Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

ne güzel canım sen de adım atmışsın ben ekledi yazmadı beğenmedi herhalde diye kuruntulanırdım sanırım hatta bir süre de bekler silerdim muhtemelen.. adım atma konusunda iyi değilim. mutluluklar dilerim:)

Ya ben bekarım,hatta ayrıyız ama yazmazsam olmaz o duyguyu yaşadım yanlışta olsa gerçi kısmet bu işler.

Eski sevgilimle netten tanıştık.Face gibi bir site vardı profiline girince karşı taraf görüyordu.Benimde üniv.de de ilk senem hatta ilk ayım boşluktayım sevgili ne bilmem bile.Kyk da tek eğlence internet kafe :) Profil profil gezerken fotoğrafı dikkatimi çekti baktım çıktım.akşama msj yazmış merhaba bana bakmışsınız tanışıyormuyuz diye.Aynı şehir yazınca tanıdık sanmış.Bendede deli cesareti geldi bi hiç yapacağım şey degil bir daha nerede konuscam diye "öyle fotoğrafına baktım yakışıklısın demiştim" hatta oda sonradan sen onu demesen herhangi biri olırdun demiştir cesaretim hoşuma gitmiş
Ertesi gün teklif etti msnden,kabul ettim.Sonra telefon açtı ve o an işte bu o dedim.Anlatılmaz o duygu inanılmaz bir güven oldu.
Dolu dizgin inişli çıkışlı 7 yılın sonundada bitti.Yinede hep şükrediyorum kötü biride olabilirdi.

Hayırlısı böyleymiş demekki... Unutmak zor olmalı 7 yıl az bir süre değil.. Şu an evli misniz?

Kalbimiz pek standartları takmıyor sanırım:)

valla ben görünce pek kıl oldum hatta bana bağırdı felan sonra allahın işi nerye gitsem karşılaştık ben değil ama o bana ben seeni alacam dedi ve aldı :)

valla ben görünce pek kıl oldum hatta bana bağırdı felan sonra allahın işi nerye gitsem karşılaştık ben değil ama o bana ben seeni alacam dedi ve aldı :)
Nasıl tanıştınız da bağırdı ki? ilginç miş evlilik amaçlı mı tanışmıştınız?

Nasıl tanıştınız da bağırdı ki? ilginç miş evlilik amaçlı mı tanışmıştınız?
yok çok saçma bir ortam kalabalıkta ben bişey konuşuyordum adam tam tersi düşüncedeymiş tartıştık :) tabi ben o zaman 15 yaşındayım deli çağım evlilij aklımın ucundan geçmiyor :)

ikkatini çekmişsin demek ki:)
ya ya ne demezsin arkamdan sulu göz felan demiş yıllar sonra başka yerde karşılaştık şimdi bebeğimiz var bazen diyorum ki bak oğlum kızlara bağırma ilerde karın olur seni hep ilk gün ki halinle hatırlar diyorum.

neden evlilik olmadı beklediğiniz iş durumu vs gibi durumlar mı var hazır mı değilsiniz?

Yaşı bekledik, askerliği bekledik, biraz olgunlaşalım dedik.
Şimdi askerlik yapmayacak bedelli yapacak o yüzden 1 yılda herşeyimizi halledip seneye temmuz ayında kısmetse evleneceğiz. 7 yılın sonunda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…