Esinizle kavga edince ondan soğuyor musunuz?

Bazen beni deli eder, çok kızarım ve konuşmam bir süre hatta ama soğuduğumu hiç hatırlamıyorum. Sinirlendiğimi farkedince zaten üstüme gelmez. Kolay kolay parlayan bir yapım yok zaten fakat ara sıra kan beynime sıçradığında fena haşlarım. Evlilikte olur arada öyle, diğer yandan çok bariz bir yanlış yapılmadığı sürece eşlerimizden o kadar çabuk uzaklaşmamak gerekir.

Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?

Bende de oluyor ama yansıtmamaya çalışıyorum sinirim geçince düzeliyor çünkü. (Tabi şiddetli kavga yoksa)

Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
Normal normal :)

Ben haklı olup da sinirlenince " senin isyanını yerim" diyip kikir kikir güler gelir yamışır dayanamam ben de zaten pişmiş kelle gibi siritirim normal zamanda bile, o zaman da öyle yapiveririm istemsiz :KK48: O kızınca da yanına yanaşmam bi süre sonra dayanamaz o gelir yine bi daha öyle yapma der ben de dudağımı sallandirip tamam derim barışır :KK22: şiddet aldatma aşağılama vs. Olmadıkça boşanmak gelmez aklıma diye düşünüyorum

Evet hemde nasıl. Suratının ortasına bi tane patlatasim da gelir. Barışınca tekrar mic mic ;)

Bizdede durum aynı hani kavga edince ölse umurumda olmayacak derecede ofkeleniyorum bı kaç gün geçince konuşmuyoruz ya özlüyorum kokusunu özlüyorum mesela sarılmayı falan yalnız değilsin bizde on aylık evliyiz

Son düzenleme:
Bu kavganın sebebine ve şekline bağlıdır bence.
Biz pek kavga etmeyin ama ufacık tartışmada bile soğumak yerine o soğuyacak falan gibi bir korkuyla böyle kalbim sıkışıyor gibi oluyor. O yüzden kavga etmiyoruz zaten ben kavgaya karşı olduğum için :D

20 senelikte evli olsanız kavga ettiğinizde soğukluk oluyor ,görmek , konuşmak bile istemiyorsunuz.Amaaaa nedense bir kaç saatten fazla kus kalamiyoruz.Hatta ben itiraz etmedigim sürece kavgayı bırak tartışma bile olmaz.

Benimde aklıma ilk gelen boşanma olur. Biz en ufak kavgada boşanır sonra çocuk sen de bende kalacak kavgası yaparız. Kalbini daha çok kırmak için elimden geleni yaparım sonra barışınca hiç birşey olmamış gibi davranırım. Sanırım bende kişilik bozukluğu var diye düşünüyorum:cry:

o zaman bende de kişilik bozukluğu var :KK49:

Back
X