- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.771
- 698
Cok sagol canimEvden yemek taşımakta, hergün ona uygun yemek pişirmekte zor.Allah kolaylık versin hepinize.
Bence ortada garip bir durum yok, yıllardır beraber olduğumuz için uzun uzun anlatacak şeyimiz kalmadı. Biz yemeği mutfakta yediğimizden sofrada bolca sohbet ediliyor, sofra kurarken ya da kaldırırken günlük olan biteni anlatırız birbirimize, üzerine yorum yapılması gereken bir şey varsa yorumlarız biter gider. Tv izlerken ya da sigaraya çıktığımızda gündemle ilgili konuşuruz. Bunların dışında tv telefon ya da misafir. Bence normali de bu, 15 yıldır beraber olduğum adamla her akşam saatlerce konuşacak şey bulamıyorum ben, bulmak zorunda da hissetmiyorum. Karşılıklı oturup evin dinginliğini beraber yaşamak bile çok güzelMerhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Mesela bizim şöyle işten gelir sofrayı kurarız bazen eşim çocuklarla ilgilenir falan sonra yemekte haber izlerken haberler hakkında konuşuruz o gün farklı bişey olduysa onun hakkinda konuşuruz bunun dışında zaten eşim çok konuşkan bir tip olmadigi için ben konu açarsam anca konuşuruz yoksa yemek - TV ve uyuma gibi bir rutin var. Kızım erken uyuyor oğlumda büyüdüğü için öyle çok engel olmuyor bize artık kendi kendine oyun kuruyor en azından yani vaktimizde var aslında ama biz sohbet edemiyoruz. Neden sizce ? Yada sizde de böyle mi siz neler yapıyorsunuz ?
Ben de ev haliyle gördüğümde eşimi, onunla ciddi bir konu hakkında asla konuşamam.ben seyi fark etmistim bizde karsilikli oturunca bayagi sohbet ediyorduk ama yan yana olunca pek konusmazdik. ne alakaysa artik
En sevdigim sey sofra basinda saatlerce yapilan sohbetler.Bence ortada garip bir durum yok, yıllardır beraber olduğumuz için uzun uzun anlatacak şeyimiz kalmadı. Biz yemeği mutfakta yediğimizden sofrada bolca sohbet ediliyor, sofra kurarken ya da kaldırırken günlük olan biteni anlatırız birbirimize, üzerine yorum yapılması gereken bir şey varsa yorumlarız biter gider. Tv izlerken ya da sigaraya çıktığımızda gündemle ilgili konuşuruz. Bunların dışında tv telefon ya da misafir. Bence normali de bu, 15 yıldır beraber olduğum adamla her akşam saatlerce konuşacak şey bulamıyorum ben, bulmak zorunda da hissetmiyorum. Karşılıklı oturup evin dinginliğini beraber yaşamak bile çok güzel
Muhakkak konuşacak bir konu buluruz. Mesela bu akşam ablam ve arkadaşlarımla sushi yemeye gideceğiz o çocuklarla ilgilenecek,dün akşam onun planını yaptık sushi kültürü hakkında konuştuk içlerini falan açtık okuduk internetten.Merhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Mesela bizim şöyle işten gelir sofrayı kurarız bazen eşim çocuklarla ilgilenir falan sonra yemekte haber izlerken haberler hakkında konuşuruz o gün farklı bişey olduysa onun hakkinda konuşuruz bunun dışında zaten eşim çok konuşkan bir tip olmadigi için ben konu açarsam anca konuşuruz yoksa yemek - TV ve uyuma gibi bir rutin var. Kızım erken uyuyor oğlumda büyüdüğü için öyle çok engel olmuyor bize artık kendi kendine oyun kuruyor en azından yani vaktimizde var aslında ama biz sohbet edemiyoruz. Neden sizce ? Yada sizde de böyle mi siz neler yapıyorsunuz ?
Merhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Anlayış konusunda ikimizde anlayisliyiz hiç sorun yok çok sukurZmraKs sana tavsiye veremeyecegim ama insan zamanla esinin en yakin dostu da olabiliyor ..
onceden sadece tartismak icin uzun uzun konusurduk..
simdi konu ne olursa olsun uzun uzun konusabiliyoruz
isten sinirli gelirse hayirdir der kas goz atarim baslar anlatmaya .
eskiden anlatmazdi mesela dedim ki is yerinde basina bisey gelse dunyadan habrrim olmayacak hakkini bile savunamam senin bilmedigim icin .
sonra bana is yerindeki sıkınıtılarini anlatmaya basladi .
Ben onu haksiz bulsamda bazi seyleri gercekten o hakliymis gibi dinleyip empati falan yaptirmaya basladim
sen onun uerinde olsan gibi gibi
biz bayagi herseyi dertlesiyoruz .ama benim sinircolacagim yada kizacagim seyleri anlatmaz mesela
benim sakin oldugum donemde anlatir
suan siyasette hemfikir degiliz ama bunu sakin bir sekilde konusabiliyoruz ..o bana arti eksi soylerken bende ona fikrimi soyluyorum falan
karsilikli sakin ve anlayisli oldugun surece muhabbet edilemeyecek mevzu yok bence
Siyaset dışında bizimki de benzer aslında+ 2 çocukla tabiBizde çocuk yok. Eşim gelir gelmez birlikte yemeğe girişiriz. O sırada birer kadeh şarap veya birer bira içeriz. O gün yaptığımız şeyleri anlatırız. İlginç şeyler olmak zorunda değil. Çoğu zaman ilginç şeyler de olmuyor zaten. İlginç olmasa da anlatıyoruz. Yemekten sonra dizi veya film. O sırada zaten izlediğimiz şeyle ilgili konuşuruz mutlaka. Bir de siyasi görüşlerimiz çok yakın olduğu için deli gibi siyaset konuşuruz. Oturup saatlerce karşı tarafı gömeriz. Çok keyifli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?