- Konu Sahibi zeynep_ neva
-
Öğretmiyor uyarıyor zaten. Kadının sürüş önceliğini biliyor olması lazımdı. Anlık dikkatsizlik bile değil, neden dur dediğini bile anlamadım dediğine göre zaten birkaç tane kuralı olan geçiş önceliğini bilmiyormuş demek ki.Eşi öğretmek için orada değil ki yolculuk anında olan bir olay
Gayet haklı trafik kuralları trafikte öğrenilmez. Eşiyle dalga geçmesi zaten kötü ona bir şey demiyorum da konu sahibi hatasını kabul etmeyip trip atmasın. Karşıdan gelen bunlar belki durmaz diye düşünmek zorunda mı? Ya durmasa ne olacak. Bilmeyen çıkmasın trafiğeEşi haklı falan değil. Şöför yanındakinin söylediklerine biat etmek zorunda değildir. Şöförün açısından görünüp yolcu koltuğundan görülmeyecek şeyler vardır. Kimse de anasının karnında usta olup öğrenmiyor. Trafiğin içinde öğreniliyor. Sonuçta sıfır bilgiyle çıkmıyordur diye düşünüyorum konu sahibinin. Deneyimi süre süre edinecek. Eşi de öğrenmesini istiyorsa açıklamasını yapacak. Öndeki arabayı solla dese sorgusuz sualsiz mi sollayacak mesela.
Zaten eşinin sorunuyla da dalga geçen de biri yani çok zor değil nasıl bir profil olduğunu tahmin etmek.
İnsanların kusurlarıyla onlar kendisi izin verdiği ölçüde şaka konusu yapabiliriz, eşimiz de olsa. Demekki konu sahibi hassas istemiyor.
Olay saygisizlik bence ne demek görünüşle konuşma ile dalga geçmek gerçekten sogumamak elde değil yerinizde olsam konusmazdim konuşmak icimden gelmezdiKızlar merhaba. Eşimle birkaç gündür aramız bozuk ona kırgın olduğum şeyler var. Mesela araba kullanırken bana aniden dur diyor ben de geçemeyeceğimi düşündüğü için dur dedi herhalde diye düşünüp durmadım geçtim. Sonra bayağı tartıştık öncelik hakkı onundu dediğimi yapmak zorundasın dedi. Ben de dur demek yerine öncelik hakkı onun desen zaten dururum dedim ne için dur dediğini anlamadım dedim. Bi de dilimde biraz tutukluk var arada oluyor. Onunla da şaka adı altında dalga geçti. Trafik polisi seni durdursa kesin dededede deyip durursun konuşamazsın dedi çok zoruma gitti. Kaç gündür aynı sofraya bile oturmuyorum. Ona rağmen dün gece konuşmaya derdimi anlatmaya çalıştım ama kendini haklı görüyor sen yapıcı değilsin elinden gelse aynı çatı altında durmayacaksın diyor . Napacağımı şaşırdım. Zaten ailemden uzaktayım bulunduğum yerde kimsem yok . Ne yapıcam bilmiyorum…
Konu sahibi zaten geçebileceği mesefade olduğunu yazmış diğer aracınGayet haklı trafik kuralları trafikte öğrenilmez. Eşiyle dalga geçmesi zaten kötü ona bir şey demiyorum da konu sahibi hatasını kabul etmeyip trip atmasın. Karşıdan gelen bunlar belki durmaz diye düşünmek zorunda mı? Ya durmasa ne olacak. Bilmeyen çıkmasın trafiğe
ablam sen neden herkese bu kadar sert gidiyorsun yaEşin haklı öncelik hakkını bilmiyorsan kullanma araba sinir oluyorum trafikte bir gün karşıdaki durmaz ne olacak bu kuralları öğrenmek zor değil.
Hamiş o kuzucuk hormonlar fena depiyor şu ara taze anneciğiablam sen neden herkese bu kadar sert gidiyorsun ya
herkese kızıyor ya huHamiş o kuzucuk hormonlar fena depiyor şu ara taze anneciği
Doğru dıyor emme trafikte de dinle yani bilmiyorsanherkese kızıyor ya hu
Nerden ablan oluyorum acabaablam sen neden herkese bu kadar sert gidiyorsun ya
Ne bilim biz böyle şeyler için tartismayiz bile.esime genelde ben küserim ama en fazla iki gün kuş kalmisimdir herhalde..Kızlar merhaba. Eşimle birkaç gündür aramız bozuk ona kırgın olduğum şeyler var. Mesela araba kullanırken bana aniden dur diyor ben de geçemeyeceğimi düşündüğü için dur dedi herhalde diye düşünüp durmadım geçtim. Sonra bayağı tartıştık öncelik hakkı onundu dediğimi yapmak zorundasın dedi. Ben de dur demek yerine öncelik hakkı onun desen zaten dururum dedim ne için dur dediğini anlamadım dedim. Bi de dilimde biraz tutukluk var arada oluyor. Onunla da şaka adı altında dalga geçti. Trafik polisi seni durdursa kesin dededede deyip durursun konuşamazsın dedi çok zoruma gitti. Kaç gündür aynı sofraya bile oturmuyorum. Ona rağmen dün gece konuşmaya derdimi anlatmaya çalıştım ama kendini haklı görüyor sen yapıcı değilsin elinden gelse aynı çatı altında durmayacaksın diyor . Napacağımı şaşırdım. Zaten ailemden uzaktayım bulunduğum yerde kimsem yok . Ne yapıcam bilmiyorum…
Buna katılmadım beybi. Trafik kuralları trafikte öğrenilmez, geçiş üstünlüğü bilmeden trafiğe çıkılmaz. Trafikte tecrübe kazanılır evet ama en basit kurallardan biri olan geçiş üstünlüğü deneye yanıla öğrenilecek bir konu değil.Eşi haklı falan değil. Şöför yanındakinin söylediklerine biat etmek zorunda değildir. Şöförün açısından görünüp yolcu koltuğundan görülmeyecek şeyler vardır. Kimse de anasının karnında usta olup öğrenmiyor. Trafiğin içinde öğreniliyor. Sonuçta sıfır bilgiyle çıkmıyordur diye düşünüyorum konu sahibinin. Deneyimi süre süre edinecek. Eşi de öğrenmesini istiyorsa açıklamasını yapacak. Öndeki arabayı solla dese sorgusuz sualsiz mi sollayacak mesela.
Zaten eşinin sorunuyla da dalga geçen de biri yani çok zor değil nasıl bir profil olduğunu tahmin etmek.
İnsanların kusurlarıyla onlar kendisi izin verdiği ölçüde şaka konusu yapabiliriz, eşimiz de olsa. Demekki konu sahibi hassas istemiyor.
Bunu bilmeden trafiğe çıkıyorsun yani öylemi!!! Trafik sizin gibilerle doluBen de dur demek yerine öncelik hakkı onun desen zaten dururum dedim ne için dur dediğini anlamadım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?