Allah tamamına erdirsin inşallah :)Yaşı bekledik, askerliği bekledik, biraz olgunlaşalım dedik.
Şimdi askerlik yapmayacak bedelli yapacak o yüzden 1 yılda herşeyimizi halledip seneye temmuz ayında kısmetse evleneceğiz. 7 yılın sonunda :))
oo 10 yıl dile kolay inşallah kavuşursunuz epey olmuş tanıyormuşluk hissi güzel birşey sanırımÇok güzel olmuş bu başlık :)
Üniversite birinci sınıftayken kimya dersinde 3.sırada oturuyordum en sağda, o da en ortada ve en önde ah ineğe bak dedim kendi kendime, gözlüğünü filan temizliyodu sonra çok tatlı geldi hareketleri bütün ders o dersi izledi ben onu:) Meğer o beni daha önceden fark etmiş bu kız bana bakmaz demiş haberim bile yok tabi. Ders aralarında arkadaş ortamında filan konuşmaya başladık. Ama onu ilk gördüğümde daha farklı hissetmiştim ben ne biliyim sanki tanıyomuşum gibi yada çok sevdiğim biriymiş gibi gelmişti.Bana burda yeniyim hiç arkadaşım yok tiyatroya gielim mi sinemaya gidelim mi gibi bahanelerle yaklaşmaya başladı o da:) En sonunda sevgili olduk işte. 10. yılımızdayız bu yaz evleniyoruz inşallah. 10yılda çok şeyler yaşadık ama bir defa kavga ettik sadece her zaman fikirlerimiz düşüncelerimiz hep aynı yönde oldu sanki iki yarım gibi uyum sağladık çok şükür Allahıma. Farklı şehirlerde olduğumuz için bazı hastalık sağlık sorunları yüzünde yılda 3defa yüzünü gördüğüm zamanlar oldu yine de ne o benden ne ben ondan vazgeçtik. Canımdan bi parça gibi Allahım yokluğunu göstermesin inşallah.Birlikte büyüdük biz resmen 10yıl dile kolay 18yaşımdaydım daha birbirimize göre şekillendik diyebilirim:)
Merhaba aykizi. öncelikle geçmiş olsun hikayeni okuyunca içine çekildim biran. nevşehirde birköyde bu hastalığın çok olduğunu duymuştum bölgede bulunan topraktan kaynaklandığından bildiğim kadarıyla köy devlet eliyle taşındı. Yakınlarını benzer nedenlerle kaybetmek insanda belli bir algıda secicilik o yönden etkilenme yapıyor.. En azından sizde sıkıntılı bir durum yokmuş ve belki o endişe iyi bile olmuş inşallah doğru kişidir ve güzel haberlerini de alırız. İlk anda anladığım demeniz sadece bakışlarından mı?Herkese merhaba. Bu benim Kadinlar Kulubu'ndeki ilk paylasimim. Umarim burda daha pek cok baslikta duzenli olarak yazma imkani bulurum. Aslinda onceleri hep okuyordum ama bu basligi gorunce artik uye olup bende yazmak istedim. Neden mi bu baslik ?
Sevdigim adamla tanisali henuz bes ay oldu. Simdi yazacaklarimi daha once nasil tanistiniz diye soranlara hep farkli bir versiyonla anlatiyorduk. Simdi ilk defa burada anlatacagim.
Ailemde cok yaygin sekilde kanser rahatsizligi var. Pek cok yakin akrabamizin olum nedeni olacak kadar hemde. Arada acaba bir gun bende olur muyum diye dusundugum zamanlar oluyordu. Bu senenin gectigimiz Mart ayinda kolumun altinda cok sklikla bir agri hissetmeye basladim. Elimle muayene ettigimdeyse hafif sert bir parca elime geliyordu. Tedirgin olmustum fakat aileme aciklamadim. Cunku annem cok yakin zamanda kardesini kanserden kaybetmisti ve bunun onu derin etkileyecegini dusunerek kimseye soylemeden bir devlet hastanesinden randevu aldim. Doktor muayene ettikten sonra durumumun ciddi olabilecegini acilen mamografi ve bilinen rutin film ve testleri istedi. Yikilmistim. Ordan ciktigimda ne yapmam gerektigini nereye gitmem gerektigini bilmiyordum. Ve ne yazik ki ise gitmem gerekiyordu. İsten ciktigimda eve gitmek istemedigimi hissettim. Derken aklima bir fikir geldi. Facebook'ta bir arkadasim zirt pirt yeni actiklari bar icin reklam ve etkinlikler paylasiyordu. Bi sekilde kafami dagitir icimi bosaltirim diye dusunup oraya gitmeye karar verdim.
