- 3 Nisan 2014
- 36.519
- 149.417
- 798
- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
Kusura bakma fitnecim, konu sahibi elit eşler diye belirtmedigi için boş bulunduk, yoksa biz ühüüü o gala senin bu fuaye benim hep aksiyon hep sosyalizasyonHerkes ne kadar banal
Biz müzeleri geziyoruz allahtan pandemi nedeniyle sanal ziyaret açıldı
Çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için ama yardıma ihtiyacım yok. Keyfim gayet yerinde. Yorumum olumsuz değil, sizler pohpohlanmaya çok alışkın olduğunuz için her düz yorum olumsuz geliyor. Derdini güzelce anlatanlara da gayet güzel yardımcı oluyorum. Beni görmekten rahatsızsanız göz ardı edinizSoylemeden gecemiycem. Ilginc bir sekilde acilan her konuya ya ilk ya da 2.sirada yorum yapıyorsunuz ve bugune kadar bir Allah in kuluna yapici konustugunuzu gormedm. Bi yardim mi alsaniz gercekten hayata bu kadar tersinden ve negatif yaklasmaniz normal degil. Artik yapilan yorumlari okurken asiri olumsuz ve saldiri seklindeyse kimin yazdigina bakmadan kafamdan sizin nickiniz geçiyor. Ilginc bir durum
Kim?Bi tane daha var boyle biri surekli her konuda dalga gecmek laf sokmak ve rahatlamak yontemini kullaniyor.
Başım sıkıştığında akıl danışacağım sayılı insanlardansın, herhangi bir ruhsal sorununun olduğunu düşünmüyorum, aksine fikirlerini çok seviyorum, herkese hitap etmiyor mizacın sadeceÇok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için ama yardıma ihtiyacım yok. Keyfim gayet yerinde. Yorumum olumsuz değil, sizler pohpohlanmaya çok alışkın olduğunuz için her düz yorum olumsuz geliyor. Derdini güzelce anlatanlara da gayet güzel yardımcı oluyorum. Beni görmekten rahatsızsanız göz ardı ediniz
Olsun bi tek bana etsin yeter zaten,çünkü ben kıskanç bir kadınımBaşım sıkıştığında akıl danışacağım sayılı insanlardansın, herhangi bir ruhsal sorununun olduğunu düşünmüyorum, aksine fikirlerini çok seviyorum, herkese hitap etmiyor mizacın sadece
Etmeyebilir zaten. Herkese hitap edeyim herkesle tatlış tatlış konuşayım gibi bir misyonum yok ki. Beğenmeyen göz ardı eder olur biter. Niye bunun tatavasını yapıyorlar hiç anlamıyorum. Bi de tespit yapmış yardım al diyeBaşım sıkıştığında akıl danışacağım sayılı insanlardansın, herhangi bir ruhsal sorununun olduğunu düşünmüyorum, aksine fikirlerini çok seviyorum, herkese hitap etmiyor mizacın sadece
Kıdının dışmını yını kıdınÇok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için ama yardıma ihtiyacım yok. Keyfim gayet yerinde. Yorumum olumsuz değil, sizler pohpohlanmaya çok alışkın olduğunuz için her düz yorum olumsuz geliyor. Derdini güzelce anlatanlara da gayet güzel yardımcı oluyorum. Beni görmekten rahatsızsanız göz ardı ediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?