- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
İnşallah canimcim herşey bizim bakış acimizdaa aslındaoyle ya birde yaşilerledikçe duygular mı körleşiyor nedir sanki daha zor oluyor herşey bakalım dua ederim canım tabikisi hayırlısı olsun inşallah
Ya biliyonuz mu, ben dun tevafuk sizin foto albumunuzu gördüm, maşallah siz çok guzelsiniz esinizle de çok yakismissiniz çok mutlu olun inşallahOrta sonda dersanede tanıştık. O zamana kadar hiç bir erkekle konuşmak istemeyen ben onun "çıkma teklifini" kabul ettim ilginç biçimde. Bilmiyorum sebebini çekti birsey işte. Zamanla doğru karar verdiğimi anladım bana sevgisiyle ilgisiyle her türlü kahrima katlanmasiyla.. az zorlamadim sabrınıBu anlanacak emin olunacak bir durum değil tamamen duygularla ilgili...:) bazılarını erken buluyor bazılarını geç.... ama bekleyin kızlar doğru insanı bekleyin evlenmek için evlenen lerin çoğu bin pişman oluyor.
Amin.. İnşallah allah herkese nasip etsin sevdiği insanla bir ömür huzur içinde yaşamayı. Çok teşekkür ederim...Ya biliyonuz mu, ben dun tevafuk sizin foto albumunuzu gördüm, maşallah siz çok guzelsiniz esinizle de çok yakismissiniz çok mutlu olun inşallah
evet bencede yeni bir ilişkiye hazır olmak olumlu olma en iyisi olumsuz düşünceler bize yansıyor davranışlarımıza ve huylarımıza dönüşüyor.. elimizde şimdiki zaman var sadece geleceği bilemeyiz.. anı en yi değerlendirmek gerek.. geri dönüp baktığımda beklemekle gecen bir ömür yerine elimdeki malzemeyle huzurlu yaşadığım bir geçmişi tercih ediyorum açıkçası.. inşallah gönlümüze göre hakkmızda hayırlısı olur... hala kandilin günü devam ediyor.. Rabbim e dua edelim inşallah...Tekrar selam cerenkar. Sana katılıyorum ve şuan bu yazdığım mesajı hangi duyguyla yazdiysam artik, simdi bakış açım değişti. Çünkü olmayınca olmuyor nasipp, doğru zamanı doğru kişiyi beklemek lazim. Ve ben kapılarımı kapattığim için o kapıdan giremiyor kimse. Oyle bir negatiflik yayiyorum ki bunu asmak lazim ilk.İnşallah ikimizin karşısına da doğru insan doğru zamanda çıkar :)
konumun tamamını biliyormusun ya sorunca Aklımı karıştıran noktalar var seviyormu emin olamıyorum bu adamdan mesela beni yolda görünce bu cok samimi olduğu arkadaşını kullanıp bit piknik ayarlıyor ve beni davet ediyor ,bi başka gun ise başka bir şey icin davet ediyor gelmeyeceğimi söylüyorum gene samimi arkadaşına arattirip oraya katılmamı sağlıyor ,beni face ten ekliyor ama tüm bunlar olurken benimle hic sohbet etmiyor hala daha oyle .fakat odasına gittiğim de bakışları sanki Aşıklar gibi Bazense boş ,bazı zamanlarda sınıfıma gelip sanki sırf beni görmek icin bahanemi bilmiyorum ama öğrenciyle gönderebileceği seyleri elime veriyor vb seyler .ama bir taraftan da diyorum seven insan beklemez ne sohbet var ne muhabbet .boyle Saçma Saçma bir arada bulunmak icin yapılan seyler ne oluyo anlamıyorum .bir de gidiyorum zaten burdan .seni tanımak istiyor dersen hic oyle bir durum yok cok cok iyi tanıdı zaten ve artık zamanda kalmadı gidiyorum burdan .OKUYAN ARKADAŞLAR bir yorum yapsanız .
