- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
Olur anlatırım evde olacak evetİnşallah cnm evde mi olacak neler yaptığını da anlat olunca isteme..
Hala bekliyoruz:)Olur anlatırım evde olacak evet
oha ben buraları unutmuşum benim nisanda düğünüm varHala bekliyoruz:)
Merhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
aa ne güzel mutluluklar dilerim canım ne durumda hazırlıklar benim de mayısta ama nedense henüz hiç netleşen bir şey yok.. Balayı yeri belirlediniz mi?oha ben buraları unutmuşum benim nisanda düğünüm var
Rabbim mesut etsin işte kısmet olunca bir şekilde perdeler kalkıyor sanırım halbuki net en güvensiz yer diye düşünülür ve aranızda onca mesafe... ne güzel aşabilmişsiniz..: ) başlığı okuyunca birden istemsiz tebessüm oluştu yüzümde.. Biz eşimle msn de tanıştık. O zamanlar MSN vardı yaa :) yıl 2011in başları. Msnde beni ekledi. Kabul ettim. Sonrasında tanışmamız oldu. İsmin ne,nerelisin vs.. ben internete,msne olsun asla fotoğrafımı koymazdım. Hem korkardım,alır çalarlar üzerinde shoplarlar diye :) hemde türbanlı olduğum için uygun olmadığını düşündüğümden.. Onunla konuşmak ıstemedğini vs söyledm. Git başımdan vs dıyordum surekli. Hakaretler falan. Ekleyenleri kabul ediyordum çoğunu. Ama onlarla muhattap olmazdım. Yazar yaza yazar en sonunda pes ederlerdi bana engeli basarlardı ya da küfür ederlerdi cevap vermıyorum dıye. Eşime de aynı şekil yapıyordum tabii. Artık sürekli yazmaktan gece gündüz usanmıyordu,ben cevap vermediğim halde.. En sonunda hakaretler ederek sen nasıl br erkeksin hiç gurur yok mu yazma,konusmak istemıyorum belliki. Şimdi görürsün sen dedim. Bastım engeli. Sonra arkadaşının msnınden beni eklemişti. Kimsin sen dedm.. Eşimmiş.. İsmini söyledi Benim... diye. Ordada engeli bastm. Sonra baska msn açtı kendine. Artık kurtulamayacaktm . Anladm yanı. Dedim ki Konuşmammız doğru değil. Beni ekleyen bir çok insan var. Ben kabul etsemde onlarla muhattap olmuyorum. Kabul etsemde eklıyorlar,etmesemde o yuzden çare bulamıyorum. Sen de onlar gibsin vs.. dedim. Hayır ben onlar gibi değilim. Senin konuşmaların ,dinine bağlılığın ,terbiyeli oluşun beni çok etkiledi. Şimdi bu devirdeki kızlar,msninde erkek olduğunu anlasınlar atlıyorlar hemen ,çok samimi olabiliyorlar,ama sen benımle öyle olmadın. Konusmamız doğru degil falan dedin. Çok hoşlandm senden falan dedi. Tabi ben innmadm. tamam arkadas olarak konubailirz. Ama çok seyrek . Her ALLAhın günü konuşamam dedim Tamam olur dedi. Öyle öyle ilerledi konuşmamız. 4 Yıl geçti koskoca. Hiçbir yamuğunu görmedim,ne o benım ne ben onun. Ustelik aramızda 14 saatlik bir yol vardı. Bir gün çıkageldi yanıma.. Sürpriz yaptı bana. İlk defa yüzyzüze görüşecektik. Beni telefonla arayıp memleketimde olduğunu söyledi,annenle beraber gel gülümm dedi. Hemn annnemide alıp gitmiştim. (Annemın başından beri her seyden haberi vardı,pek onaylamıyordu ama eşimi tanıdıktan sonra çoook sevdi ... ) Anneme daha tanısma surecinde Anne diye hitap etti zaten.. Aralarında samimiyet oluştu. Yanyana geldik . Oturduk muhabbet ettik. Elimiz elimize değmedi,Karşılık sohbet ettik. Eşim çok utangac ve çekingendi zaten. Kafası yerden kalkmazdı : ) Ben onun bu yönlerine aşık oldum... Çok sade ve aynı zamanda samimi bir ilişkimiz vardı. 2014 başında nişan ,2014 sonu düğünümz oldu. ÇOOOK mutluyum. Aileme 14 saatlık uzaklıkta olmama ragmen. ALLAH eşimden razı olsun.. ♥
Mutluluğunuz daim olsun...ne güzell zaten yakınmışsınız?komşumuzdu. valla dogru ınsan olup olmadıgını hıc dusunmedım. cok asık olduk. o an hıc dogru yanlış gorcek durumda degıldım.14 yıldır beraberız 12 yıldır evliyiz. 10 aylık bir kızımız var.
