Benim koca evde durmuyor ki şimdi kuzeninin evini yerleştirmeye gitti illa biri yardım istiyor yok diyemiyor eevdeyse sohbet edecek konumuz çok oluyorMerhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Mesela bizim şöyle işten gelir sofrayı kurarız bazen eşim çocuklarla ilgilenir falan sonra yemekte haber izlerken haberler hakkında konuşuruz o gün farklı bişey olduysa onun hakkinda konuşuruz bunun dışında zaten eşim çok konuşkan bir tip olmadigi için ben konu açarsam anca konuşuruz yoksa yemek - TV ve uyuma gibi bir rutin var. Kızım erken uyuyor oğlumda büyüdüğü için öyle çok engel olmuyor bize artık kendi kendine oyun kuruyor en azından yani vaktimizde var aslında ama biz sohbet edemiyoruz. Neden sizce ? Yada sizde de böyle mi siz neler yapıyorsunuz ?
Siyaset konuşunca birbirimize bile giriyoruzMerhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Mesela bizim şöyle işten gelir sofrayı kurarız bazen eşim çocuklarla ilgilenir falan sonra yemekte haber izlerken haberler hakkında konuşuruz o gün farklı bişey olduysa onun hakkinda konuşuruz bunun dışında zaten eşim çok konuşkan bir tip olmadigi için ben konu açarsam anca konuşuruz yoksa yemek - TV ve uyuma gibi bir rutin var. Kızım erken uyuyor oğlumda büyüdüğü için öyle çok engel olmuyor bize artık kendi kendine oyun kuruyor en azından yani vaktimizde var aslında ama biz sohbet edemiyoruz. Neden sizce ? Yada sizde de böyle mi siz neler yapıyorsunuz ?
Biz de eşimle pek derin sohbet yapmayiz, günlük haberler, siyaset , gün içerisinde yaşananlar vb. Eşimin arsa, bina ilgisi çoktur ben de sevmem sürekli bir yer araştırırMerhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
İki yıldır 24 saat beraberiz işe de giymiyoruz ve sürekli konuşuyoruz. Eşim normalde konuşmayı sevmez ama bazen ben snlatıyorum 20. Kere bşr şeyi, bazen gıdıklıyorum, sorular soruyorum illa sesini çıkartıyorum, instagrama gşr, video dolu. Her video bir sohbet konusu işteMerhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Biz de de tam tersi eşim sürekli yatana kadar konuşacak bir şeyler mutlaka buluyor.Zaten bütün gün iş saati boyunca telde konuşuruz.Ben ev hanimiyim şimdilik bebeğim var çalışmıyorum şuan. Ama bazen sussa da kafa dinlesem diyorum. İnsan bir zaman sonra bıkıyor.Bence eşinizin sessizliğini fırsata çevirip kafa dinleyin.Yoksa benim gibi kafanız dolu yatağa giriyorsunuz.Ben kocam uyurken dinleniyorum o derece yaniMerhaba hanımlar. Merak ettiğim birşey var eşinizle her gün sohbet ediyor musunuz ?
Bi siyaset konusunu açsa zaten mesele biter, sabaha kadar burdayıkKonuscak bisey hep var ya hu, yok diyenler ne yasiyor
Iş arkadaslari, gundem, koyu siyaset, akraba dedikodusu, kitap, haberler, gelecek, dizi film, kedimizin kuşumuzun yaptigi sebeklikleri anlatip guleriz. Birlikte hergun film izleriz o sirada bile bazen durdurup biseyler konusuruz. Ay konusmayacaksam niye evlendim.
sevgi mi bitti anlamadımHiç konuşmuyoruz ben de konuşmuyorum artık iki cümle ile gün biter çocuk ders çalıştım vs
Bilmiyorum ki bence öyle kabul etmiyor evine bağlı dışarı gitmesi gezmesi yok iş ev çocuklar parası bende telefon ortada ilgisi yok ama elli yıllık evliler bizden iyidir hakaret kavga vs de yok öyle gidiyorsevgi mi bitti anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?