Eşinizle her gün konuşacak konu bulabiliyor musunuz?

O konuda şüphem yok canım bizde de çok şükür ama arada sohbet istiyor işte insan. Her ilişkinin dinamiği farklıdır galiba siz ikinizde konuşkan değilsiniz bizdeyse eşim konuşkan değil ben biraz daha konuskanim bu yüzden anlamıyorum onu belkide

Aslında bende senin gibiyim sanırım bu durumu kabullenip alıştım bu duruma şimdi biz çok konuşursak kesin kavga ederiz :))

Bizde işte genelde sariliriz TV izleriz falan. Şımariklik mı yapıyorum acaba tabiki her gün beklemiyorum da ne bilim bazende o konu açsın sanki her zaman ben konuşmaya çalışıyorum. Artık kendimi geveze gibi hissediyorum

Gene iyisiniz.Kafayi televizyon telefondan kaldirmayanlar var.Hal hatır sorun.Birbirinize.

Gene iyisiniz.Kafayi televizyon telefondan kaldirmayanlar var.Hal hatır sorun.Birbirinize.
Yok okadar değil tabi. Hal hatır sorma olur illaki onun dışında telefon değilde TV'ye bakariz genelde aslinda ben ; benim söylediklerime, konuşma çabalarıma kısa cevaplar verdiği için kızıyorum biraz

Biz konuşuruz ya felsefe, din, ekonomi, yemekler hatta bazen kokteyller hakkında bile, eşimin asıl mesleği aşçılık olduğu için mutfakta bana güzel yemekler pişirirken onunla ilgili bilgiler verir mesela, restoran turizm vs geçmişinden bilmediğim anılarını anlatır, birlikte film izlemek en bayıldığımız şeylerden ama üstüne çok düşünmeyi sevmez ben de filmin incelemelerini izleyip mesela ona anlatırım hoşuna gider, hatta işten dönerken arar sesini özledim konuşalım diye, aslında konuşmayı çok seven biri değil yani ben hariç kimseyle pek konuşmaz ailesi de dahil ama ben seviyorum benimle susmak istememesini♡

Yok okadar değil tabi. Hal hatır sorma olur illaki onun dışında telefon değilde TV'ye bakariz genelde aslinda ben ; benim söylediklerime, konuşma çabalarıma kısa cevaplar verdiği için kızıyorum biraz
Olsun genede konusuyosur.

Eger esin hos sohbet biri degilse icerlemen bence cok normal. Bende konusamadigim gülemedigim birini istemem yanimda (evli degilim, sevgili olarak) Bende konuskan muhabbeti seven biriyim baktim biri odun gibi duruyor konu konuyu acmiyorsa bunalip birakiyorum onu o ne oyle kisa kisa cevap ondan taraf hic bir action yok..

Maşallah cnm ne güzel daim olsun muhabbetiniz Bende böyle birşeyler hakkında konuşmak isterim ama o genelde geçiştirici cevaplar verdiği için artik içimdeki o heves gitgide sönüyor. Umarım hevesim tamamen kaçmadan eşimde sohbet etmenin değerini anlar ne diyim yani insan bu hayatta esiylede sohbet etmeyecekse kiminle edecekki öyle değilmi

Bizde henüz çocuk olmadığı için sanırım böyle, her gün konuşacak biseyler buluyoruz, genelde evi söyle yapalım şunu alalım, şuraya gidelim uzun uzun konuşulur, ya da bebeğimiz olursa söyle yaparız böyle yaparız, tedavi sürecini konusuruz flan filan işte, genelde erkekler çok konuşmayı sevmez kadınlar kadar, ama ben uzatmayı severim

Teşekkür ederim canım amin Aslında yorgunlukla da alakalı olabilir, benimki çok yorulmuyor o yüzden belki de daha çok konuşacak enerji bulabiliyor, yoksa tabiki kimse mükemmel değil bazen film izlediğini sanarken çok erkenden uyur mesela Ama evet sonuçta hayat arkadaşınla da sohbet etmeden pek olmaz ya sonuçta konuşmayacaksam kocam niye kocam

