Eşinizle yada Hayatınızdaki Kişiyle Nasıl Tanıştınız

Ben belamı buldum reis , sıra sende hdhdhdhdh o çocuk inanılmaz naifti. Kurban kessin bence evlenseydi benle o motoru kendine takar uçardı

yar ben belanın ta kendisiyim yalnız bizim gibilerin de karşısına hep çok efendi naif tiplerin çıkması şoku işte sonra hayatlarını kaydırmadan duramıyoruz hsdhsjhs

Acaba yeryuzune gelmismidir oyle biri diye merak etmiyorda degilim
Ben klasik şakamı yapıcam izninle. Sonra gidicem söz . Bunu yapmam lazım çünkü.
Benim ruh üçüzüm var galibaa , ikisi birbirini buldu ben tek kaldım djjdjdjdü

yar ben belanın ta kendisiyim yalnız bizim gibilerin de karşısına hep çok efendi naif tiplerin çıkması şoku işte sonra hayatlarını kaydırmadan duramıyoruz hsdhsjhs
Yine boşanasım geldi. Psikolog içinden say ve nefes al dedi dur bi 63636636363 e kadar sayayım

İşte naif adamları kacirirsaniz kaparlar

Benim arkadaş grubum sen Xle çok iyi olursun diyip ısrar ediyordu. Bende platonik birine aşıktım. Israrlar kesilsin diye çocuğa mesaj atıp bak x beni sana seni bana söylüyorlar ama benim sevdiğim var sen beni engelle bu ekibin sesi kesilsin demiştim. Sonra 5 senelik bir ilişki oldu ve.bitti.Adam toksik çıktı. Anası da toksik çıktı. Burdan kendisine ve zalım anasına selamlarımı iletiyorum başına Lady Vega kadar taş düşer inş. Amin. Tşk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…