- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
ben eşimi hiç aramamkızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum
eskiden çok konuşurduk şuan zaten çok sık görüştüğümüz için aramıyorum hiç. eskiden de o arardı. zaten akşamdan sabaha birlikteyiz. çok merak ediyorsanız bir kısa mesaj yollayıp iyi olduğunu sorabilirsinizkızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum
Şuan tatil canım evdeyim
Ben işteyken mesela eşim arar açamazsam hemen merak eder ben de onu aynı şekilde merak ediyorım ortam kötü :/
Bende şöyle düşünüyorum. Eğer bir insanla evlenmişseniz onu hayatınıza almışsanız ve en önemlisi onunla yaşlanacaksanız şahsen ben istediğim zaman arayıp sorarım. Bu özlemekten falan değil yani sadece özleyip yada merak edip aramak gerekmiyor herşeyde eğer müsaitse fikrini alırım. Evlilik sevgililik gibi değil ki fazla konuşunca sıkılıp gitsin. Öyle düşünecek insan zaten evlenmemeli. Ben kendim ne düşünürsem karşımdakinin de öyle düşünmesini isterim o yüzden çekinmem hatta yeri gelir hesap bile sorarım niye aramıyorsun yada açmıyorsun diye. Evlilikte mesafeler kalkar kalkmalı da iki insanın tek hayatı yaşamasıdır evlilik ve tabiki bile isteye mutlu bir şekilde..kızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum
Genelde o arar saatte bir ama gece nöbete giderse sürekli arar yarım saatte falan mesaj atarkızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum
Sabah evden çıkıp akşam gelene kadar hele dedikodu varsa hemen söyleriz birbirimizekızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?