• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle tartıştığınız da ne yapıyorsunuz?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar eşinizle tartıştığınız zaman ne yapıyorsunuz? Bugün eşimle tartıştım adamla konuşulmaya gelmiyor onun istemediği bir şey hakkında diretince hemen tavır alıyor kendisi çalışıyor akşam 18:30 da geliyor bugün mesaiye kalacaktı marketten sinek ilacımı almamı istedi bende işe giderken sen alırsın biraz aşağında zaten vs diye bu konu uzayıp gitti en sonunda da tavır aldı şu yüzüme bakmıyor zaten evde de değil işten erken gelip dışarıya çıktı...

Aman erkeklerin tavrı hiç çekilmiyor 😂

eskiden olsa ağlardım ama şimdi takmıyorum takmıyor gibi gözük
Telefonla uğraş müzik filan dinle
Sende dışarı çık
Önemsiz bişeyden tartışmışsınız biraz sakinleyin barışırsınız 🥰

Kızlar eşinizle tartıştığınız zaman ne yapıyorsunuz? Bugün eşimle tartıştım adamla konuşulmaya gelmiyor onun istemediği bir şey hakkında diretince hemen tavır alıyor kendisi çalışıyor akşam 18:30 da geliyor bugün mesaiye kalacaktı marketten sinek ilacımı almamı istedi bende işe giderken sen alırsın biraz aşağında zaten vs diye bu konu uzayıp gitti en sonunda da tavır aldı şu yüzüme bakmıyor zaten evde de değil işten erken gelip dışarıya çıktı...
Bu sinek ilacı meselesi değil sorun daha
derin ,sonuçta tartışmalar genellenmez
Dertler farklı çözümler farklı

Çok önemli bi tartışma olmamış 🤗
Valla ben hiç umursamıyorum. İçimi döküp oturuyorum. Ya TV izliyorum ya telefonla takılıyorum. Çay bile önüne getirmiyorum. Bardağa doldurup kendim içiyorumm. Oda mecbur tıpış tıpış geliyor :KK48:

Back
X