- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Herkesin evliliğinin dinamiği farklı oluyor.Valla çok şaşkınım kızlar??
Bukadar az konuşup nasıl iletişimde kalıyorsunuz eşinizle?
Ben gün içinde böyle yapsam akşam eve geldiğinde de eşimle konuşasım gelmez ki
Ben dip dibe olmayı seviyorum zaten eşim ben yanaşmasam fazla yanaşmaz yani sarılmayı öpmeyi çok sevmiyor, telde konusmayı da çok sevmez saatlerce konuşmaz :) bide ben ona soğuk durursam aramazsam mesaj atmazsam konuşacak bişeyimiz kalmazHerkesin evliliğinin dinamiği farklı oluyor.
Ben kendimize bakıyorum mesela bir çok çiftin sıkılacağı tipteyiz.
Hatta kocamla tanışmadan önce bana sorsalar ben de istemezdim belki de.
Ama hayat böyle tükürdüklerimi çok yalattı bana.
Fazla dipdibeyiz biliyorum. Allahım ayırmasın inşallah,böyle iyiyiz biz,çok şükür.
Bir şey diyeyim mi?Ben dip dibe olmayı seviyorum zaten eşim ben yanaşmasam fazla yanaşmaz yani sarılmayı öpmeyi çok sevmiyor, telde konusmayı da çok sevmez saatlerce konuşmaz :) bide ben ona soğuk durursam aramazsam mesaj atmazsam konuşacak bişeyimiz kalmaz
Maşallah size o zaman canımBir şey diyeyim mi?
Belki de senin eşin de alışır senin gibi olur. Çünkü mesela ben de soğuktum,uzaktım yani inan ben özgürlüğüne çok düşkündüm. Boğuluverecek gibi olurdum bekarken kocam bana sımsıkı sarmaştıkça.
Allahım daha büyük dert vermesin inşallah da bizim kendimiz dışında yaşadığımız sıkıntılar çok etkiledi beni. Hep kocama sığınma ihtiyacım oldu.
Ben sarılınca kocam daha da sıktı kollarımdan,ben bir öptüm,o üç öptü. Böyle böyle alıştım temaslara. O sıcak temaslar bana iyi geldikçe hep daha fazlasını istedim.Allahım büyüktür,belki seninki de senin gibi olur,sen dokundukça o da sarmaşır. Sen dizinde yatarsın,kalkınca o yatmak ister yanında.
kızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum
Merak filan etmiyor musun :)Bir şey lazım olmadıkça aramam ben de :)
Merak filan etmiyor musun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?