- Konu Sahibi Minuscule9
-
Benimki de saat başı ille öpecek sarılacak, yoksa duramaz. Öpüşmeye bayılır.
Ama evliliğimiz berbat gidiyor. Yine bu forumda Bağımlı eş konusunda yazdım sorunlarımı, cidden berbat bir evliliğimiz var ama çok öpüşürüz. Günde 50 defa falan uzun uzun abartısız.
Takmayın bence kafanıza, evliliğiniz iyi gidiyorsa gerisini boşverin, biz öpüşüyoruz da ne oluyor hiç iyi değil evliliğimiz.
Merhabalar..
Ben de 3.5 yıllık evli biri olarak şunları söylemeliyim; eşimle flört ve nişanlılık dönemindeki kadar mıç mıç değiliz ama normal normlarda öpüşme periyodlarımız vardır. Ama benim bir de selvi boylum al yazmalım tadında alından öpme merakım vardır ki o ayrı bi konu tabiii.. kocam beni alnımdan öpünce adeta kendimi kutsanmışcasına mutlu mesuuud hissediyorum deli miyim neyim anlamadım ama severim alnımdan öpsün yiğidimm dudişten de öpsün her türlü kabulüm
o her kadının hoşuna gidiyor sanırsamm bende onu çok seviyorum daha masum daha içten geliyor bana böle benimsin der gibi oyhhhh uyuyoda şimdi yaa ne yapsamki gitsem benmi öpsem alnından adamı canım çekti hee ölede bi anlatmışınkii
o her kadının hoşuna gidiyor sanırsamm bende onu çok seviyorum daha masum daha içten geliyor bana böle benimsin der gibi oyhhhh uyuyoda şimdi yaa ne yapsamki gitsem benmi öpsem alnından adamı canım çekti hee ölede bi anlatmışınkii
şimdi kıyamıyorm cnm sabaha kaldı artıkayyyyy benimde öpesim geldi ama herif evde yok..sen git öp bari içinde kalamsın..
ayy aynen kızz insan acayip mutlu oluyorrevet gerçekten alından öpmenin değişik bir büyüsü var, kendimi o an ölümüne ona adamak istiyorum resmen
Bu arada eşi yanında olanlar gidip direkt gitsin öpsün gerçekten benim kocam 3 gündür yanımda değil ve önümüzdeki 27 gün daha ayrıyız... eşimin patronu olacak adam ayırdı bizi aldı götürdü kocamı yaban ellere, ne bahtsız kadınım Ya Rab!
şimdi kıyamıyorm cnm sabaha kaldı artık
ayy aynen kızz insan acayip mutlu oluyorr
ayy bende bilirim onu biz 8 buçuk ay ayrı kaldık eşim başka yerde çalışıyordu ne kadar zor valla boşluk oluyor evde keyifsiz mutsuz hissediyor insan klendini hiçbişeyden zevk alamıyosun hayatının bi parçası uzakta oluca insan kendini yarım hissediyor Allah kavuştursun cnm
Sağol canım, Aminn! işte bu sebepledir ki bu aralar depresyonlardan depresyon beğeniyorum kendime...
ben evli olsaydım şap şup mıçmıç öpüşmezdim sürekli çünkü o zaman bir büyüsü kalmaz benim için sıkılırım olağan bişi gibi gelir o ne ya hiç bişi hissetmem yani gün içinde bi kaç kez olmalı ki özliyim istiyim yani
27 gün ne ki gelir geçer cnm sürekli evde olunca insan daha çok arıyor arkadaşın ailen yakınındaysa çık gez derim yoksa gerçekten fena oluyor insan evin içinde bide tek hepten bunalıma giriyor insan ben yaşadım biliyorum yani Allah ayrılıklar vermesin bunlar geçiyor inanki
zaten cnm çalıştığı için akşamları görüyosun yaa o arada özlüyosun akşamda öpüyosun o zaman sıkılmıyor insan
Ailem yakınımda Allah'tan, o konuda sıkıntı yok da işte ne bileyim zor yine de. Allah bana sabır versin ya hakkaten buakşam msn'de diyorum ki ' aşkım ben seni çok hastalıklı biçimde seviyormuşum yaa gece-gündüz ağlak ağlak geziyorum evde nolur bi daha gitme' aaaaaeeyyy ben de canım karıcım dedi, bi de sırıttı özgüveni tavan yaptı herhal egosunu şişirdim ama gittiği yer de Rusya anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?