• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizle ya da sevgilinizle ne gibi oyunlar oynarsınız

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
merhabalar ben eşimle evde oyunlar oynamak istiyorum ama aklıma hiç tavladan başka oyun gelmiyo sadece belli arçlarla da değil güzel eğlenceli bildiğiniz uyguladığınız oyunlar var mı bana da yardımcı olabilir misiniz:59:

Tavla oynamak zorunda kalıyoruz biz de hep çift kişilik fazla oyun yok ki:44:
Okey oynamak istiyorum aa 4 kişiyi bulduğumuz zaman nadir oluyor, ya eksik
ya fazla kişi oluyor:26:

Tavla dışında dama ve çin daması (9 taş) var bi de

Son düzenleme:
biz genelde çiftetelli oynarız,benimk bide rep yapar aklınca gülmekten yerlere yatarım...:60::60:bide diğer oyunlar var tabi...görümcemler geldiğinde sessiz film tabu felan oynarız..bide playstation..

Son düzenleme:
eski manitamla başımdan geçen birşeyi anlatıyım, çok komikti ya hala aklıma gelir gülerim :9::9:

oyun değil gerçi şaka diyelim

bi gün bunla yolda yürüyoruz... bi baktım bu aniden, arkamdan belimdeki kemeri tutup, tek eliyle beni havaya kaldırdı... ne olduğunu anlayamadım... bi baktım iki ayağım havada asılı kaldı:9::9::9::9: Yolda herkes bana bakıyo, ben çırpınıyorum filan... Allahım ya tam bi rezillikti, rezil etmişti beni salak şey...:27:

playstation , jenga , puzzle, scrabble aklıma gelenler :9:

Son düzenleme:
jenga, tavla, puzzle, scrabble, bazen eşime plastik kapak getiririm o tef gibi çalar ben oynarım :9: bazen plates yaparken o internet başında oturur bu hareketi sen yapamazsın derim garibim yapmaya çalışır oyuna döner spor... geçenlerde saklambaç oynayalım dedim havamda değilim dedi:43:

Birbirimize uzak oldugumuz icin imkanlar kisitli tabi ama okey, tavla, face'teki oyunlar oynariz, iddaya giriyoruz daha bir guzel oluyor. :27:

Eşim bazen beni sırtına alır evin icinde gezdirir ,bazen de kucagında ...maksat ayaklarımı yerden kesmek :) namı diger atcılık :D
uzun eşekte oynamayıda denedik bikac sefer ama ben yapamadım :44:
arada da oyun havası acıp horon ,misket Allah ne verdiyse işte :9:

Benim eşim yolda yürürken aniden moonwalk yapmaya başlar,daha doğrusu yaptığını zanneder :1:ay kendine gel diyorum,ne oldu utandın mı benden diyo şımarık kocam..

Arkadaşlarla çok takılırız genelde okey ve tabu çok oynarız..

Point Blank isimli online çatışma oyunu oynarız
$point-blank.webp

biz jenga,make'n break oynarız..bi de eşim oynak müziklerde oynar,ben de gülerim :1:

Biz daha çok bilgisayar oyunu insanıyız. Eşimle yıllarca World of Warcraft oynadık. Bugünlerde Diablo 3 çıktı, malumunuz gazetelere bile haber oldu, ona sardık. Evde tavla var ama kırk yılda bir açılır. Daha çok Scrabble, Jenga filan oynarız. Hımmm başkaaa... Hala amiral battı oynayan kaldı mı bilmiyorum ama biz oynuyoruz. Çok severiz. =) Bunun dışında birlikte bulmaca çözmek de eğlenceli oluyor. Kalabalık olduğumuzda seçenekler çoğalıyor tabi; mesela tabu, cranium, monopoly, okey... İki kişi zevkli olmuyorlar ama. Bir de "Kimim ben?" oynarız bazen. Herkes bir karakter seçer, birbirlerine sorular sorarak karşısındakinin kim olduğunu bulmaya çalışır. Tabi sorulara sadece evet ya da hayır diye cevap verebiliyorsunuz. Böyle işte...

Back
X