Eşinizle ve ailesiyle sorunlar

Koreanmom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
656
376
103
kızlar merhaba. Eşinizle para sorunu yasıyormusunuz? Size eli sıkı ailesine elinde ne varsa veriyormu? Bahanesi kriz olup 1bucuk ay sonra dogum yapacağim kıyafet alalım diyorum ailesi doldurmus belli ne gerek var sanki annem sana almış (2-3 parca) yetmiyormu cocuk dogduktan sonra alınır durumlar iyi değil diyor. İki üç elbise gösteriyordum dönüp bakmıyordu bile. Araba alacaklardı istediğim mpdeli almadılar bende kalsın dedim kıyamet koptu inatcıymısım eşime ilk gündendir o arabayı inatla alalım diyormusum kriz varmıs onu anlamıyormusum. Oysaki cok begenmistim fiyatı indirimdeydi(1950 tl) o zaman. Kv sırf istiyorum diye almadı ertesi gün diğer torununa 1500tlye aküllü araba aldılar. Bende tebrik etmedim kavgalar cıktı tabi. İsteseler alabilirlerdi durumları vardı. Annesi kredi kartı elinde paralar cebinde. Cuzdanımda 1 kurus yok hamile halimle. 1 ay önce 200 tl verdi hala basıma kakıyor ki evde birsey yok eksikleri alıyordum.cok büyük kavgalar oldu simdi küsüm ailesiyle. Ailesi içindeki bütün kini kustu bende kustum. Eşimde bütün sucu bende buluyor annesiyle konusup onun laflarını söylüyor bana. Sonradan görme bile dedi ailesi. Eşimin morali cok bozuk ve stresli gidip gururumu yere serip özür dilesem öi bilmiyorum. Ailem arkamda ama karsılassalar kavga cıkıcak ayrılıcaz büyük ihtimal.... Bebeğim için yutmak istiyorum... Keske hiç istemeseydim birşey keşke...

Ben istemedim onlar alacagız dediler. Eşime demiştim biz alalım diye annemin içinde bırakma dedi. Gittik benim istediğim dısındakilerin hepsine baktılar. Bende simdi almayalım kalsın dedim. Ama gösterdiklerine bakmadım bile
arabayı kayınvalideden filan istemeyin. eşinizden isteyin. ya da bi kart çıkartın kendinize gidin alın. ama özür filan dilemeyin.

Evet, eşiniz doğru söylüyor kriz var.
Ama benim kocam böyle bir şeyi bahane ettiğinde (ki etti), o zaman baba ve koca olarak önce kendinden kısıtlamaya başlayacaksın.
Sat arabanı, normal bir şey al, kıyafetlerinin markasını düşür, içtiğin sigarayı, gezmeyi tozmayı bırak, sonra çocuğuma sıra gelir dediğim günden beri hık diyemiyor.

eşinde resmen olgunlaşmamış ham adam görüntüsü var
madem kendi kararlarını alamayacaksın neden evlenirsin be adam
karısına donu bile annesine soran adam tipi çok çirkin

Çok sıkıntıdayım gerçekten ne yapacagım bilmiyorum diyorumki keske hiç bahsetmeseydim ama hep onların istediği oluyordu. İnat veya değil benim basıma kabak patladı...

Ne demek özür dilemelimiyim ? Sakın..
Farkında mısın şu halinle bile seni birşey yerine koymuyorlar özür dileyince nolcak? Bırak uzak kalsınlar kafan Dinç olsun o yanındaki adama da şöyle bu çocuk ikimizin diye . Ve kabullenmek yerine biraz da eşinin Karşısında dik Dur yutacaksan bile belli etme seni kaybedecek sansin .

''Kavga çıktı.Onlar içindekileri kustu.Ben de kustum''

''Onlar benim beğendiğime bakmadı.Ben de onların beğendiğine bakmadım''

Tencere dibin kara seninki benden kara

Onlar kabahatli ama siz de az değilsiniz.Yola devam.Gerim gerim gerilin ama bilin ki

bu bir gün kopar

Arkadasım bunlar ben şimdiye kadar sustum diye oldu. Hiç birşeyi sormadılar bana yaparken. Evlenirken bile gidip esyalarımı onlar aldı demediler gel sec. Götürmediler bile ya sabır dedim. Evliliğimin üçüncü ayında kıskanclıkları basladı eşimle bir yere gitsek fotograf atsam kıskanclıktan kudurdular görümcem beni götürürdü eskiden diye diye bana patladılar. Yeni hamileydim gelişmedi bebeğim aldılar. Cok seylerine sustum sineye cektim. Ama artık bıktım o kadar cok laf döndürdülerki içimdeki kustum. İstediklerinede bakmadım tavrımı koydum ama asıl bana koydu herşey. Karaktersizler tanısan anlarsın...

Koptu zaten. Aileme iftiralar attılar. Hırsız bile dediler ki görümcem annemin gelini. Durumları biraz kötü oldu diye ağızlarına gelmedik laflar ettiler

1950 tl lik araba mi istediniz kv nizden

Evlenirken bile gidip esyalarımı onlar aldı demediler gel sec.
Evlenmeseydin nişanı atıp kavga çıkarsaydın. Baştan susmuşsun ve hala herşeylerine karışıyorlar.

Benim kv gidip bana ne hakla eşya alırki? Herşeyi gidip kocamla ben aldım. Bebeğimin herşeyini de annemle beraber aldım.

Evet ki durumları iyiydi yoksa istemezdim. Kızıda o civarda aldı lafı yiyen ben oldum. Bilsem durumları yok elleri sıkısık istemem işleri normal birine göre cok iyi kendilerine zengin diyorlar zaten. tabi birde kv den istemedim eşimden istedim o da annemle al dedi bende ona gösterdim almadı kavga kıyamet cıkardı
1950 tl lik araba mi istediniz kv nizden

Canım seni çok iyi anlıyorum valla şuan aynısını ben yaşıyorum eşim konu ben olunca umrunda bile değilim hastalansam bi nasılsın bile demez ama ailesi ne ufacık bi diş ağrısı bile olsa ay ailem vah ailem diye başımın etini yer bende hamileyim sanki bu bebeği tek başıma yaptım hiç umursamıyo o kadar hastayım ki ben kendimi bosverdim karnımdaki bebeği düşünüyorum onun için endişeleniyorum ama kocam 20 gündür birşey olmaz diyo tam 20 gün oldu evde denemediğim bitki kalmadı öksürük karnıma sancı yapıyo artık ama kime anlatıcam bilmiyorum gece sabaha kadar nefes alamıyom ciğerlerimden gelen sesi bile duyuyo ama hiç kalkıpta bi bakmıyo bile ne olucak böyle hiç bilmiyorum

Canım sen de kendimi gördüm kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer boşuna dememişler hamile olmasam bi dakika bile durmam ama bebeğim babasız büyümesin diye susuyorum.

Onu almadıysa kv nin istediğini aldırsaydınız madem
Orda biraz cocukca davranmıssınız
Tutarı pahalı gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…