- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Mesajlaşmayı da seviyorum ben :)Biz arasmayiz ama tum gun msjlasiriz. Nasil gidiyo yogun mu ne yedin vs :))
Aynen canım aramadıgımda da ben de trip görüyorum :) ama ben de ona yaparım aramazsa :) dengelemek lazımBen aramadigimda da trip atar kendileri beni hiç mı ozlemedin diye kapıdan girer girmez KDV tarzı beyannameler olduğu zaman son günlerinde aradığımda da isim başımdan aşkın arayıp duruyorsun der :))))
Bazen ben konusacagım seylerı akşama kadar bekleyemiyorum arıyorum:) bazen de aklımda tutmaya calısıyorum sıralıyorum :)Öğlen arası arar. Bende işten çıkınca ararım. Gün içinde ikimizde çokk yoğunuz. Akşam olan biten herşeyi konuşuruz. eee gündüz konuşursak akşama ne kalcak
Evlenene kadar bende böyleydim. Daha yeni evliyiz. Ama gün içerisinde ben çok fazla yazıp aramam önemli bir şey olmadıkça. Müsait oldukça kendi yazar cevap veririm.Valla ben böyleyim kızlar yeni evliyim ama seneler seneler de geçse merak ederim eşimi napıyo nasıl diye arar mesaj atarım bu konuda değişemiyorum napıyım
Süpermiş valla :)Evlenene kadar bende böyleydim. Daha yeni evliyiz. Ama gün içerisinde ben çok fazla yazıp aramam önemli bir şey olmadıkça. Müsait oldukça kendi yazar cevap veririm.
Aynen canım aramadıgımda da ben de trip görüyorum :) ama ben de ona yaparım aramazsa :) dengelemek lazım
Yuh artıkk :):)He bak birde ben camideyim diyip kapıda bitti bugün ben şok eve hırsız giriyor sandım on saniye önce konusmuatum halbuki camideyim diyip yüzüme kapattı kapı zorlanınca aklım çıktı adam abdest almaya eve gelmiş bir de böyle tipler var :)
Konuşma olmazsa beden diliMukemmel evliligimizin sırrı konuşmamak :))
Ben de meraklanıyorum7 yıl oldu evleneli.gun icinde iş yoğunluğuna göre 2 3 konuşuruz bazen de mesajlasiriz. Masa başı ofiste çalışmıyor,trafikte şantiyede sürekli.merak ediyorum.
Ben çalışırken bile biz mesajlaşıyorduk mesela ben derse giderken hayatım derse giriyorum diyodum o da derste de yazıyordu dersten çıkınca da :)Çok önemli bişey yoksa aramam eşim de aramaz çünkü adam çalışıyor sonuçta bende aynı şekilde çalışıyorum müsait olamıyoruz genelde 3-4 kere mesajlaşırız sadece. Akşam nasıl olsa detaylı konuşuruz günümüzü :)
Ben şokBiz genelde mesajlasiriz.
1 kere ya arar ya aramaz.
Ben nerdeyse hiç aramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?