Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

ilk buluşmamızdı bana dik dik bakarak eğer benle evlenme niyetin yoksa benım duygularımla oynama ben seninle cafelerde buluşamam evleneceksen benim le devam ederim dedi ve 3 ay içinde nişanlandık
1 yıl içinde evlendik ve şimdik bugun tam 7 aylık evlıyız hiç bir an pişman olmadım
ALLAH ıma bin kere şükürler olsun

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım nasıl tanışmıştınız peki? birde öyle dediği için mi güven verdi sana?

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım nasıl tanışmıştınız peki? birde öyle dediği için mi güven verdi sana?
amin canımm eşim facebook ta ortak bir arkadaş sayesinde fotoğrafımı görmüş ve o ortak arkadaşa giderek benım resmimi gösterip ben bu kızla evlenecem demiş :) ortak olan arkadaşta gülerek o iş çok zor demiş :)))
ama eşimim ısrarı üzerine zorakı bir buluşma ayarlandi
ve o buluşma benım hayatım için dönum noktası oldu tam hayattan umudum kesilmişti cok zor günlerimde geldi çıkartı benı

zor zamanları geçmişsiniz ben de bu kısımda tereddüt yasar büyük ihtimalle bitirebilirdim.. gerçi kısmet olunca bir şekilde devam ediyor sanırım... düğün tarihi belli mi ? yada evli misniz su an nasıl gidiyor?

Merhabalarrr... Görünce hemen atladımmm hikayem o kadar uzun ki özet yazmaya çalışacağım... Bir kitap da yazmayı düşünüyorum : )

2006 da üniversiteye başladığımda kendi memleketimdeyim... O insan(eşim) sessiz sedasız hep bi köşede otururdu öyle lavbali bir insan değildi.. Bende de bir inat vardır kim bu neden böyle diye çok dikkatimi çekerdi... Doğuluydu. Ben karadenizli.. Ve sonunda konuşturmayı arkadaş olmayı başardım benle dertleşirdi aralarda sesi çok güzeldir türküler parçalar söylerdi.. Ve biz bir kaç ay açılamadık birbirimize.. Sene sonuna doğru artık bi yerde buluştuk. Dedi ki çok farklı kültürdeyiz biz en iyisi daha konuşmayalım bile dedi.. Sana şöyle dokunmama bile izin verme nolur sana düşüyor bu dedi. Öyle içim acımıştı ki.. Yeni sene geldiğinde hiç konuşmadım ama zoruna gitmiş baya.. Sonra arkadaş olarak konuşmaya başladık... Vizelerden çıktığımız bir gün soruları sınıfça tartışırdık biz buluşup. Yine öyle oldu herkes geldi sorular bitti herkes gitti sınıfta kaldık tek.. Veee ilk açılışa bak hooppp diye dudağımdan öptü (16 ocak 2007) Ben de şok... Bu öpücükten nerdeyse bir yıl sonra açıldı bana... (5 aralık 2007) O gün muhteşemdi.. Görerek birbirine hasret kalmanın ne demek olduğunu anlamıştım.. Nasıl sarıldık bilmiyorum öyle bi 5-10 dk durduk... Öyle başladı... Tabi 2013 e kadar yani evlenene kadar o kadar badireler atlattk ki... Anlat anlat bitmez... Tuhaf kıskançlıkları vardı hala var ama azaldı şükür.. Okulda herkes bilirdi bizi ve kimse ümitli bakmazdı kültür farkı vs. Ama şükürler olsun evlendik bir meleğimiz bile var şimdi...

ne güzel o kadar badireden aşkla çıkabilmişsiniz ben o kadar emin değilim kendimden...
Seri halinde yazın siz biz okuruz hem uzun olsun daha iyi...
mutluluğunuz daim olsun...

ne güzel o kadar badireden aşkla çıkabilmişsiniz ben o kadar emin değilim kendimden...
Seri halinde yazın siz biz okuruz hem uzun olsun daha iyi...
mutluluğunuz daim olsun...

Amin inşallah... O zamanlar badirelerle başa çıkmak daha kolaymış evlenince daha zor oluyor tabi... Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın... Yavaştan bir kitap yazarsam paylaşırım yoksa gerçekten yaz yaz bitmez... : )

ne yaptın bir gelişme oldu mu yoksa aklından çıkardın mı? canım merak ettim...

