Esinizle günde kac saat gecirirsiniz?

Cok sevimlisiniz. Umarim ilgi alakası hic eksilmez hep mutlu olursunuz ❤

Hayir bu konudan dolayi huzur yok. Evlenmeden dedim ki olmazsa olmazim sevgi. Sevdigini belli edeceksin. Ben gun boyu aklinq gelmedigim adami napayim. Gitsin o zaman gun boyu neyle mesgul oluyorsa gece de koynuna onu alsin.

Bilmiyorum ben hislerin gosterilmesi ve düşünceli olunması taraftarıyim. Seviyorum demeklen olmaz. Neyse sakinim pek bi celalli yazmisim

ama ben ciddi sormuştum ki... açıklama bile yaptım ciddi soruyorum diye. çünkü eğer öyleyse gerçekten can sıkıntısından diye...
Evde ders çalışıyorum. Evet sıkılıyorum ama çalışmadığım zaman da aramamasina kızıyorum. Ben arayinca katiyen aramiyor o yüzden aramiyorumm hatta gun icinde 2 saat belirlerim(3 ve 9) o saatlerde ara diyorum. O kadar dusuncesiz ki bütün komutlari verip öyle anlasabiliyorum. Eve robot alsam ayni islevi gorur heralde

Durduk yere arama durumu benlik değil. Isteki insanı da o anda acil bi işi vs olur, stresli olur vs. rahatsız etmek istemem. Anlatılacak önemli birşey yoksa durduk yere niye arayım.

Calisiyorsak mesajlasiriz baya. Eve geldiginde de uyumadan once bir saat falan takiliriz. Sehir disindaysa mesajlasmamiz azalir. Gittiyse bir yere kesin biseylerle mesguldur. Bende rahatsizlik veya skbogazlik etmemek icin pek mesaj atmamaya anlayisli olmaya calisirim.

Ben 7 yıldan fazla evliyim ve ilk günden beri eşim de ben de birbirimizi günde en az 3 kere ararız. Ben bir saat aramasam hemen beni arar. Günlük muhabbetleri ederiz falan. Akşam da geldiğinde film izleriz. Sabah çok erken kalkıyoruz ve 2 3 saat yatakta her konuda mubabbet ederiz. Şimdi oğlumuz da bize katılıyor :) izin yaptığı zaman hep beraberiz.
Ben böyle seviyorum. Eşim de aynı şekilde. Memnunuz.

Herşeyin fazlası sıkıyor insanı canım.Eşim akşam 8 de işi bırakır.Belki 5 6 kere konuşuruz mesajlaşmalar hariç.İşyerindeki bayanlar diyormuş bu kadar ne konuşuyorsunuz diyeOnun harici evden işe işden eve.Arkadaşları çağırıyor git dememe rağmen imkanı yok gitmiyor.Bende çok bunalıyorum bazen Allah var.İzinli günlerinde de hep beraberiz.Sen nereye ben oraya modundyız sürekli.Haliyle çok yanyana olunca tartışma da oluyor zaman zaman.

İki tarafında arada kafa dinlemesi,birbirinden uzaklaşıp özlemesi şart bence

Aslında normal olan şey ilişkinin dinamiklerine, eşlerin yapısına göre değişir... normal kime göre ki? Herkesinki farklıdır.
Benim annemle babam 2-3 günde bir görüşür babam şehir dışına çıktığında ama babam kardeşimle beni her gün arar ama anneme de deli gibi aşıktır hala... bir arada olduklarında birbirlerinin özel zamanlarına mesela arkadaş programlarına saygı gösterir ama en güzel anlarını da birlikte yaşarlar, ayrılmazlar hiç. Allah uzun ömür versin hiç ayırmasın ikisini inşallah:)

benim eski eşim aldattığı zamanlarda asla açmazdı telefonunu ama sonra vicdan yapıp elinden düşürmezdi arardı...

Şimdiki eşimleyse sürekli yazışırız gün içinde ama gerekli olduğu zamanlarda konuşuruz, genelde sabah bir akşam bir olur... bu ben de bir iş seyahatine gittiğimde o da gittiğinde aynıdır...

Gelelim birlikte geçirilen zamana... o da bence kaliteyle alakalı biraz da... şimdiki eşimle o kadar kaliteli zaman geçiriyoruz ki, tatiller ufak kaçamaklar, akşam izlenen diziler filmler, kahveyle yA da şarapla uzun sohbetler birbirimizi dinlemeler... hep birlikteyiz... çok mutluyuz...

Ama eski eşim öküzdü, oynaştıklarından vakit kaldığında evdeydi hep ama ya elde telefon yA bilgisayar önünde yA da öküz gibi böğüre böğüre horlayarak uyurdu pislik herif... ama sorsan evde benle vakit geçiriyordu... Allah yüzünü güldürmesin iki cihanda da bana ettikleri için...

