O konuda şüphem yok canım bizde de çok şükürBurayı okuyunca biz hiç konuşmuyormuşuz onu anladım :)) bizde herkes free ihtiyaç halinde konuşuruz sanki 50 yıllık evli gibi bakışlarla hareketlerle anlaşırız kavga da etmeyiz herkes kendi halinde ama mutluyuz seviyoruz da)
Hahaha güzelmiş denemem lazimBelki onun ilgisini cekecek bir baslik olmasi lazim. Esimle ilk okudugumuz "Kocan kadar konuş" olmuştu.
Aslında bende senin gibiyim sanırım bu durumu kabullenip alıştım bu duruma şimdi biz çok konuşursak kesin kavga ederiz :))O konuda şüphem yok canım bizde de çok şükürama arada sohbet istiyor işte insan. Her ilişkinin dinamiği farklıdır galiba siz ikinizde konuşkan değilsiniz bizdeyse eşim konuşkan değil ben biraz daha konuskanim bu yüzden anlamıyorum onu belkide
Bizde işte genelde sariliriz TV izleriz falan. Şımariklik mı yapıyorum acaba tabiki her gün beklemiyorum da ne bilim bazende o konu açsın sanki her zaman ben konuşmaya çalışıyorum. Artık kendimi geveze gibi hissediyorumBen bazen gerçekten dinlenmek istiyorum el ele hiç konuşmadan üç bölüm ardı ardına dizi izliyorum sonrada uyuya kalıyorum genelde dizileri tam bitiremiyorum. Günün tüm yorgunluğu ile eve gelince konuşmak istemiyorum bazen
Gene iyisiniz.Kafayi televizyon telefondan kaldirmayanlar var.Hal hatır sorun.Birbirinize.Merhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Mesela bizim şöyle işten gelir sofrayı kurarız bazen eşim çocuklarla ilgilenir falan sonra yemekte haber izlerken haberler hakkında konuşuruz o gün farklı bişey olduysa onun hakkinda konuşuruz bunun dışında zaten eşim çok konuşkan bir tip olmadigi için ben konu açarsam anca konuşuruz yoksa yemek - TV ve uyuma gibi bir rutin var. Kızım erken uyuyor oğlumda büyüdüğü için öyle çok engel olmuyor bize artık kendi kendine oyun kuruyor en azından yani vaktimizde var aslında ama biz sohbet edemiyoruz. Neden sizce ? Yada sizde de böyle mi siz neler yapıyorsunuz ?
Yok okadar değil tabi. Hal hatır sorma olur illaki onun dışında telefon değilde TV'ye bakariz genelde aslinda ben ; benim söylediklerime, konuşma çabalarıma kısa cevaplar verdiği için kızıyorum birazGene iyisiniz.Kafayi televizyon telefondan kaldirmayanlar var.Hal hatır sorun.Birbirinize.
Biz konuşuruz ya felsefe, din, ekonomi, yemekler hatta bazen kokteyller hakkında bile, eşimin asıl mesleği aşçılık olduğu için mutfakta bana güzel yemekler pişirirken onunla ilgili bilgiler verir mesela, restoran turizm vs geçmişinden bilmediğim anılarını anlatır, birlikte film izlemek en bayıldığımız şeylerden ama üstüne çok düşünmeyi sevmez ben de filmin incelemelerini izleyip mesela ona anlatırım hoşuna gider, hatta işten dönerken arar sesini özledim konuşalım diye, aslında konuşmayı çok seven biri değil yani ben hariç kimseyle pek konuşmaz ailesi de dahil ama ben seviyorum benimle susmak istememesini♡Merhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Mesela bizim şöyle işten gelir sofrayı kurarız bazen eşim çocuklarla ilgilenir falan sonra yemekte haber izlerken haberler hakkında konuşuruz o gün farklı bişey olduysa onun hakkinda konuşuruz bunun dışında zaten eşim çok konuşkan bir tip olmadigi için ben konu açarsam anca konuşuruz yoksa yemek - TV ve uyuma gibi bir rutin var. Kızım erken uyuyor oğlumda büyüdüğü için öyle çok engel olmuyor bize artık kendi kendine oyun kuruyor en azından yani vaktimizde var aslında ama biz sohbet edemiyoruz. Neden sizce ? Yada sizde de böyle mi siz neler yapıyorsunuz ?