günaydın.. ne güzel sizinki tanıyarak olmuş iş veya arkadaş ortamında bir süre tanııp evlenmek daha sağlam geliyor banamuhasebe ofısım vardı
yenı ıse baslama yapılacak mukellefımdı
ıs yaptık tıcaret yaptık ne kadar namuslu ahlaklı oldugunu gordum evlendım
6 ay konustuk sozlendık 2 hafta sonra nısanlandık 3 ay sonra evlendık toplam 1 sene sonra evlenmıs olduk yanı sımdı 8 aylık evlyıız
günaydın.. ne güzel sizinki tanıyarak olmuş iş veya arkadaş ortamında bir süre tanııp evlenmek daha sağlam geliyor bana
Amin inşallah canım :)bencede :)
bu sekılde oldugunda bı suprızle karsılasmıyoruz
allahım ısteyen herkese nasıp etsın evlılıgıde cocuguda ınsallah
niye öyle dedin ki canım??
Ya iki gün önce liseden bir arkadaşım mesaj attı bana. Kendisi şuan hemşirelik okuyor. Uzun suredir konusmuyoduk. İste meğer bu okuldayken teliyle uğraşırken bir arkadaşı da yanindaymis. Benim resmim çıkmış pat diye, yanındaki çocuk da benimle tanışmak için ısrar etmiş. Kafasının etini yemiş sürekli. Bir merhaba de konuş dedi. Ben de iyi tamam seni mi kircam dedimniye öyle dedin ki canım??
ya işte biz acele ediyoruz ama bilmiyoruz ki ne zaman mutlu edebilen doğru kişi çıkacak çıktığı anda geçmişin acıları resetlenir bence.. en ıyısı umutlu olup dua etmek ve evliliğe hazır olmak...Ya iki gün önce liseden bir arkadaşım mesaj attı bana. Kendisi şuan hemşirelik okuyor. Uzun suredir konusmuyoduk. İste meğer bu okuldayken teliyle uğraşırken bir arkadaşı da yanindaymis. Benim resmim çıkmış pat diye, yanındaki çocuk da benimle tanışmak için ısrar etmiş. Kafasının etini yemiş sürekli. Bir merhaba de konuş dedi. Ben de iyi tamam seni mi kircam dedimneyse faceden bir merhaba faslı ama cocukla hicbir ortak noktamiz yok. Kimseyi beğenmiyorum ya ben neden? Baktım olmaz ben konuşmayı bitirdim. Çocuk arkadaşımın dediğine gore baya uzulmus. Velhasil-i kelam, karşıma doğru düzgün kimse çıkmaz. Uzunca bir bekleyişten sonra biri çıksa da boyle istediğim gibi biri olmaz.. :)
inşallah :) amin diyelimay bu konu çok güzeeeellll
kaderin özellikle tesadüflerle bir araya getirdiği, masalsı aşklar,tanışma hikayeleriiiii....
inşallah bir gün benim de bu konuya yazacak hikayem olur :))
o sizin gizli gizli devam etmiş ama ne mutlu kavuşmussunuz.. kaç yasındasın canım? birde sözlendiniz mi ? belli mi düğün tarihi.. mutluluklar bu arada...Merhaba , erkek arkadasimla lisede tanismistik , 4 yili o beni en yakin arkadaş olarak hatta kardes olarak gorerek, ben ise ona deli gibi asik olarak geçirdimsevdigimi ona söylediğim zaman , bana , seni kardeşim olarak görüyorum dedi gözümun önünde başka kizlari sevdi hatta bana anlatti zalım ben de ne yapayim mecbuurr dinledim iste sirf yakin olayim ona diye Eheheh ask iste derken liseden mezun olduk, biz mezun olurken de yine bizim okuldan bi sevgilisi vardi.hos benim de vardi ama ben ona inat sevgilim olsun demistim , o cidden sevgili yapmisti kendine derken ben üniversiteye başka şehire gittim , o İstanbul da kaldi, ben de dedim ki kendi kendime ; madem ayri şehirlerdeyiz , muhabbeti keseyim unuturum. Zaten sevgilim de vardi o sirada. Facebookta profiline bakiyorum sevgilisiyle resim koyuyor , içimden diyorum ki bu kiz hic yakismiyor yanina ,ama yanindaki ben olmaliyim