Eşinizle ne kadar konuşursunuz

gün de bir kere arar eşim. o da kreşi aradın mı oğlan nasılmış diye. ne ben ararım ne o arar başka. akşam ederiz muhabbetimizi. hiç de eksiklik hissetmiyorum.

ben eşimi hiç aramam
benim eşim de sabit değil:=)
müsait olunca o benı arar dıye düşünürüm
gunde 3 kere falan da o arar

İkimzde çalışıyoruz gün içinde molalarda arar beni bazen mesajlaşırız
akşam eve gidince ev işi yemek camasır cocuk derken konuşmaya pek fırsatmz olmaz
cocuk uyuduktan snra bizde pert oluruz. biraz balkonda oturur yatarız
telefonla daha cok iletişim kuruyoruz =)

İkimiz de çalışırken öğlen molasında konuşurduk sadece. Önemli birşey olursa ararım açar veya müsait değilse bana döner.( işyerinde her yerde telefon çekmiyor) ben evde o işteyken de durum aynı öğlende ve işten çıkınca arar. O kadar.

öğle arasında konuşur veya mesajlaşırız. onun dışında mesai saatleri içinde önemli bir şey olmadıkça pek konuşmayız.

Benim esimde sabit çalışmıyor ama günde hiç yoksa 15 kez arar öğle arasında mesajladiriz yemek yerken ben aramam yani o müsait olunca arar

İnce konulara girmem ac misin tok musun hosgeldin anlatirsa dinlerim yuzeysel seyler konusurum. Ona cok bile bunlar.

eskiden çok konuşurduk şuan zaten çok sık görüştüğümüz için aramıyorum hiç. eskiden de o arardı. zaten akşamdan sabaha birlikteyiz. çok merak ediyorsanız bir kısa mesaj yollayıp iyi olduğunu sorabilirsiniz

Biz çok konuşuyoruz galiba.
Aynı kurumda çalışıyoruz.
İşle ilgili zaten telefon görüşmelerimizin sayısını bilmiyorum da normal sesini duyayım,yedin mi,geldin mi sorularımızın da ardı arkası kesilmez.

Evet 1 sene olcak evleneli canım..
Şimdi şöyle; gün içinde aramazsam mesaj atmazsam veya dışardayken nerde olduğumu bildirmezsem aramız bozuluyo trip filan yapıyo surat yapıyo sonra çek dur :) saatte bir konusunca da dediğiniz gibi pek konuşacak bişey kalmıyo maksimum konusmalar zaten 1dk sürüyo akşamları da telde konuşamadıgımız şeyleri konuşuyoruz
Ama ben hep bi heyecan olsun istiyorum evlilik yıllar geçse de iki taraf ta birbirini merak etmeli sormalı sesini duymaya can atmalı veya mesaj atarak o an aklından onu geçirdiğini filan hissettirmeli ne biliyim

Biz aynı iş yerinde çalıştığımız için hiç aramamıza gerek kalmıyor :) yalnız o haftada bir başka bir yere görevli olarak gidiyor o zaman arayıp haber veriyor vardım merak etme diye, birde akşam gelirken birşey lazımmı diye arıyor.

Bende gün içinde acil konuşmak gerekmiyorsa aramam.
Normali bu ama eşim sabah benden önce çıkar ben uyuyor olduğumdan sabah saat 8:00 de arar uyandımmı diye. Öğlen arar halimi hatrımı sorar yemek yiyip yemediğimi sorar. Akşam 7 gibi evde oluruz ikimizde eve gelmeden önce bişey isteyip istemediğimi sorar veya işten geç gelecekse onu haber verir. Arayan hep odur ben aramam. Biz dengeyi böyle bulduk.
Menun muyum? bazen evet bazen hayır...

Bende şöyle düşünüyorum. Eğer bir insanla evlenmişseniz onu hayatınıza almışsanız ve en önemlisi onunla yaşlanacaksanız şahsen ben istediğim zaman arayıp sorarım. Bu özlemekten falan değil yani sadece özleyip yada merak edip aramak gerekmiyor herşeyde eğer müsaitse fikrini alırım. Evlilik sevgililik gibi değil ki fazla konuşunca sıkılıp gitsin. Öyle düşünecek insan zaten evlenmemeli. Ben kendim ne düşünürsem karşımdakinin de öyle düşünmesini isterim o yüzden çekinmem hatta yeri gelir hesap bile sorarım niye aramıyorsun yada açmıyorsun diye. Evlilikte mesafeler kalkar kalkmalı da iki insanın tek hayatı yaşamasıdır evlilik ve tabiki bile isteye mutlu bir şekilde..

Çok nadir ararım (gelirken bir şeyler alması gerekirse), kendisi bazen bir veya iki kere arar onu da çoğu zaman görmem.

Genelde o arar saatte bir ama gece nöbete giderse sürekli arar yarım saatte falan mesaj atar

Hiç sallamamak ya da mesaja boğmak iki uç nokta.
Arada bi güzel foto ya da söz atılabilir ama tadında bırakarak.
Biz de evde hiç konuşmayız telde aşık modunda takılırız.
Tuhafız yani.
Tam tersini tercih ederdim.
Şöyle yüzyüze doya doya muhabbet edebilmeyi.
Ama bize de bu çıktı piyangodan.
Hesaptaki değil nasipteki geliyo başa napcan bacım :)

Biz de telefonda daha romantiğiz galiba
Valla kızlar ben erkeği sıkmamak ta ama boş bırakmamak ta gerektiğine inanıyorum hatta aramasa niye aramadın derim ben de ya da kendimi hatırlatmak için mesaj atarım :)
Sonra başkalarıyla konusma ihtiyacı olursa? Erkekler de güzel söz duymak istiyorlar valla şımartılmak ..:)

Sabah evden çıkıp akşam gelene kadar hele dedikodu varsa hemen söyleriz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…