Eşinizle ne kadar konuşursunuz

Valla ben böyleyim kızlar yeni evliyim ama seneler seneler de geçse merak ederim eşimi napıyo nasıl diye arar mesaj atarım bu konuda değişemiyorum napıyım

Biz arasmayiz ama tum gun msjlasiriz. Nasil gidiyo yogun mu ne yedin vs :))

3 4 kez nerdesin ne alemdesin hangi musteridesin ne zaman eve geleceğin belli mı diye sorarım genel şartlarda 6 7 gbi evde olması lazım dışarıdaki işleri erken bitip büroyu kontrol etmeye erken giderse eğer devlet dairesindeki işleri uzarsa 8 i bulur ona göre yemek hazırlarım

Ben aramadigimda da trip atar kendileri beni hiç mı ozlemedin diye kapıdan girer girmez KDV tarzı beyannameler olduğu zaman son günlerinde aradığımda da isim başımdan aşkın arayıp duruyorsun der :))))

Öğlen arası arar. Bende işten çıkınca ararım. Gün içinde ikimizde çokk yoğunuz. Akşam olan biten herşeyi konuşuruz. eee gündüz konuşursak akşama ne kalcak

Ben aramadigimda da trip atar kendileri beni hiç mı ozlemedin diye kapıdan girer girmez KDV tarzı beyannameler olduğu zaman son günlerinde aradığımda da isim başımdan aşkın arayıp duruyorsun der :))))
Aynen canım aramadıgımda da ben de trip görüyorum :) ama ben de ona yaparım aramazsa :) dengelemek lazım

Öğlen arası arar. Bende işten çıkınca ararım. Gün içinde ikimizde çokk yoğunuz. Akşam olan biten herşeyi konuşuruz. eee gündüz konuşursak akşama ne kalcak
Bazen ben konusacagım seylerı akşama kadar bekleyemiyorum arıyorum:) bazen de aklımda tutmaya calısıyorum sıralıyorum :)

Valla ben böyleyim kızlar yeni evliyim ama seneler seneler de geçse merak ederim eşimi napıyo nasıl diye arar mesaj atarım bu konuda değişemiyorum napıyım
Evlenene kadar bende böyleydim. Daha yeni evliyiz. Ama gün içerisinde ben çok fazla yazıp aramam önemli bir şey olmadıkça. Müsait oldukça kendi yazar cevap veririm.

Aynen canım aramadıgımda da ben de trip görüyorum :) ama ben de ona yaparım aramazsa :) dengelemek lazım

He bak birde ben camideyim diyip kapıda bitti bugün ben şok eve hırsız giriyor sandım on saniye önce konusmuatum halbuki camideyim diyip yüzüme kapattı kapı zorlanınca aklım çıktı adam abdest almaya eve gelmiş bir de böyle tipler var :)

Yuh artıkk :):)
Bazen benimki de çalışırken bi eve ugrar kapıyı çalar bi bakarım eşim :)

7 yıl oldu evleneli.gun icinde iş yoğunluğuna göre 2 3 konuşuruz bazen de mesajlasiriz. Masa başı ofiste çalışmıyor,trafikte şantiyede sürekli.merak ediyorum.

Çok önemli bişey yoksa aramam eşim de aramaz çünkü adam çalışıyor sonuçta bende aynı şekilde çalışıyorum müsait olamıyoruz genelde 3-4 kere mesajlaşırız sadece. Akşam nasıl olsa detaylı konuşuruz günümüzü :)

Ben çalışırken bile biz mesajlaşıyorduk mesela ben derse giderken hayatım derse giriyorum diyodum o da derste de yazıyordu dersten çıkınca da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…