Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

: ) başlığı okuyunca birden istemsiz tebessüm oluştu yüzümde.. Biz eşimle msn de tanıştık. O zamanlar MSN vardı yaa :) yıl 2011in başları. Msnde beni ekledi. Kabul ettim. Sonrasında tanışmamız oldu. İsmin ne,nerelisin vs.. ben internete,msne olsun asla fotoğrafımı koymazdım. Hem korkardım,alır çalarlar üzerinde shoplarlar diye :) hemde türbanlı olduğum için uygun olmadığını düşündüğümden.. Onunla konuşmak ıstemedğini vs söyledm. Git başımdan vs dıyordum surekli. Hakaretler falan. Ekleyenleri kabul ediyordum çoğunu. Ama onlarla muhattap olmazdım. Yazar yaza yazar en sonunda pes ederlerdi bana engeli basarlardı ya da küfür ederlerdi cevap vermıyorum dıye. Eşime de aynı şekil yapıyordum tabii. Artık sürekli yazmaktan gece gündüz usanmıyordu,ben cevap vermediğim halde.. En sonunda hakaretler ederek sen nasıl br erkeksin hiç gurur yok mu yazma,konusmak istemıyorum belliki. Şimdi görürsün sen dedim. Bastım engeli. Sonra arkadaşının msnınden beni eklemişti. Kimsin sen dedm.. Eşimmiş.. İsmini söyledi Benim... diye. Ordada engeli bastm. Sonra baska msn açtı kendine. Artık kurtulamayacaktm . Anladm yanı. Dedim ki Konuşmammız doğru değil. Beni ekleyen bir çok insan var. Ben kabul etsemde onlarla muhattap olmuyorum. Kabul etsemde eklıyorlar,etmesemde o yuzden çare bulamıyorum. Sen de onlar gibsin vs.. dedim. Hayır ben onlar gibi değilim. Senin konuşmaların ,dinine bağlılığın ,terbiyeli oluşun beni çok etkiledi. Şimdi bu devirdeki kızlar,msninde erkek olduğunu anlasınlar atlıyorlar hemen ,çok samimi olabiliyorlar,ama sen benımle öyle olmadın. Konusmamız doğru degil falan dedin. Çok hoşlandm senden falan dedi. Tabi ben innmadm. tamam arkadas olarak konubailirz. Ama çok seyrek . Her ALLAhın günü konuşamam dedim Tamam olur dedi. Öyle öyle ilerledi konuşmamız. 4 Yıl geçti koskoca. Hiçbir yamuğunu görmedim,ne o benım ne ben onun. Ustelik aramızda 14 saatlik bir yol vardı. Bir gün çıkageldi yanıma.. Sürpriz yaptı bana. İlk defa yüzyzüze görüşecektik. Beni telefonla arayıp memleketimde olduğunu söyledi,annenle beraber gel gülümm dedi. Hemn annnemide alıp gitmiştim. (Annemın başından beri her seyden haberi vardı,pek onaylamıyordu ama eşimi tanıdıktan sonra çoook sevdi ... ) Anneme daha tanısma surecinde Anne diye hitap etti zaten.. Aralarında samimiyet oluştu. Yanyana geldik . Oturduk muhabbet ettik. Elimiz elimize değmedi,Karşılık sohbet ettik. Eşim çok utangac ve çekingendi zaten. Kafası yerden kalkmazdı : ) Ben onun bu yönlerine aşık oldum... Çok sade ve aynı zamanda samimi bir ilişkimiz vardı. 2014 başında nişan ,2014 sonu düğünümz oldu. ÇOOOK mutluyum. Aileme 14 saatlık uzaklıkta olmama ragmen. ALLAH eşimden razı olsun.. ♥

Ben 5 yillik eski iliskimde netten tanistim. Yani o beni taniyordu ama ilk nette gorustuk. Komik esprili romantikti. Surekli guldurmeye calisirdi tabi sevgilkm vardi benim duygularini da bilmiyordum askere gitti ve bana gizliden ask ilanlari yapmaya basladi. Bende kabul ettim 5 sene guzel bir iliskimiz oldu amaaa.
Ama arkadas olduk sirdaş olduk abi kardes gbi olduk evlilik hayalleri de kurduk ama biz biz olamadik.
Esimle de tam tersi trsadufen basladi hersey desifre olmamak adina yazmiyorum ama ooo kadar tesaduf doluydu ki iste bu dedim... diyosun zaten :)

komşumuzdu. valla dogru ınsan olup olmadıgını hıc dusunmedım. cok asık olduk. o an hıc dogru yanlış gorcek durumda degıldım.14 yıldır beraberız 12 yıldır evliyiz. 10 aylık bir kızımız var.

Rabbim mesut etsin işte kısmet olunca bir şekilde perdeler kalkıyor sanırım halbuki net en güvensiz yer diye düşünülür ve aranızda onca mesafe... ne güzel aşabilmişsiniz..

Mutluluğunuz daim olsun...ne güzell zaten yakınmışsınız?

Reactions: nix

merhaba bizde netten tanıştık bugün bi ay oldu ama mesafeler var uzak ben ankara o istanbulda güvenebilcek miyim bilmyrm siz nsıl güvendiniz gerçekten herkes nete kötü amaçlı bakıyor çok iyi birisi görüşcez 2 hafta sonra bana akıl verin birazzz :)

bizde intenetten tanıştık intagramdan bi ay oldu bugün. çok iyiyiz hoşuz ama henüz sevgilim değil mesafe var istanbul ankata görünce karar vericez. internetten evlenen arkadaşlara soruyorum sizce güvenebilir miyim nasıl ilgisi olup olmadığını anlayabilirim yardımcı olun lütfen..

