ne güzel canım sen de adım atmışsın ben ekledi yazmadı beğenmedi herhalde diye kuruntulanırdım sanırım hatta bir süre de bekler silerdim muhtemelen.. adım atma konusunda iyi değilim. mutluluklar dilerim:)benim hikayem düğünde başliyor:) annem oturacak yer ariyordu düğünde oturduk ve eşimin annesi ve kardeşi konuşuyorlardi annemle bi yabanci da degildik. eşim benim ilkokul arkadaşimdi. büyümüştür dedim bidenfotosunu göstermez mi annesi. bende utana sıkıla ne diyecegimi bilemedim nerden bilcektim onunla evlencegi. işte sonrada kardeşi beni facede eklemişti. sonra eşim ekledi. konuşmadik ölede kaldik bi kaç gün.. dedim ki kardeşine abin niye msj atmiyor sonra attı bölece konuşmaya başladik buluşmak istedi. ilk görücü olsun beni görmeye gelmelisin öle buluşuruz felan dedim. ilk görmeye geldiler ailece. ilk görüşmemiz biraz tuhaf oldu konuşmuyorduk. sonrada buluştuk ilk kahvaltıya çagirdik. böle başladi ilişkimiz yani taniştiktan 2 ay sora çiktik biz. sonrada sözlendik derken düğün. toplami 10 ay içinde evlendik eşimle. şimdi 9 aydir evliyiz bebek bekliyoruz Çok şükür:)
Allah sağlıkla bebeğinizi elinize almayı büyütmeyi nasip etsin canım.aynı benim tanışmam gibi olmuş bir ay sonra çıkmaya başladık bir sene sonra evlendik şimdi aşk meyvemizi bekliyoruz <3
amin allah razı olsun herkese nasip etsinAllah sağlıkla bebeğinizi elinize almayı büyütmeyi nasip etsin canım.
Amin inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur:)amin allah razı olsun herkese nasip etsin
Hayırlısı böyleymiş demekki... Unutmak zor olmalı 7 yıl az bir süre değil.. Şu an evli misniz?Ya ben bekarım,hatta ayrıyız ama yazmazsam olmaz o duyguyu yaşadım yanlışta olsa gerçi kısmet bu işler.
Eski sevgilimle netten tanıştık.Face gibi bir site vardı profiline girince karşı taraf görüyordu.Benimde üniv.de de ilk senem hatta ilk ayım boşluktayım sevgili ne bilmem bile.Kyk da tek eğlence internet kafe :) Profil profil gezerken fotoğrafı dikkatimi çekti baktım çıktım.akşama msj yazmış merhaba bana bakmışsınız tanışıyormuyuz diye.Aynı şehir yazınca tanıdık sanmış.Bendede deli cesareti geldi bi hiç yapacağım şey degil bir daha nerede konuscam diye "öyle fotoğrafına baktım yakışıklısın demiştim" hatta oda sonradan sen onu demesen herhangi biri olırdun demiştir cesaretim hoşuma gitmiş
Ertesi gün teklif etti msnden,kabul ettim.Sonra telefon açtı ve o an işte bu o dedim.Anlatılmaz o duygu inanılmaz bir güven oldu.
Dolu dizgin inişli çıkışlı 7 yılın sonundada bitti.Yinede hep şükrediyorum kötü biride olabilirdi.
Ayrılalı bir ay oldu unutulur diyorlar umarım öyledir :)Hayırlısı böyleymiş demekki... Unutmak zor olmalı 7 yıl az bir süre değil.. Şu an evli misniz?
Zamanla niye üzülmüşüm diye düşünebiliyor insan... Allah yardımcın olsunAyrılalı bir ay oldu unutulur diyorlar umarım öyledir :)
Kalbimiz pek standartları takmıyor sanırım:)bizde iki yıldır sevgiliyiz aynı üniversitede okuyoruz ilk defa yurt bahçesindeki çardakta gördük birbirimizi allahımm kim bu artis dedim :)))) giyinişi hareketleri falan tam playboy tipli okuldada ilk senemiz iyi bu playboy çok kız düşürür demiştim içimden :)) sonra okulda görüyorum hiç bakmıyorum yüz vermiyorum ortak arkadaşlarımız var bazen aynı masada otururken o geliyo ben takmıyorum kalkıyorum falan baya burnu sürtmüştü sonra ikimizinde ortak arkadaşı vardı o bigün mesaj attı numaranı istiyo diye bir hafta vermedim numaramı sonra verdim öyle telefonda okulda konuştuk sonra oldu başta hiç alışamadık birbirimize kavgalar falan çoktu şimdi çok şükür çok mutluyuz hep esmer erkekleri begenirdim ne diyim allah karşıma sarışın çıkardı :)))
Nasıl tanıştınız da bağırdı ki? ilginç miş evlilik amaçlı mı tanışmıştınız?valla ben görünce pek kıl oldum hatta bana bağırdı felan sonra allahın işi nerye gitsem karşılaştık ben değil ama o bana ben seeni alacam dedi ve aldı :)
Amin inşallah huzur bulacağın biri ile tanışırsın :)Ay Allahım bana da buraya güzel bir tanışma hikayesi yazmayı nasip et hayırlısıyla. Bu arada kızlar hepinize sonsu< mutluluklar Allah ayırmasın
yok çok saçma bir ortam kalabalıkta ben bişey konuşuyordum adam tam tersi düşüncedeymiş tartıştık :) tabi ben o zaman 15 yaşındayım deli çağım evlilij aklımın ucundan geçmiyor :)Nasıl tanıştınız da bağırdı ki? ilginç miş evlilik amaçlı mı tanışmıştınız?
neden evlilik olmadı beklediğiniz iş durumu vs gibi durumlar mı var hazır mı değilsiniz?Lise 2de tanıştık. 6 yıldır beraberiz.
Doğru kişi olduğundan eminim ama evli değilim sorun o :))
ikkatini çekmişsin demek ki:)yok çok saçma bir ortam kalabalıkta ben bişey konuşuyordum adam tam tersi düşüncedeymiş tartıştık :) tabi ben o zaman 15 yaşındayım deli çağım evlilij aklımın ucundan geçmiyor :)
ya ya ne demezsin arkamdan sulu göz felan demiş yıllar sonra başka yerde karşılaştık şimdi bebeğimiz var bazen diyorum ki bak oğlum kızlara bağırma ilerde karın olur seni hep ilk gün ki halinle hatırlar diyorum.ikkatini çekmişsin demek ki:)
neden evlilik olmadı beklediğiniz iş durumu vs gibi durumlar mı var hazır mı değilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?