan daha telefonu açarken esner mi? Ben mi takıntılıyım bilmiyorum. Ama cok sinirime gidiyor. Boyle oklavayı alıp iyi bi pataklayasim geliyor. Malum yapamıyorumBu yuzden bu konuyu acma geregi duydum. Eşiniz il dışındayken ne kadar konuşursunuz ve evdeyken ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Gün icinde işteyken konuşuyor musunuz?
Benim babam asker olmasına rağmen firsat bulur en az 1 kere işte arardı. Simdi babamda gördüklerimi esimde de görmek istiyorum. Ama sanki eskiye gore daha az uzerine gidiyorum bilmiyorum. Normal olan ne bilmek istedigim icin siz lutfen fikrinizi belirtin. Umarim dogru yere yazmışımdır.
Kocamı değil de kendimi anlatayım. İsteyken zırt pırt aranmaktan hoşlanmam. Konsantrasyonum bozulur. Yarim kalan ise tekrar adapte olmak için zaman harcarım. Zaten is hayatinda öğlen tatilleri dışında telefon görüşmeleri hoş karşılanmaz. Benim altımda çalışan biri bunu yaparsa da uyarırım. Şehir dışındayken yine iş saatleri için aynı kural geçerli ama sabah kalkınca günaydın, akşam uyumadan önce iyigeceler öpücüğü için ararım ya da aranırım. Gün içindeki iş dışı saatlerde eğer ilginç bir şey olduysa paylaşmak dertlesmek isterim.Hem gecen konuma guncelleme hem de bir soruyla geldim. Konuyu kapattırdığım icin buraya yazıyorum
Hem gecen konuma guncelleme hem de bir soruyla geldim. Konuyu kapattırdığım icin buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?