İnan o an sadece ona güvenmek geliyordu.. Ama oda bunu düşünceleri olsun tavırları olsun belli ediyordu.. O sağladı bunu ve bende güvendim.. Çoğu kişilerin amacı başka olabiliyor buna dikkat et.. Yüz yüze gelin o zaman daha iyi karar verirsin.. Biz ilk günden sevgili olduk hala daha nasıl güvendik birbirimizede bu noktaya geldik diyoruz.. Allaha şükür çok mutluyuz.. İnş karşındaki insanda senin için doğru insandır.. Allahtan hep hayırlısını iste..

inşallah dediğiniz gibi olur bizde ilk buluşunca sevgili olcaz gibi. şuan az güven var niyetini tabiki bilmiyorum ama herşeyi nasip inşallah iyi olur ben çok çekiniyorum netten olduğu için ailemede bunu diyemem zaten öyle bişi olursa ikimizde diyemicez tepkiler büyük olur mesafe olmasa yine iyi olurdu ama mesafe var güvenmek nasıl olcak bilmyrm gün 24 saatse yarısı konuşuyoruz aklımda şüphe kalmasın die herşeyi yapıyor ama bana yetmiyor sanırım inşallaj hayırlısı olurya ben korkuyorum .s

Bende sevdigim insanla internette tanistim.Facebookta gezinirken bir sohbet programi gordum bir anlik merak ettim açtim uye oldum.Ben hic internette resim koymam tesetturluyum diye uygun bulmuyorum.fake resim fake isimle katildim koydugum resimde tesetturlu kiz resmi cok guzel yazan yazana hicbirine cevap vermedim.chat yerlerini sevmiyorum bir an bos bulunup girmistim.bir iki kisiye cevap verdim sıkıldım iki gun gecmedi kapatmak istedim.ilgilenmedim kimseyle tam kapaticam yazanlari siliyorum biri ilgimi cekti yazisi bile digerlerinden farkliydi.selamun aleykum ile basliyordu.size komik gelebilir bu sekilde ilgimi cekmesi ama inanin erkekler chat yerinde oyle seyler yaziyorlarki .bende aleykum selam dedim basladik sohbette beni tanimaya calisiyor ben dogrusunu dedim iste burasi bana gore degil teseturluyum resim isim gercek degil zaten falan, Bu onun cok hosuna gitmisti bende nasil katildigimi bilmiyorm bir anda bos bulundum bir aydir burdaym yazdigim kimsede yok dedi bende cikmak istiyorm dedi.Bana nerden ulasabilecegini falan soyledi olmaz dedim gerek yok istemiyorum ısrar etti bana bir sans ver dedi eger sana ufacik zararim dokunursa allah beni affetmesin falan deyince sans verdim.facebookta konustuk ailesini kendisini herseyi acti konusunca cok samimiydi aradan iki hafta gecti bana aşik oldugunu soyledi resimlerimizi gormustuk ama hic dusunmemistim bu kadar gelisecegini olmaz dedim sanalda tanistik mesafe var aramizda 7 saatlik yol olumlu bakmadim.ama aradigim birini bulmustum sanki bu benim eşim olmali diyordum onun karakterine konusmasina edebinden dolayi sans vermek istedim.Benim sehrime gelmek beni gormek istedigini soyledi yine ilk basta olmaz dedim biraz dusundum ne kaybederim ki dedim.Guven konusunda hic tereddut etmiyor dusunmuyordum aklima bile gelmiyordu.uc gun sonra
Cikti geldi onu uyarmistim hareketleri ve konuslarina dikkat etmesi gerektigini tokalasmam bile dedim.ben dusuncelerimi dedikce bana daha cok aşik oluyor ,ben hep olmasini istedigi gibiymisim gorustugumuzde beni hic yaniltmadi yuzume bakamiyordu edebinden utancindan mesafeliydi oturup kalkmasiyla konusmasiyla mükemmel bir insandi karsimdaki arada bir gözlerimin icine bakiyor yuzu kizariyordu o baktikca kslbim yerinden cikacak gibiydi banada o aşki yaşattiben ondan daha rahattim☺aileleri,evliligi,hayattan isteklerimizi konustuk ikimizde ayni seyleri hayal edip istemisiz hep muhabbet ettik saatlerce zaman su gibi akip gecti doyamadik benim eve donmem gerekiyordu ayrildik oda camiye gitti daha bir kac saati vardi donmeye.Ayrildik ama sanki ikimizde hala ordayiz cay bahcesinde oturuyoruzaşk boyle bisey olsa gerek.sonra telefonla konustuk msjlastik beni ailesine anlatmis ailesi gidip isteyelim demis şok oldum.Ondan yana spuhem yok ailesine bagli isinde gucunde biri karakteri oturmus evlenilecek insan evden ise isten eve kendi halinde ailesiyle zararsiz insanlar bana o guveni verdiler hic suphe etmiyorum.Asil Benim ailem ne der diye cok korktum 1 ay gecti bende anneme anlattim annem mesafeden dolayi olmaz dedi uzuldum anlattim bazi seyleri baglanma falan dedi.Gönül bu söz gecmiyor ki.Simdi 2 aydir konusuyoruz ben ailemi ikna etme cabasindayim gelsinler taniyalim dediler ama biz olmaz dersekte kabullen dediler bende tmm dedim mecbur hemen kestirip atmasinlar diye.ikimizde birbirimizi cok seviyoruz ben onsuz o bensiz olunca nefessiz kaliyoruz sanki
Bende oda aradigimizi bulduk ruh ikizim dini inanclara önem veren hayatini ona gore yasayan biri ben hep boyle bir esim cocuklarimin babasi olsun istedim rabbimden.Dualarinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…