Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

oyle ya birde yaşilerledikçe duygular mı körleşiyor nedir sanki daha zor oluyor herşey bakalım dua ederim canım tabikisi hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canimcim herşey bizim bakış acimizdaa aslında nasıl gorursek öyle oluyor cunkuu

Ya biliyonuz mu, ben dun tevafuk sizin foto albumunuzu gördüm, maşallah siz çok guzelsiniz esinizle de çok yakismissiniz çok mutlu olun inşallah

evet bencede yeni bir ilişkiye hazır olmak olumlu olma en iyisi olumsuz düşünceler bize yansıyor davranışlarımıza ve huylarımıza dönüşüyor.. elimizde şimdiki zaman var sadece geleceği bilemeyiz.. anı en yi değerlendirmek gerek.. geri dönüp baktığımda beklemekle gecen bir ömür yerine elimdeki malzemeyle huzurlu yaşadığım bir geçmişi tercih ediyorum açıkçası.. inşallah gönlümüze göre hakkmızda hayırlısı olur... hala kandilin günü devam ediyor.. Rabbim e dua edelim inşallah...

Merhaba canım.. maalesef hikayenin hepsini bilmiyorum sadece ilgisinden emin olamadığın biri vardı anımsadığım bu.. ortak arkadaşınız burdan olmaz deyip , o kişi de size fiiili adımlar attığına göre ailesi falan mı memleketinden birini istiyor acaba.. kültür farkı mı var.. sana adımları ilgini bildiği için olabilir mi? olayı tam bilmediğim için birşey diyemiyorum?

günaydın.. ne güzel sizinki tanıyarak olmuş iş veya arkadaş ortamında bir süre tanııp evlenmek daha sağlam geliyor bana

günaydın.. ne güzel sizinki tanıyarak olmuş iş veya arkadaş ortamında bir süre tanııp evlenmek daha sağlam geliyor bana

bencede :)
bu sekılde oldugunda bı suprızle karsılasmıyoruz
allahım ısteyen herkese nasıp etsın evlılıgıde cocuguda ınsallah

Merhaba canım
Biz eşimle tanışalı 3,5 yıl oldu ama 15 aylık evliyiz ve İnternette tanıştık nasıl mı??
facebook'ta okey oynarken konuşuyorduk normalde kimseyle konuşmam orada ve en son tam çıkıyorum "dur bekle mail adresini ver seninle konuşmak hoşuma gitti tanışmak istiyorum" dedi bende veremem sen ver belki eklerim dedim ve dayanamadım bir gün sonra ekledim çünkü benimde onunla konuşmak hoşuma gitti bi elektrik aldım yani
sonra telefonlarımızı verdik oradan konuşmaya başladık.. 3 ay sonra ailelerimiz öğrendi ilk tepkileri anlaşıldığı üzere olumsuzdu internet ortamına güvenmiyorlardı ama biz birbirimizi sevdik güvendik ailelerimizi ikna ettik tanışma faslı geçince 6 ayımızda sözlendik ve geçen senede evlendik..
Allah'ıma çok şükür mutluyuz ve ailelerimizde mutlular ve bizlerden memnunlar.. Hele kendi annem çok seviyo eşimi damat değil oğlu onun için.. Bebekte olunca daha iyi olacak inşallah..
Allah herkese mutlu evlilikler nasip etsin..

Bende anlatayım barriii
2009 yılında arkadaşıma kahve içmeye gittiğimde arkadaşımın internette gördüğü biri ayyy ne kadar yakışıklı tepkisiyle karşı karşıya kaldım ben o kadar beğenmedim dedim. O çok yek takılmayı seven içine kapanık bir kızdı bana alalım mailini tanış konuş bence dedi o aralar daldan dalaydım kimse umrumda değildi sırası gelen gidip sırası gelen gidiyordu. mailimde uzun zaman durdu hiç konuşmadım o kadar umrumda değildi ki nasıl konuşmaya başladık onu bile hatırlamıyorum. Sadece beni birgün aradığını ve ben sence kimim diyince birsürü kişi saydığımı onu söylemediğimi hatırlıyorum hala yüzüme vurur 2010 yılbaşı partisine davet etti gitmedim buluşmak istedi buluşmadım. Artık tak etti patladı oda bahane etme artık gel dedi haziranın 8 inde buluştuk beynimden vuruldum onu görünce yeşil yeşil gözleri inci gibi dişleri gülsün yeterdi yani o zamandan beri birlikteyiz çok badire atlattık ama hiç bırakmadık birbirimizi kavgalardan sonra bile en fazla 1 gün ayrı kaldık hep kandırdı beni gözlerimin içine bakarak :) doğru insan olduğunu o askerdeyken anladım. o psikoloji beni mafettı sırf o çıkamıyor diye dışarı bile çıkmazdım özlemekten ağlardım geleli 2 sene oluyor... Ailelerle konuşuldu bayramdan sonrada isteme var. Hayırlısıyla kavuşuyoruz.. Sevdiğim adamla uyuyup uyanacağım için çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin:)

