Esinizle kavga edince ondan soğuyor musunuz?

Tartışmanın nedeni çok ciddi olmadıkça ve beni incitecek çok ağır kelimeler söylemedikce boşanmayi düşünmem. Soğurum bir süre sonra o beni ısıtmak için ne gerekiyorsa yapar zaten bende dayanamam küs kalmaya. Hiç sevmem huzursuz ortamı..oda öyle..

bende yuzunu görmek istemem:KK34: ama 1 dk eve geç gelse camlarda beklerım neden geç kaldı diye ,

en komıgıde yatarken bana degmesini istemem ama onsuzda uyku tutmaz beni , ayyy delimiyim neyim,:KK71:

Gece tartıştik diyelim ben tabi sinirden uyuyamam o ise fosur fosur uyur ben de gıcık olurum. Sabah uyaninca da küs olduğumu unutur gider sarılır öperim günaydın aşkım filan derim :KK70: sonra da kendime kızarım hani sen trip atacaktinnnn :p

Tabi biz hic bosanma düşüncesi olacak kadar ciddi bir mesele yaşamadık...

Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
birbirini kirmadan uzmeden tartisabiliyorsa niyre soguyalim ki. konu ne icin tartistiginiza bagli aslinda.
biz eften puften tartisiriz genelde hic de sogumadim aksina tartistiktan sonraki asama daha eglenceli oluyor.

İyi günde kötü günde ölünceye kadar demişler iyi ken iyi de kötü ken neden şikayet ederiz :) evliliğin tati tuzu kavga olur gider önemli olan bir ömur sürdürmek

bende bugün bile tartışma oldu her gün ki gibi böyle olunca nefret ediyorum.böyle ağzının üstüne oturup tırnaklarımla ellerimle yüzünü gözünü oyasım geliyor kendisi çok kırro bugun kavgalıyım diye çok gıcık kaptım zatteen ama maalasef ondan ufak tefeğim :KK61:ve çok soğuyorum napalım sonumuz hayrola....

Ben bu huyumdan çok memnun değilim, hemen unutup yumuşuyorum, o hatalı da olsa kindar, geri adım atmıyor. Sonra da haklı da olsam o haklıymış gibi oluyor :kızgın:
Allah ciddi soğuma vermesin o kötü işte.

Genelde tartisma esnasinda pisman olur keske hemen eskiye donsek derim. Sogudugum hic olmadi.

Soğuma demeyelim de... Böyle bi tır altında kalmış, bi dozer tarafından ezilip geçilmiş gibi hissediyorum. kalbimdeki ince sızıyı hissediyorum resmen. Sonra bi güzel bakıyo, bi güzel konuşuyo geçiyo gidiyo hepsi :KK68:

Tabi ki. Yer yer kavga edince o an soğukluk oluyor normal birşey.

Asıl anormal olan, burda aldatılıyorum ama eşimi çok seviyorum ya da eşim dövüyor onu çok sevdiğim için boşanamam diyenler oluyor....

Eğer bunları anormal olarak gören tek bensem bende normal değilim o zaman ;)

Ben onceden ciddi kavga etsek de sogumazdim, hemen barisalim konusalim anlasalim isterdim uzak kalamazdim. O da tam tersi uzaklasirdi, boyle konusmak istememi de sevmezdi tavrini koy deyip. Artik soguyorum ama, ozellikle haketmedigimi dusundugum kelimeler kullandiginda birakin konusmayi yuzunu goresim gelmiyor. Sovuyorum icimden, kolay kolay da gecmiyor sinirim. Ama normal olan bu mu yoksa zamanin etkisiyle yipranmaktan mi geliyor onu bilmiyorum iste :) Herkesin yapisi farklidir sanirim onemli olan ortak paydada bulusabilmeniz.

Ohoo soguma ne ki ölsün de kurtuluyum dedigim oluyo bazen sonra düşünüyorum cocugum babasiz kalirsa ben naparm diye hemen lafimi geri cekiyorm:D

Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
Bende sogurum ilk zamanlar öyle degildim ama zamanla insanin siniri hemen gecmiyo ama eninde sonunda geciyo

Soğurum.
Hatta son Zamanlarda barışmış gibi davranıp içten içe kin güttüğüm de oldu itiraf edeyim.
Boşanmayı birbirimizi çok yediğimiz zor bir dönemde birkaç ciddi kavgada düşündüm.

Soğuyorum diyorsun bu çok ağır be canım. Küs kırıl ama soğuma. Biz ilk evlendiğizde kp bir eline beni ötekine eşimi aldı yatakodasına götürdü ve ne olursa olsun bu kapıdan her gece beraber girilecek ve aynı yatakta yatılacak, bana söz verin dedi. 15 senelik evliyiz ve asla ayrı odalarda kalmadık

Benimde aklıma ilk gelen boşanma olur. Biz en ufak kavgada boşanır sonra çocuk sen de bende kalacak kavgası yaparız. Kalbini daha çok kırmak için elimden geleni yaparım sonra barışınca hiç birşey olmamış gibi davranırım. Sanırım bende kişilik bozukluğu var diye düşünüyorum:cry:
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: kendimi gördüm bir an.yalnız olmadığıma sevindim :KK50::KK50:

Bir kaç saat önce bu başlığı okudum ve kendi kendime 'yok ya kızsam da soğumuyorum ben kocamdan' demiştim.

Ay şimdi beni o kadar sinir etti ki soğumak ne! Sinirden ateş oldum ateş

Back
X