hiiiiiiZaman ne kadar hızla akıyor burayı açtığımda hayatımda kimse yoktu şu an resmen evliyim:) Rabbim isteyen herkese hayırlı eşler nasip etsin...
Hemen aynı konudan açıp kopyala yapıştır yapıcam ilk mesajıhiiiiiiçok mutlu oldum senin adına senin hikayeni de burda görmek isteriz
evet benim de anlatmam lazım değil mi düşünmüyor değilim aslında...hiiiiiiçok mutlu oldum senin adına senin hikayeni de burda görmek isteriz
Uğur getirsin diye mi:)Hemen aynı konudan açıp kopyala yapıştır yapıcam ilk mesajı
EveettUğur getirsin diye mi:)
Merhaba canım
Biz eşimle tanışalı 3,5 yıl oldu ama 15 aylık evliyiz ve İnternette tanıştık nasıl mı??
facebook'ta okey oynarken konuşuyorduk normalde kimseyle konuşmam orada ve en son tam çıkıyorum "dur bekle mail adresini ver seninle konuşmak hoşuma gitti tanışmak istiyorum" dedi bende veremem sen ver belki eklerim dedim ve dayanamadım bir gün sonra ekledim çünkü benimde onunla konuşmak hoşuma gitti bi elektrik aldım yani
sonra telefonlarımızı verdik oradan konuşmaya başladık.. 3 ay sonra ailelerimiz öğrendi ilk tepkileri anlaşıldığı üzere olumsuzdu internet ortamına güvenmiyorlardı ama biz birbirimizi sevdik güvendik ailelerimizi ikna ettik tanışma faslı geçince 6 ayımızda sözlendik ve geçen senede evlendik..
Allah'ıma çok şükür mutluyuz ve ailelerimizde mutlular ve bizlerden memnunlar.. Hele kendi annem çok seviyo eşimi damat değil oğlu onun için..Bebekte olunca daha iyi olacak inşallah..
Allah herkese mutlu evlilikler nasip etsin..
İnan o an sadece ona güvenmek geliyordu.. Ama oda bunu düşünceleri olsun tavırları olsun belli ediyordu.. O sağladı bunu ve bende güvendim.. Çoğu kişilerin amacı başka olabiliyor buna dikkat et.. Yüz yüze gelin o zaman daha iyi karar verirsin.. Biz ilk günden sevgili olduk hala daha nasıl güvendik birbirimizede bu noktaya geldik diyoruz.. Allaha şükür çok mutluyuz.. İnş karşındaki insanda senin için doğru insandır.. Allahtan hep hayırlısını iste..merhaba bizde netten tanıştık bugün bi ay oldu ama mesafeler var uzak ben ankara o istanbulda güvenebilcek miyim bilmyrm siz nsıl güvendiniz gerçekten herkes nete kötü amaçlı bakıyor çok iyi birisi görüşcez 2 hafta sonra bana akıl verin birazzz :)
İnan o an sadece ona güvenmek geliyordu.. Ama oda bunu düşünceleri olsun tavırları olsun belli ediyordu.. O sağladı bunu ve bende güvendim.. Çoğu kişilerin amacı başka olabiliyor buna dikkat et.. Yüz yüze gelin o zaman daha iyi karar verirsin.. Biz ilk günden sevgili olduk hala daha nasıl güvendik birbirimizede bu noktaya geldik diyoruz.. Allaha şükür çok mutluyuz.. İnş karşındaki insanda senin için doğru insandır.. Allahtan hep hayırlısını iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?