Vardigimda bar cok ama cok sakindi pazar aksami olmasi ve yeni acilmis olmasina vererek cam kenari bir koseye gectim. Bari acan arkadasim ortalikta yoktu. Servis icin gelen kisiye arkadasimin o gun ugrayip ugramayacagini sordum gelmeyecegini soyledi. Barla ilgili gelisiguzel bi kac soru sordum aslinda umrumda degildi, konusacak birine ihtiyacim vardi ve bu karsimda duran adamin bakislari bulundugu yere gore tezat olusturuyordu. Barda calisan tipleri az cok bilirseniz biraz hinzir olur capkinliga acik gorunurler a bu adamin yuzunden guven okunuyordu. Ya da ben konusacak biri arzusundan onu oyle gormek istiyordum. Oturmak ister misin dedim ve sohbete basladik. Onun da mesaisi bitmek uzereydi. Konudan konuya gecerek sohbet ediyorduk. Tip'a dair bir bolumun son senesindeydi buraya sehir disindan gelmisti her ogrenci gibi calismasi gerekiyordu. Bende ona son sinifta oldugumu bir yandan calistigimi anlattim. Tabii bu muhabbet esnasinda iciyordum ve o kotu haberi unutmaya bastirmaya calisiyordum. Belli bir yerden sonra artik cok sarhostum ve eve gitmem gerektiginin farkinda degildim. Bana isterse metroya kadar eslik edebilecegini soylemis kabul etmisim. Yolda yururken bilincaltim daha fazla bastirilmaya dayanamamis olacak ki hungur hungur aglamaya baslamisim. Zavalli sok olmus bense hastaligimdan olmekten falan bahsediyormusum. Bu arada ayakta bile zor durdugumu hatirlatayim. Nerden aldim bu belayi basima demek bi yana beni duse kalka metroya tasimis kustugumda ustumu temizlemis hatta yuzumu yikamis. Metroda biraz kendime gelir gibi olunca hemen numarami kaydetmis. Ben hangi akla hizmetse tek basima giderim sagol deyip onu sepetlemisim. Bir de gitmeden opmusum ki hayal meyal hatirliyorum. Yol boyunca skca mesaj atarak beni ayik tutmaya calisti. Ertesi gun nasil bir utancla
uyandigimi asla unutamam. Bi saat dusune dusune bir mesaj yazdim. Dun gece hayatta ilk defa kendimi oyle kaybettigimi normalde asla kontrolsuz bir insan olmadigimi soyleyip yaptiklari icin de defalarca tesekkur ettim. Oysa bunlari hic onemsemedigini dunku muhabbetimizden cok keyif aldigini ve okudugu bolumun hocalariyla durumum hakkinda konusup yardimci olmak istedigini soyledi. Bir insanin bu kadar art niyetsiz ve iyi olmasi mumkun mu diye dusunuyordum. Zamanla konusmaya devam ettik. Ve ilginc olan hic bir zaman beni uatune atlanilacak bir firsat olarak gormedi. Her zaman onurlu bir erkek gibi davrandi hakkimda en ufak bir kotu dusuncesi olmadi cunku insanlara inanci sonsuzdu. Tanistigimiz gunu dusundukce baska bir erkegin eline boyle bir firsat gecse neler olurdu sizlerde biliyorsunuz. Bes ay boyunca birlikte gecirdigimiz her gun bana durust iyi niyetli merhametli gururlu ve namuslu bir insan oldugunu her seferinde hissettirdi. Onun dogru kisi oldugunu zaman icinde degil ilk tanistigimizda anladim. Su anda bana devletteki doktorun koydugunun taninin aksine ozel bir hastanede yaptirdigim tetkiklerden sonra sahip oldugum setin basit bir lipom yani yag bezesi oldugunu ogrendigimde beraber sevindik. Simdi besinci ayin icindeyiz. Sanki yillardir hep yanimdaymis herseyi beraber yasamisiz gibi geliyor. Onunla hayatimin bir evresine daha gectigimi hissediyorum. Allah herkese boyle bir ruh esi boyle vefali bir hayat arkadasi nasip etsin..
