kızlar merhaba. Eşinizle para sorunu yasıyormusunuz? Size eli sıkı ailesine elinde ne varsa veriyormu? Bahanesi kriz olup 1bucuk ay sonra dogum yapacağim kıyafet alalım diyorum ailesi doldurmus belli ne gerek var sanki annem sana almış (2-3 parca) yetmiyormu cocuk dogduktan sonra alınır durumlar iyi değil diyor. İki üç elbise gösteriyordum dönüp bakmıyordu bile. Araba alacaklardı istediğim mpdeli almadılar bende kalsın dedim kıyamet koptu inatcıymısım eşime ilk gündendir o arabayı inatla alalım diyormusum kriz varmıs onu anlamıyormusum. Oysaki cok begenmistim fiyatı indirimdeydi(1950 tl) o zaman. Kv sırf istiyorum diye almadı ertesi gün diğer torununa 1500tlye aküllü araba aldılar. Bende tebrik etmedim kavgalar cıktı tabi. İsteseler alabilirlerdi durumları vardı. Annesi kredi kartı elinde paralar cebinde. Cuzdanımda 1 kurus yok hamile halimle. 1 ay önce 200 tl verdi hala basıma kakıyor ki evde birsey yok eksikleri alıyordum.cok büyük kavgalar oldu simdi küsüm ailesiyle. Ailesi içindeki bütün kini kustu bende kustum. Eşimde bütün sucu bende buluyor annesiyle konusup onun laflarını söylüyor bana. Sonradan görme bile dedi ailesi. Eşimin morali cok bozuk ve stresli gidip gururumu yere serip özür dilesem öi bilmiyorum. Ailem arkamda ama karsılassalar kavga cıkıcak ayrılıcaz büyük ihtimal.... Bebeğim için yutmak istiyorum... Keske hiç istemeseydim birşey keşke...