Selam cerenkar. Burada insanların ask hikâyelerini dinlemek ne hoş ne guzel ne imrendirici. Ben artik doğru insani beklemekten biktim. Sanırım yalniz olucem. Bu güne kadar aşkın a sı olmadı olmıcak da sanırım. Yas 22. Üni okuyorum, ya okula her Allah'im günü gram tuvaletler(doğru mu yazdım bilmiyom ) gidiyorum ulan yok ya. Zaten bölümden umudum yok %90 kız ağırlıklı. Aslında gözüme birini kestirmistim ama onun da ilgisi yok bence varsa da yok oldu ona o kadar çok sert davranıyorum ki. Hanımlar ne yapayim da doğru insani bulayim, ya da bu buhrandan cikayim. Ben de ask yasamak istiyorum , neden olmuyor...

canım erken kesmişsin umudunu nerdeyse 9 yas var aramızda... ve ben komple erkeklerin olduğu bir bölümde okudum olmayınca olmuyor... nasip meselesi bence bu işler olacağı varsa cenazede bile tanışıp evlenenler oluyor. ama sevdiklerine sert davranma ben biraz utagaçtım ve bundan dolayı mesafe koyardım şimdilerde onu aşmaya başladım.. Rabbim hakkımızda en hayırlı kimse onu nasip etsin...

Tekrar selam cerenkar. Sana katılıyorum ve şuan bu yazdığım mesajı hangi duyguyla yazdiysam artik, simdi bakış açım değişti. Çünkü olmayınca olmuyor nasipp, doğru zamanı doğru kişiyi beklemek lazim. Ve ben kapılarımı kapattığim için o kapıdan giremiyor kimse. Oyle bir negatiflik yayiyorum ki bunu asmak lazim ilk.İnşallah ikimizin karşısına da doğru insan doğru zamanda çıkar :)

Onunla cok samimi bir arkadasla bu evlilik meselelerini konuşuyorduk burdan olmaz kimseyle dedi .demekki var bir bildiği ben vaz geçtim ya aslında ufak gelişmeler oldu ama ben yanlış yorumluyorum galiba Kafamı bulandırmak istemiyorum artık .zaten gidiyorum burdan

madonna nasılsın bakalım sen yakaladım bende seninle aynı hissedyorum bazı dönemlerde olmayınca olmuyor galiba napalım benim umudum var hala ne zaman insanın karşısına doğru insanın çıkacağı belli olmuyor gerçekten yukarda arkadaşlar demiş cenaze evinde tanışıp evlenenler var her an herşey olabilir değil mi hayatta

Onunla cok samimi bir arkadas bu evlilik meselelerini konuşuyorduk burdan
konumun tamamını biliyormusun ya sorunca Aklımı karıştıran noktalar var seviyormu emin olamıyorum bu adamdan mesela beni yolda görünce bu cok samimi olduğu arkadaşını kullanıp bit piknik ayarlıyor ve beni davet ediyor ,bi başka gun ise başka bir şey icin davet ediyor gelmeyeceğimi söylüyorum gene samimi arkadaşına arattirip oraya katılmamı sağlıyor ,beni face ten ekliyor ama tüm bunlar olurken benimle hic sohbet etmiyor hala daha oyle .fakat odasına gittiğim de bakışları sanki Aşıklar gibi Bazense boş ,bazı zamanlarda sınıfıma gelip sanki sırf beni görmek icin bahanemi bilmiyorum ama öğrenciyle gönderebileceği seyleri elime veriyor vb seyler .ama bir taraftan da diyorum seven insan beklemez ne sohbet var ne muhabbet .boyle Saçma Saçma bir arada bulunmak icin yapılan seyler ne oluyo anlamıyorum .bir de gidiyorum zaten burdan .seni tanımak istiyor dersen hic oyle bir durum yok cok cok iyi tanıdı zaten ve artık zamanda kalmadı gidiyorum burdan .OKUYAN ARKADAŞLAR bir yorum yapsanız .

Ooo basganim burada da yakaladin beni alacağın olsun kesinlikle akışına koyvermek gerekiyor, bazen doğruları goremiyoruz. Bol bol dua ediyorum sen de etti hatta birbirimize de edelim ani yasamak lazim yaa giden zaman geri gelmiyor

muhasebe ofısım vardı
yenı ıse baslama yapılacak mukellefımdı
ıs yaptık tıcaret yaptık ne kadar namuslu ahlaklı oldugunu gordum evlendım
6 ay konustuk sozlendık 2 hafta sonra nısanlandık 3 ay sonra evlendık toplam 1 sene sonra evlenmıs olduk yanı sımdı 8 aylık evlyıız

Orta sonda dersanede tanıştık. O zamana kadar hiç bir erkekle konuşmak istemeyen ben onun "çıkma teklifini" kabul ettim ilginç biçimde. Bilmiyorum sebebini çekti birsey işte. Zamanla doğru karar verdiğimi anladım bana sevgisiyle ilgisiyle her türlü kahrima katlanmasiyla.. az zorlamadim sabrını Bu anlanacak emin olunacak bir durum değil tamamen duygularla ilgili...:) bazılarını erken buluyor bazılarını geç.... ama bekleyin kızlar doğru insanı bekleyin evlenmek için evlenen lerin çoğu bin pişman oluyor.

oyle ya birde yaşilerledikçe duygular mı körleşiyor nedir sanki daha zor oluyor herşey bakalım dua ederim canım tabikisi hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…