bende yazayim bi iki sey :)) biz is arkadasim sayesinde tanistik esimle. Ben nobetciyken is yerine geldiler tesadufen onlara kahve yaptim sohbet ettik. sonra esim disari cikinca arkadasima dedim boyle yakisikli komsun var beni hic tanistirmadin diye guldum oda pek ciddiye almadi isin acigi o zaman bende bu kadar ilerleyecegini dusunmemistim. O aksam bi kac saat sonra arkadasim aradi oda benim icin ayni seyleri hissetmis :)) sonra arkadas ortaminda gorusmeye basladik iki ay kadar. onu her gordugumde icim kipir kipirdi. gülüsü cok güzeldi hayat doluydu. iki ay kadar sonra beni aradi konusmak istedigini soyledi. o zamanlar antalyadadik sahil kenarina indik. bana duygularini acti. ben bi sey diyemedim dilim tutuldu. o aksam ben ona ve samimiyiten ikinci kere asik oldum. ve 7 ocak 2012 de basladi esas hikayemiz. uc ay sonra soz yaptik. gecirdigim en güzel zamanlardi. sonra nisan ve arkasindan eylülde dügün yaptik. su an cok mutluyum esimle .

niye öyle dedin ki canım??
Ya iki gün önce liseden bir arkadaşım mesaj attı bana. Kendisi şuan hemşirelik okuyor. Uzun suredir konusmuyoduk. İste meğer bu okuldayken teliyle uğraşırken bir arkadaşı da yanindaymis. Benim resmim çıkmış pat diye, yanındaki çocuk da benimle tanışmak için ısrar etmiş. Kafasının etini yemiş sürekli. Bir merhaba de konuş dedi. Ben de iyi tamam seni mi kircam dedim neyse faceden bir merhaba faslı ama cocukla hicbir ortak noktamiz yok. Kimseyi beğenmiyorum ya ben neden? Baktım olmaz ben konuşmayı bitirdim. Çocuk arkadaşımın dediğine gore baya uzulmus. Velhasil-i kelam, karşıma doğru düzgün kimse çıkmaz. Uzunca bir bekleyişten sonra biri çıksa da boyle istediğim gibi biri olmaz.. :)

ya işte biz acele ediyoruz ama bilmiyoruz ki ne zaman mutlu edebilen doğru kişi çıkacak çıktığı anda geçmişin acıları resetlenir bence.. en ıyısı umutlu olup dua etmek ve evliliğe hazır olmak...

o sizin gizli gizli devam etmiş ama ne mutlu kavuşmussunuz.. kaç yasındasın canım? birde sözlendiniz mi ? belli mi düğün tarihi.. mutluluklar bu arada...

benim hikayem düğünde başliyor:) annem oturacak yer ariyordu düğünde oturduk ve eşimin annesi ve kardeşi konuşuyorlardi annemle bi yabanci da degildik. eşim benim ilkokul arkadaşimdi. büyümüştür dedim biden fotosunu göstermez mi annesi. bende utana sıkıla ne diyecegimi bilemedim nerden bilcektim onunla evlencegi. işte sonrada kardeşi beni facede eklemişti. sonra eşim ekledi. konuşmadik ölede kaldik bi kaç gün.. dedim ki kardeşine abin niye msj atmiyor sonra attı bölece konuşmaya başladik buluşmak istedi. ilk görücü olsun beni görmeye gelmelisin öle buluşuruz felan dedim. ilk görmeye geldiler ailece. ilk görüşmemiz biraz tuhaf oldu konuşmuyorduk. sonrada buluştuk ilk kahvaltıya çagirdik. böle başladi ilişkimiz yani taniştiktan 2 ay sora çiktik biz. sonrada sözlendik derken düğün. toplami 10 ay içinde evlendik eşimle. şimdi 9 aydir evliyiz bebek bekliyoruz Çok şükür:)

is yerinde tanistim, ilk görüste kalbim güm güm diye yerinden firlayacakti..normalde hortlak gibi gittigim is yerine her sabah prensesler gibi hazirlanir giderdim sirf ona güzel görünmek icin..
aynı benim tanışmam gibi olmuş bir ay sonra çıkmaya başladık bir sene sonra evlendik şimdi aşk meyvemizi bekliyoruz <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…