Eşinizle ne kadar konuşursunuz

Konuşmamız gereken mühim bir konu yoksa pek konuşmayız.
Akşam çıkışta ararım genelde, ben yoldayım sen ne zaman geleceksin v.s. kısa konuşmalar.

Gelirken arar bi istegin var mı diye. Onun disinda soracagimiz bi sey olursa arasiriz. Eve ugruyo öğlen zaten. Rutin yok bizde. Calisirken mesgul etmem hic hem sıkılirım ben surekli ne konuscaz. .

Valla çok şaşkınım kızlar??
Bukadar az konuşup nasıl iletişimde kalıyorsunuz eşinizle?
Ben gün içinde böyle yapsam akşam eve geldiğinde de eşimle konuşasım gelmez ki

Valla çok şaşkınım kızlar??
Bukadar az konuşup nasıl iletişimde kalıyorsunuz eşinizle?
Ben gün içinde böyle yapsam akşam eve geldiğinde de eşimle konuşasım gelmez ki
Herkesin evliliğinin dinamiği farklı oluyor.
Ben kendimize bakıyorum mesela bir çok çiftin sıkılacağı tipteyiz.
Hatta kocamla tanışmadan önce bana sorsalar ben de istemezdim belki de.
Ama hayat böyle tükürdüklerimi çok yalattı bana.
Fazla dipdibeyiz biliyorum. Allahım ayırmasın inşallah,böyle iyiyiz biz,çok şükür.

Ben dip dibe olmayı seviyorum zaten eşim ben yanaşmasam fazla yanaşmaz yani sarılmayı öpmeyi çok sevmiyor, telde konusmayı da çok sevmez saatlerce konuşmaz :) bide ben ona soğuk durursam aramazsam mesaj atmazsam konuşacak bişeyimiz kalmaz

Bir şey diyeyim mi?
Belki de senin eşin de alışır senin gibi olur. Çünkü mesela ben de soğuktum,uzaktım yani inan ben özgürlüğüne çok düşkündüm. Boğuluverecek gibi olurdum bekarken kocam bana sımsıkı sarmaştıkça.
Allahım daha büyük dert vermesin inşallah da bizim kendimiz dışında yaşadığımız sıkıntılar çok etkiledi beni. Hep kocama sığınma ihtiyacım oldu.
Ben sarılınca kocam daha da sıktı kollarımdan,ben bir öptüm,o üç öptü. Böyle böyle alıştım temaslara. O sıcak temaslar bana iyi geldikçe hep daha fazlasını istedim.Allahım büyüktür,belki seninki de senin gibi olur,sen dokundukça o da sarmaşır. Sen dizinde yatarsın,kalkınca o yatmak ister yanında.

Maşallah size o zaman canım
Aynen ben de eşimi alıştırmaya çalışıyorum sırnaşmaya :) ama mesela bir koltukta yanyana otururuz farklı koltukta oturmayız , ben arada sarılmayı öpmeyi hatırlatırım ona filan..
Bazen de uğraşırım gıcık ederim onu o da benle uğraşır :)

Önemli bir şey yoksa ben aramam.Kendisi arıyor zaten müsait olduğunda.Akşam eve gelince hal hatır sorarım işinin nasıl olduğunu sorar sohbet ederiz.

Sabah biz uyurken işe gider saat 10 gibi günaydın demek için arar, öğlen yemeğine çıkınca arar, öğleden sonra sesimi duymak için arar, akşam işten dönerken birşey lazım mı diye arar.

Benim eşim nöbetli çalışıyor yani gece de gelmiyor. Ona rağmen ben aramam, o günde iki üç kez arar. Önemli bir şey varsa ararım ya da mesaj atarım. Arada güzel söz ya da şiir filan gönderirim. Niye sürekli merak ediyorsunuz ki?

Valla ben gun icinde mesaj atiyorum.
Icimden ne gelirse yaziyorum.O cevap yazamiyor ama ben kendi kendime mesajlasiyorum
Bazen ariyorum musaitse aciyor,acmazsa 1saat sonra falan tekrar ariyorum.Musait olunca kendi donuyor

Yeni evlisiniz sanırım. Evlilik ilerledikçe ekmek al diye ararsınız. Merak filan kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…