Eşinizle nasıl vakit geçirıyorsunuz

Merhaba hanımlar eşinizle sosyal aktivite olarak neler yapiyorsunuz
Biz kağıt aldık evde kocamla kahvedeki dayılar gibi kağıt oynuyoruz yada film izliyoruz abur cubur alıp eşim de bende film izlemeyi severiz balkona domates salatalık ektik mesela onlarla ilgileniyoruz yada dışarı çıkıp turluyoruz kafeye gitmiyoruz hatta senede 3-5 kere zor gideriz eşim kalabalık ortam sevmez böyle şeyler yapıyoruz zaten akşam işten geliyor çok vaktimiz olmuyor

Bu dönem,yoğun çalıştığı ve geç geldiği için, çok aktivitemiz yok. Bol sıkılmalı günler geçiyoruz yani :)
Birde 2 yaşında bebeğimiz var zaten. Onunla ilgilenmekten, çok vakit ayıramıyoruz kendimize. En fazla film izleyebiliyoruz.

Biz kusuz konuşmuyoruz. Nasıl vakit gecirdigini bilmiyorum.
Ben bol bol düşünüyorum.
Evde olsaydık bu saatte uyuyor olurduk.
Bizimki de rutin hep siizn gibi. Yemek cay meyve.
Bazı zaman tavla oynardık haftasonu dışarı cikardik.
O iste çok yoruldugundan bende evde çok sikikdigimdan bahseder tartisirdik sık sık.
Başka........ ha ben ona laf sokar trip atardim o da sanki ben duvarla konuşuyorum gibi ya açık oturum izler yada telefondan okey oynardi

Pandemi, çocuk falan derken biz de sosyalleşemiyoruz ki. Nasıl özledim sinemaya gitmeyi, arkadaşlarımla dışarda bulusup kahve içmeyi, sohbet etmeyi. Yani kelin ilacı olsa basına sürer. Bakma ilk mesajda güldüğüme çok sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…