Eşinizle yada Hayatınızdaki Kişiyle Nasıl Tanıştınız

Yenisini ilede yogo dan çıkarken tanişman dileği ile.

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim

Sehir cok kucuk bir yer nufus acisindanda öyle ergenlik zamanlarimdada aile baskiciligi vs asosyallik ozguvensizlik baska sayacagim bir kac etken durum vardi
Yani oyle pek kimse tanima imkani bulabilecegim bir yerde degildim

Ayyy keşke tanışmz olaydım dertsiz başıma dert aldım

Benim de 32 yaşında bir tanışım var, aktif sosyal yaşamına rağmen evliliğe doğru ilerleyen bir ilişkisi olmuyor .. belli bir yaştan sonra armudun sapı üzümün çöpü düşüncesi alıyor insanları bence seçici oluyorlar daha çok .
Karakter tam olarak oturuyor ve kendinden sıfır ödün vermeyen birisi için bu durumda zorlaşıyor. Tabi kii insan kendi olmalı, linçlenmeyeyim ödün verme vs konusunda ama evlilik gibi durumlarda karşılıklı birşeyler olmalı diye düşünüyorum Velhasıl,
Kısmet olacak da gelip buluyor sizi mesela biz instada tanıştık ve ben soğuk biriyimdir mesafeliyimdir , üç beş sohbetle yürüdü gitti

Biz tarlada tanışmıştık o kabak ben tütün ekiyordum Vay be ne günlerdi bir keresinde sırf onu cezbediyim diye 1 günde 3 dönüm tarlaya tütün ekmiştim arada bir ona da bakıyordum,nTütün içmeyi yasak eden Sultan 5.Murad olsaydı o zaman bırak beni idam ettirmeyi Topa dizdirirdi..

Üniversitedeki hocamla evlendim. Kendisinin benim dersime girmesinden 4 yıl sonra (Ben mezun olduktan 2 yıl sonrası oluyor) konuşmaya başladık. Şu an 5 yıllık evliyiz. Kendisi beni çok beğenmiş ama etik olmaz diye hiç art niyetle yaklaşmamış. Yıllar sonra facebook üzerinden konuşmaya başladık. 1,5 yıl sonra da evlendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…