İyi cesaret etmişssiniz canım şansınıza doğru kişi denk gelmiş o kararı alabilmek zor hem kişiler hem de aileler için.. gerçi net te kalmayıp reele taşınınca aynı şey aslında da insan tedirgin oluyor.. mutluluklar bu arada.. bebek varmı yolda:)Merhaba canım
Biz eşimle tanışalı 3,5 yıl oldu ama 15 aylık evliyiz ve İnternette tanıştık nasıl mı??
facebook'ta okey oynarken konuşuyorduk normalde kimseyle konuşmam orada ve en son tam çıkıyorum "dur bekle mail adresini ver seninle konuşmak hoşuma gitti tanışmak istiyorum" dedi bende veremem sen ver belki eklerim dedim ve dayanamadım bir gün sonra ekledim çünkü benimde onunla konuşmak hoşuma gitti bi elektrik aldım yani
sonra telefonlarımızı verdik oradan konuşmaya başladık.. 3 ay sonra ailelerimiz öğrendi ilk tepkileri anlaşıldığı üzere olumsuzdu internet ortamına güvenmiyorlardı ama biz birbirimizi sevdik güvendik ailelerimizi ikna ettik tanışma faslı geçince 6 ayımızda sözlendik ve geçen senede evlendik..
Allah'ıma çok şükür mutluyuz ve ailelerimizde mutlular ve bizlerden memnunlar.. Hele kendi annem çok seviyo eşimi damat değil oğlu onun için..Bebekte olunca daha iyi olacak inşallah..
Allah herkese mutlu evlilikler nasip etsin..
Iyi cesaret gerçekten saol canim ama onu gördükten sonra benim için doğru insan olduğunu anladim değer verip ilgilenmesi çok güzel.ilişkimiz hala ilk günkü gibi evlendikten sonra daha da artiyo. Bebek istememize rağmen yok daha olmadi gelecek ay tedaviye başliycaz duana talibiz inşallah olurİyi cesaret etmişssiniz canım şansınıza doğru kişi denk gelmiş o kararı alabilmek zor hem kişiler hem de aileler için.. gerçi net te kalmayıp reele taşınınca aynı şey aslında da insan tedirgin oluyor.. mutluluklar bu arada.. bebek varmı yolda:)
canım bebek için bu forumda birşey görmüştüm taze cevizlerden yapılıyordu hatta kopyalamıştım buraya ceviz reçeli vs gibi bir başlıkla ara istersen bu sene geçti de seneye yapabilirsin. inşallah seneye kadar ihtiyacın kalmaz ama aklında olsunIyi cesaret gerçekten saol canim ama onu gördükten sonra benim için doğru insan olduğunu anladim değer verip ilgilenmesi çok güzel.ilişkimiz hala ilk günkü gibi evlendikten sonra daha da artiyo. Bebek istememize rağmen yok daha olmadi gelecek ay tedaviye başliycaz duana talibiz inşallah olur
Bulabilirsen yaz buraya canim araştirayim bende ama duyduğum kürleri hep yaptim hatta bi kadin karin çekiyomuş bebek oluyomuş dediler onu bile yaptim ama olmadi hayirlisi artik bu ay tedaviye başliycaz belkide eşimde soruncanım bebek için bu forumda birşey görmüştüm taze cevizlerden yapılıyordu hatta kopyalamıştım buraya ceviz reçeli vs gibi bir başlıkla ara istersen bu sene geçti de seneye yapabilirsin. inşallah seneye kadar ihtiyacın kalmaz ama aklında olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ceviz-receli.241075/ bu linki oku canım benim dikkatimi çekmişti denemekte fayda var bayan önce 1 ay eşine yedirmiş sonra kendi başlamış epey yapmak gerek anladığım kadarıylaBulabilirsen yaz buraya canim araştirayim bende ama duyduğum kürleri hep yaptim hatta bi kadin karin çekiyomuş bebek oluyomuş dediler onu bile yaptim ama olmadi hayirlisi artik bu ay tedaviye başliycaz belkide eşimde sorun