Diyorum yA her şey ilişkiye, çiftlere ve o ilişkinin dinamikliğine bağlı, kimseyle kıyaslamayın ve sadece kendi duygularınıza ve sağ duyunuza kulak berin...

Kocamı değil de kendimi anlatayım. İsteyken zırt pırt aranmaktan hoşlanmam. Konsantrasyonum bozulur. Yarim kalan ise tekrar adapte olmak için zaman harcarım. Zaten is hayatinda öğlen tatilleri dışında telefon görüşmeleri hoş karşılanmaz. Benim altımda çalışan biri bunu yaparsa da uyarırım. Şehir dışındayken yine iş saatleri için aynı kural geçerli ama sabah kalkınca günaydın, akşam uyumadan önce iyigeceler öpücüğü için ararım ya da aranırım. Gün içindeki iş dışı saatlerde eğer ilginç bir şey olduysa paylaşmak dertlesmek isterim.

Önemli bir mevzu yoksa ikimiz de birbirimizi aramayız.
Gün içinde hiç hatır sormak için konuşmadık

Telde sohbet etmekten nefret ederim ve gercek bir durum olmadikca ne ararim ne aranmak isterim.Kocamla her gece neyin sohbetini edicem ki? Mesajlari cevaplarim ama telle aranmak ve uzun konusmak bir zulüm bana.Sevsemde deli gibi aşikta olsam sesli aramayi sevmem.mesaj yazilabilir.Adamdan ne bekledigini anlamadim acikcasi..evli barkli adam açip sohbet etmez yani..

Ben eşimle hafta sonu görüşebiliyorum sadece iş nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz. Telefonla konuşmayı hiç sevmez be muhabbet de açamaz. Günde 1 defa akşam arar. Onda da o gün çok önemli bir şey olmadıysa 5 dakikayı pek geçmez konuşmamız. Zaten daha uzun sürünce eee başka napiyon falana bağlıyor sıkılıyorum. Söyleyecek birşeyin yoksa kapatıyorum deyip genelde ben kapatırım. Ama adamın yapısı böyle yani değiştiremem ki. Bu yüzden kızmıyorum ve takılmıyorum.

Eşiniz aynı ben :)) evliliğin 2.5 yıl sonrası 5 ay ayrı şehirlerde kaldık. Her gün arıyordu ama sıkılıyordum, hiç sevmem telefonda konuşmayı. Şimdi ara ara annesine gidiyor hiç konuşmuyoruz. Hatta yeni bebeğimiz oldu.. arıyor açmıyorum onla mı konuşacağım çocuk mu bakacağım diye :))

Benim eşimin stresli ve sürekli dikkat gerektiren bir işi var. Ben şu an hamileyim çalışmıyorum. Eşimi mesgul etmemek için ben aramam, onu beklerim. Her öğlen arar napıyorum ne ediyorum iyi miyim vs. İşinin azaldığı akşam üzeri saatlerinde de ben ararım. Unutursam da yine o arar. Nişanlıykende bu şekilde günde iki kere konuşurduk.

Böyle tam iyi bence :) sıkmıyoruz birbirimizi ama gün içinde mutlaka haberleşiriz. Ben ilgiyi severim eşimde öyle. Akşam üzeri ben onu aramazsam o da bana "hiç aramadın bugün" diye mutlaka söyler. Akşam yemeklerini beraber yemeye özen gösteririz. Genelde geç geliyor. Ben dayanamayıp ondan önce yeseme bile masada onunla oturmamı ister. Ne kadar geç gelirse gelsin muhakkak bir çay sohbet faslımız olur. Hafta sonu gündüz çalışsa bile akşam bir plan yaparız. Bazen de hep evde oluruz. Yoğun calışıyor evi özledigini hicbir sey yapmadan durmak istediğini anlıyorum. O zaman ayrı ayrı odalar da takılır akşam yemekte buluşuruz.

İşte iken yani akşam eve gelecekse uç görüşmeyiz

25 yaşında da böyleydi şimdi de böyle

İş saati iş içindir annem de aramaz iş saatinde arkadaşım da

Eğer iş saatinde aranıyorsak da ya acil birşey vardır ya da birşey soracağızdır

Birkaç çaldırırız uygun olunca dönülür

Şehir dışındayken de iş için gitmiş isek akşam birimiz arar konuşuruz

Örneğin ben annemlere tatile gidersem eşim sık aramaz tatil yapıp ailesi ile görüşürken benimle konuşması acil değil diye

Tabii bizim süreler kısa

Hiç 5-6 günden fazla ayrı kalmadık

Akşama kadar 1025325362558625 kere arar naber napıyosun iyi sen iyi nolsun iyi sen iyi bende sen bende lalalalalala
hatta ailem arkadaşlar kafa yapar benimle çok aradığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…