Biz bu ara çocuklar uyuyunca Netflikte You dizisini izliyoruz.Psikopat , sapık,cinayet, aşk ne ararsan varMerhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Mesela bizim şöyle işten gelir sofrayı kurarız bazen eşim çocuklarla ilgilenir falan sonra yemekte haber izlerken haberler hakkında konuşuruz o gün farklı bişey olduysa onun hakkinda konuşuruz bunun dışında zaten eşim çok konuşkan bir tip olmadigi için ben konu açarsam anca konuşuruz yoksa yemek - TV ve uyuma gibi bir rutin var. Kızım erken uyuyor oğlumda büyüdüğü için öyle çok engel olmuyor bize artık kendi kendine oyun kuruyor en azından yani vaktimizde var aslında ama biz sohbet edemiyoruz. Neden sizce ? Yada sizde de böyle mi siz neler yapıyorsunuz ?
MerhabaMerhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Mesela bizim şöyle işten gelir sofrayı kurarız bazen eşim çocuklarla ilgilenir falan sonra yemekte haber izlerken haberler hakkında konuşuruz o gün farklı bişey olduysa onun hakkinda konuşuruz bunun dışında zaten eşim çok konuşkan bir tip olmadigi için ben konu açarsam anca konuşuruz yoksa yemek - TV ve uyuma gibi bir rutin var. Kızım erken uyuyor oğlumda büyüdüğü için öyle çok engel olmuyor bize artık kendi kendine oyun kuruyor en azından yani vaktimizde var aslında ama biz sohbet edemiyoruz. Neden sizce ? Yada sizde de böyle mi siz neler yapıyorsunuz ?
Her gün koyu muhabbet olmaz zaten, gayet normal denk gelir koyu muhabbete girilir , onun disinda tabiki gundelik konusulur normal yani bizde esimle her gun koyu muhabbet yapmiyoruzMerhaba
Bizdede aynı şekil diyebilirim günün olaylari neyse o konuşulur, bazen ileriye dönük planlar, güzel olan geçmişteki şeyler, anılar falan konuşuluyor
Her allahin gunu masaya yatiracak konu bulmaya calismiyoruz mesela nasil fikir. Teke tek programında değilsiniz rahat birakin kendinizi.Merhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
her akşam günün nasıl geçtiğini konuşuruz. Allah kucağımıza almayı nasip ederse bebişimiz olacak gündemimiz o şu an alışveriş, para hesabı, birbirimize bebek eşyaları göstermek vs.
Amin çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı; analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallahher akşam günün nasıl geçtiğini konuşuruz. Allah kucağımıza almayı nasip ederse bebişimiz olacak gündemimiz o şu an alışveriş, para hesabı, birbirimize bebek eşyaları göstermek vs.
Her gün değil tabiki. Yok çok rahatım aslında ama son zamanlarda biraz da çocuklar büyüyünce boş kaldigim için bocaladim sanırımHer allahin gunu masaya yatiracak konu bulmaya calismiyoruz mesela nasil fikir. Teke tek programında değilsiniz rahat birakin kendinizi.
Gün olur yalniz takilmak isterim gun olur sohbet etmek. Yani bilmiyorum ki bunun da kiyasi olmaz ki.
Her birey her iliski farklidir.
Yok her gün koyu muhabbet olmaz tabiki bende farkındayım ama başka konularda da konuşmak istiyorum artık mesela sizin bahsettiginiz gibi tarih olur veya ne bilim herhangi birşey ama bir konu açtığım zaman genelde ya kısa cevaplar verir yada boşver bunları sen canım der benimde sinirim bozulurİnsan bazen kendi evinde kafa dinlemek ister yani her gün koyu muhabbet çekilmez.
Ortak bir hobi gibi düşünün bir konuda araştırmalarınız varsa onlar üzerinden konular açabilirsiniz.
İkimizde Web üzerine çalışıyoruz sürekli gelişen teknoloji konuları, bir de çok fazla tarih araştırması yapıyoruz (pandemi zamanında alışkanlık edindik). Siyaset konusu hepsinin içerisine girer ama hala ilk cümlemi savunuyorum insan kafa dinlemek istiyor.
He evet bu bizde de var iş arkadaşları hakkında vs konuşmaHerkeste aynıdır. Hergün saatlerce sohbet edilmezki. Ben işten gelince yoğun muydun günün nasıl geçti derim. İş arkadaşlarının çoğunu tanırım. A nın çocuğu oldumu B nin düğünü ne zaman gibi konular konuşuluyor. Kavga günümüz ise ben annesigil hakkında konuşurumşaka bir yana bazen izlediğimiz filmi bile anlatırız birbirimize.
Ya kitap okumayı bende çok severim mesela ama eşime anlatsamda çok bı tepki vermediği için artık onuda istemiyorum.Zaman buldukca sohbet ederiz. Uzun araba yolculuk yapsak mesela bir kitap okurum ona ve kitap hakkinda konusuruz. Film izlemeye vaktimiz az oluyor maalesef. Ve cocuklardan dolayi var olan uylu eksikligimizden "gel sohbet edelim" dedigimiz, ama koltugun üstünde sizip kaldigimiz da cok oluyor
Maşallah size ozamanBiz konuşuyoruz ya.
Hatta gündüzleri de ortalama 30-45 dk muhabbet ediyoruz. Akşamları o sebeple bugün naptın muhabbeti olmuyor.
Kocam evin otoparkından çıkarken radyo açar gibi beni aramaya başlıyor.
Ben olsam bu kadar konuşmam ama, konuşkan olan o.
Mesela az önce ciddi ciddi "üf çok süperiz be helal olsun bize" konuşması yaptık. Ortada bir şey yokken.
Bulunuyor konu.
Ya kitap okumayı bende çok severim mesela ama eşime anlatsamda çok bı tepki vermediği için artık onuda istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?