Haziran geçti eğer seneye kadar hamile kalmazsam yapayim bunu saol canimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ceviz-receli.241075/ bu linki oku canım benim dikkatimi çekmişti denemekte fayda var bayan önce 1 ay eşine yedirmiş sonra kendi başlamış epey yapmak gerek anladığım kadarıyla
evet en azından denemeye değer ama hazır satılan ceviz reçelleri de var şimdilik onları dene olmazsa özellikle hatay taraflarında yapılıyor diye biliyorum. ben bir defa denedim bayağı zahmetli yapmasıHaziran geçti eğer seneye kadar hamile kalmazsam yapayim bunu saol canim
Internetten araştirayim alayim canim çok saolevet en azından denemeye değer ama hazır satılan ceviz reçelleri de var şimdilik onları dene olmazsa özellikle hatay taraflarında yapılıyor diye biliyorum. ben bir defa denedim bayağı zahmetli yapması
İnşallah olur canım bebek haberlerini de okuruz...Internetten araştirayim alayim canim çok saolfaydasini görürsem herkese söylerim
oo 10 yıl dile kolay inşallah kavuşursunuz epey olmuş tanıyormuşluk hissi güzel birşey sanırım
Gaziantepte ZEYTİN HAN ı dıye bır yer var orada da satılıyor çok da lezzetlıdır :) ev yapımı dıye bılıyorum dısarıya da yollar onlar buyuk bır ısletme. http://www.zeytinhan.net/ dan ulasabılırsınız 0342 231 99 85 . şifa olsun..Haziran geçti eğer seneye kadar hamile kalmazsam yapayim bunu saol canim
inşallah canım inşallah..İnşallah olur canım bebek haberlerini de okuruz...
sağol canım inşallah bi faydası olur..Gaziantepte ZEYTİN HAN ı dıye bır yer var orada da satılıyor çok da lezzetlıdır :) ev yapımı dıye bılıyorum dısarıya da yollar onlar buyuk bır ısletme. http://www.zeytinhan.net/ dan ulasabılırsınız 0342 231 99 85 . şifa olsun..
merhaba canım isteme oldu mu nasıl geçti?Bende anlatayım barriii
2009 yılında arkadaşıma kahve içmeye gittiğimde arkadaşımın internette gördüğü biri ayyy ne kadar yakışıklı tepkisiyle karşı karşıya kaldım ben o kadar beğenmedim dedim. O çok yek takılmayı seven içine kapanık bir kızdı bana alalım mailini tanış konuş bence dedi o aralar daldan dalaydım kimse umrumda değildi sırası gelen gidip sırası gelen gidiyordu. mailimde uzun zaman durdu hiç konuşmadım o kadar umrumda değildi ki nasıl konuşmaya başladık onu bile hatırlamıyorum. Sadece beni birgün aradığını ve ben sence kimim diyince birsürü kişi saydığımı onu söylemediğimi hatırlıyorum hala yüzüme vurur2010 yılbaşı partisine davet etti gitmedim buluşmak istedi buluşmadım. Artık tak etti patladı oda bahane etme artık gel dedi haziranın 8 inde buluştuk beynimden vuruldum onu görünce yeşil yeşil gözleri inci gibi dişleri gülsün yeterdi yani o zamandan beri birlikteyiz çok badire atlattık ama hiç bırakmadık birbirimizi kavgalardan sonra bile en fazla 1 gün ayrı kaldık hep kandırdı beni gözlerimin içine bakarak :) doğru insan olduğunu o askerdeyken anladım. o psikoloji beni mafettı sırf o çıkamıyor diye dışarı bile çıkmazdım özlemekten ağlardım geleli 2 sene oluyor... Ailelerle konuşuldu bayramdan sonrada isteme var. Hayırlısıyla kavuşuyoruz.. Sevdiğim adamla uyuyup uyanacağım için çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin:)
merhaba, malesef bazı aksilikler cenaze vs nedeni ile olmadı haftaya olacak inşallah:)merhaba canım isteme oldu mu nasıl geçti?
İnşallah cnm evde mi olacak neler yaptığını da anlat olunca isteme..merhaba, malesef bazı aksilikler cenaze vs nedeni ile olmadı haftaya olacak inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?