Heh böyle işte maalesef Ya gülüşürüz ederiz sikinti yok onda öyle höt höt odun değil. Fakat sohbet yönünden mesela farklı konularda konuşmak isterim ben ama ona bir konu açacak olsam hiç hevesli gözükmez bende çok uzatmam susar kalırız öyle

her akşam günün nasıl geçtiğini konuşuruz. Allah kucağımıza almayı nasip ederse bebişimiz olacak gündemimiz o şu an alışveriş, para hesabı, birbirimize bebek eşyaları göstermek vs.
Amin

sadece eşimle/sevgilimle değil herkesle konuşacak her türlü konum olur
vakit olsa 25 saat konuşuruz günde (arkadaşlarla olsun kardeşlerimle olsun, annemle de saatlerce konuşuruz biz vakit olsa)

sevgilimle
siyasetten girilir
diller (sevgilimin anadili türkçe değil) o dilde şu kelime şuradan geliyor çözümlemeleri, bildiğimiz dillerden ülkelere, gezdiğimiz yerlere gezmek istediğimiz yerlere zıplama
oradan otel oda fiyatları alkol fiyatları menüler yemek enflasyon eğlence hayatında eski maceralarımız yeni planlar biraz geçmişten biraz gelecekten
biraz aile dedikoduları
şu filmdeki şu artis estetik olmuş bak nasıl olmuş gibi geyikler, burası film izlemeye bağlayabilir
deilse biraz iş
ülkede gündemde olan konular
futbol
para tekrardan bi enflasyon (ya bu ara çok konuşuluyor bu)
benim ekşide/medyada/bi kitapta şöyle bir şey gördüm/okudum konularım (ilişkiler, kadın-erkek, sağlık, din, spirüteül şeyler vs üzerine olabilir)
ertesi gün ne yemek yiycez ne yemek pişircek alışverişe gidelim mi vs. konuları konuşuruz sonra onun uykusu gelir...yoksa ben daha konuşurum ama karar aldık artık birlikte kitap okuma saati yapacaz konuş konuş nereye kadar.

ha ben annemle örgü modeli, bayram düğün ölen kalan, akraba konuları
kardeşimle merkür retrosu, alışveriş siteleri, indirimler
kuzenlerle lise/üniversite giriş sınavı taktikleri, iş piyasası, bölüm tercihleri
akademisyen arkadaşlarla işyerinde mobbing, pet bakımı, diziler, kisel gelişim, kongre seminer
ticaret yapan arkadaşlarla onların işleri (her sektör olduğu için bitmiyor konu)

sürekli farklı kişilerle farklı konular konuşuyorum
genelde herkese yetecek zamanım olmuyor...yoksa sonsuza kadar konuşabilirm.

Evet çocuk olmadığı zaman daha rahat olunuyor bu bı gerçek Ben de uzatmayı severim hatta bazen aynı konuyu açtığım için sürekli eşim artık yine mi bu konu hep aynı şeyleri soyluyosun ama ne degisiyoki moduna falan giriyo

Eh tabi bu da seni zaman icerisinde yanliz hissettiriyordur. Sen daha cok iletisim istiyorsun oda tam tersi, vucut diliyle herhalde kisa kes konuyu gibi ona bunu söyledinmi hic peki?

Bazen free takılırız bazen çenemiz durmaz. Değişir ya o. Kuralı yok. Biz ikimizde aynıyız. Bazen sabaha kadar muhabbet ederiz bazen o kitap okur ben KK gibi örneği de çok farklılığı da. Herkeste aynı olmaz.

Ben çok heyecanlı ve araştıran biriyim, durmadan bir şey anlatırım bazen çok konuştum dimi diyorum, o da onaylıyor Herkesle çok konuşan biri değilim ama eşimle çok konuşurum. Her gün konuşulacak bir şey var ya. Ama olmasa da sıkıntı değil. Eğer eksikliğini hissediyorsanız siz açın sohbeti. Konu konuyu açıyor zaten. Biz bazen aynı şeyleri bir kaç kez konuşuyoruz daha önce hiç konuşmamışız gibi ayrıca eşimle dedikodu yapmayı da çok severim

Gerçekten öyle, bir şey anlattığım zaman sanki anlamadı gibime geliyo bidaha söylüyorum, alla alla tepki vermedi, duyamadı acaba deyip neyse biraz durayım yine söylerim diyorum ama mutlaka söylüyorum tamam anladık anladık diye kızıyo, ah bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…