Esinizle kavga edince ondan soğuyor musunuz?

Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
Bende kavga ettigimizde konusmama surat yapmama taraftariydim. Fakat bu cozum degil aksine sogutuyor bence erkegi. Ama suda bi gercek tartistigimizda bende soguyorum kahroluyorum

Canım ben küsünce değil de ailesinin bana yaptığı haksızlıklara sesini çıkarmayıp beni daha da yıpratmalarına izin verdiği zamanlarda düşünüyorum ne yalan söyleyeyim o zamanlarda gözüm ne onu ne ailesini görüyor :sinirli::)))

Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
Emin ol yanlizca sen degilsin. Ben dort senelik evliyim, esimle her kavgadan sonra oturur hep ayni dusuncelere planlara dalarim. Eger yarin ilk adimi atip barismazsa bidaha yuzune bakmam...kizimi alir baba evine giderim gozunu korkuturum faln filan. Ama hic planladigim gibi olmaz cunku hep ilk adimi o atmis olur ve ben hep dayanamaz barisirim...

Ben konu eften püftense hemen gider sarılırım, tartışma sebepleriniz neler?
Ben tartışmayı ciddiye alamıyorum sonuçta evliyiz evimiz belli yerimiz belli. Eninde sonunda barışılacak eee kavga gürültü neden? Zaten büyük bir mesele varsa mahkeme tek celsede çözüyor :ıslık:

Hic bosanma aklima gelmez ama bi surat yaparim bi de laf sokmadan birakmammm yakasini:KK53: esim tartisma esnasinda hemen oda degisir ay nasil sinir olurum icim icimi yer ille bisi yapmam lazim bi sekilde icimi sogutmaya calisirim. Icini sogutmaya calis kendin soguma

Back
X