diye düşünmüyorum hic, tabi yersen ben de allah var yani çirkin mi çirkin ,siskoooo ve tipsizdim lisedeyken , sonra üniversiteye gittikten sonra değiştim hatta bildiğiniz evrim geçirdim sonra bir gün bana facebook tan yazdi, hic yazmiyorsun üniversiteye gittin beni unuttun , İstanbul a geldiğinde görüşelim dedi. Ben şok ama bi yandan da mutlu 2 sene sonra ilk defa gorusecektik , İstanbul a geldim buluştuk ben hayal kirliliğinin daniskasini yasadim çünkü sevgilisi de gelmiş neyse allahtan bi saat oturup gitti hahahah sonra biz başbaşa kaldik konuştuk, sevgilisiyle problemleri varmis ben de düzelirsiniz falan diyorum ama bizimki ayrilmayi kafasina koymuş , içimden de ohhh diyorum o günden bi ay sonra bizimki kizdan ayrilmis , meğerse o gün beni görünce ayrilma fikrinden emin olmuş ama benjm hic haberm yok sucum da yok valla ben en ufak bi meyil belirtisi gostermedim :)) zaten sevgilim de vardi zaten , aklimdan da hic gecirmedm ona dair bisey valla allah yukarda. O benim icin hep ozeldi ama sevgilisi oldugu andan itibaren olan tum ilgimi disariya sifir yansittim
, neyse pasam beni o gun gozune kestirmis çünkü ben lisedeki ben değildim kilolar verilmeye baslanmis , yüz göz değişmiştabi etkilenmiş benden sonra 3 ay sonra tekrar sozlestik görüşmek ve sinemaya gitnek için, bu arada ben de sevgilimden ayrilmistim ikimiz de bekardik yani gittiğimiz film de "celal ile ceren " di, askin başlangıç filmine bakin sinemadan ciktik , yemek yiyoruz. Bana diyor ki "annem soruyor 7 senedir arkadassiniz aranizda birşey yok mu artik " , ben de saf saf diyorum ki "annene soyle biz 7 yildir en yakin arkadasiz bundan sonra da öyle kalcaz " nasil olaa lisede beni reddetmis aramizda bisey olma ihtimali sifir diye rahat rahat konusuyorum ben . hahahah bizimki bir bozuldu anlatamam , sonra beni eve birakti , ama ben hareketlerde bi gariplik seziyorum, böyle beni kiskanmalar , disariya karsi sınırlamalar , herşeyi sormalar falan derken sinemadan 2 gün sonra çözüldü bizimki , dedi ki " ya büşra bu böyle olmayacak , ben seni çok kiskaniyorum , seni benden , beni de senden daha iyi taniyan kimse yok , sen sevgilim ol sen de kurtul ben de kurtulayim" hahah odunum benim , teklife bak. Ben de o saskinlikla reddettim , hayir olmaz dedim , bi de eski sevgilisini tanidigim için ondan dolayi reddettim, bizimki söylediğine bin pişman oldu , keşke söylemeseydim rezil oldum mahvoldu herşey diyor ben iki uç gün surundurdum sonra kabul ettim bizimki uçtu havalara derken bu mükemmel ilişki başladı nazarlar değmesin 2 seneyi bitirdik , 2 ay sonra da sözumuz var. Doğru kişi mi diye sorarsaniz , hayatimda hic bu kadar doğru bisey yapmadim , hem deli gibi eğlenip hem de bi o kadar sevgi dolu bi ilişki yasayacagimi hayal bile edemezdim, iyi ki var azcik da romantik olsa mükemmel olacak olsun bundan iyisi şam da kayisi demişler , seviyorum be
aynı benim tanışmam gibi olmuş bir ay sonra çıkmaya başladık bir sene sonra evlendik şimdi aşk meyvemizi bekliyoruz <3is yerinde tanistim, ilk görüste kalbim güm güm diye yerinden firlayacakti..normalde hortlak gibi gittigim is yerine her sabah prensesler gibi hazirlanir giderdim sirf ona güzel görünmek icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?