Olsun genede konusuyosur.Yok okadar değil tabi. Hal hatır sorma olur illaki onun dışında telefon değilde TV'ye bakariz genelde aslinda ben ; benim söylediklerime, konuşma çabalarıma kısa cevaplar verdiği için kızıyorum biraz
Eger esin hos sohbet biri degilse icerlemen bence cok normal. Bende konusamadigim gülemedigim birini istemem yanimda (evli degilim, sevgili olarak) Bende konuskan muhabbeti seven biriyim baktim biri odun gibi duruyor konu konuyu acmiyorsa bunalip birakiyorum onuYok okadar değil tabi. Hal hatır sorma olur illaki onun dışında telefon değilde TV'ye bakariz genelde aslinda ben ; benim söylediklerime, konuşma çabalarıma kısa cevaplar verdiği için kızıyorum biraz
Maşallah cnm ne güzel daim olsun muhabbetinizBiz konuşuruz ya felsefe, din, ekonomi, yemekler hatta bazen kokteyller hakkında bile, eşimin asıl mesleği aşçılık olduğu için mutfakta bana güzel yemekler pişirirken onunla ilgili bilgiler verir mesela, restoran turizm vs geçmişinden bilmediğim anılarını anlatır, birlikte film izlemek en bayıldığımız şeylerden ama üstüne çok düşünmeyi sevmez ben de filmin incelemelerini izleyip mesela ona anlatırım hoşuna gider, hatta işten dönerken arar sesini özledim konuşalım diye, aslında konuşmayı çok seven biri değil yani ben hariç kimseyle pek konuşmaz ailesi de dahil ama ben seviyorum benimle susmak istememesini♡
Bizde henüz çocuk olmadığı için sanırım böyle, her gün konuşacak biseyler buluyoruz, genelde evi söyle yapalım şunu alalım, şuraya gidelim uzun uzun konuşulur, ya da bebeğimiz olursa söyle yaparız böyle yaparız, tedavi sürecini konusuruz flan filan işte, genelde erkekler çok konuşmayı sevmez kadınlar kadar, ama ben uzatmayı severimMerhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Teşekkür ederim canım aminMaşallah cnm ne güzel daim olsun muhabbetinizBende böyle birşeyler hakkında konuşmak isterim ama o genelde geçiştirici cevaplar verdiği için artik içimdeki o heves gitgide sönüyor. Umarım hevesim tamamen kaçmadan eşimde sohbet etmenin değerini anlar ne diyim yani insan bu hayatta esiylede sohbet etmeyecekse kiminle edecekki öyle değilmi
Heh böyle işte maalesefEger esin hos sohbet biri degilse icerlemen bence cok normal. Bende konusamadigim gülemedigim birini istemem yanimda (evli degilim, sevgili olarak) Bende konuskan muhabbeti seven biriyim baktim biri odun gibi duruyor konu konuyu acmiyorsa bunalip birakiyorum onuo ne oyle kisa kisa cevap ondan taraf hic bir action yok..
Aminher akşam günün nasıl geçtiğini konuşuruz. Allah kucağımıza almayı nasip ederse bebişimiz olacak gündemimiz o şu an alışveriş, para hesabı, birbirimize bebek eşyaları göstermek vs.
Evet çocuk olmadığı zaman daha rahat olunuyor bu bı gerçekBizde henüz çocuk olmadığı için sanırım böyle, her gün konuşacak biseyler buluyoruz, genelde evi söyle yapalım şunu alalım, şuraya gidelim uzun uzun konuşulur, ya da bebeğimiz olursa söyle yaparız böyle yaparız, tedavi sürecini konusuruz flan filan işte, genelde erkekler çok konuşmayı sevmez kadınlar kadar, ama ben uzatmayı severim
Eh tabi bu da seni zaman icerisinde yanliz hissettiriyordur. Sen daha cok iletisim istiyorsun oda tam tersi, vucut diliyle herhalde kisa kes konuyu gibiHeh böyle işte maalesefYa gülüşürüz ederiz sikinti yok onda öyle höt höt odun değil. Fakat sohbet yönünden mesela farklı konularda konuşmak isterim ben ama ona bir konu açacak olsam hiç hevesli gözükmez bende çok uzatmam susar kalırız öyle
Gerçekten öyle, bir şey anlattığım zaman sanki anlamadı gibime geliyo bidaha söylüyorum, alla alla tepki vermedi, duyamadı acaba deyip neyse biraz durayım yine söylerim diyorum ama mutlaka söylüyorumEvet çocuk olmadığı zaman daha rahat olunuyor bu bı gerçekBen de uzatmayı severim hatta bazen aynı konuyu açtığım için sürekli eşim artık yine mi bu konu hep aynı şeyleri soyluyosun ama ne degisiyoki moduna falan giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?