- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Zofer teklifinde bulunmadı mi hocanız ?O bazılarından biri de benim, kusmaları dizginliyor ama bulantıma faydası olmadı.
Ben belamı buldum reis , sıra sende hdhdhdhdh o çocuk inanılmaz naifti. Kurban kessin benceevlenseydi benle o motoru kendine takar uçardı
Ben klasik şakamı yapıcam izninle. Sonra gidicem söz . Bunu yapmam lazım çünkü.Acaba yeryuzune gelmismidir oyle biri diye merak etmiyorda degilim
Belki etrafinizla çok kasarak mi konusuyorsunuz hani böyle gergin biri olunca insan uzaklaşır ya daha böyle rahat olsanız aslında yaşınız çok genç benceAcaba yeryuzune gelmismidir oyle biri diye merak etmiyorda degilim
Zofer olmus 80 lira hatta son zamlardan oncesi artik recetede karsilamiyor sadece kanser hastalarinda karsiliyormus sanirimZofer teklifinde bulunmadı mi hocanız ?
Yine boşanasım geldi. Psikolog içinden say ve nefes al dediyar ben belanın ta kendisiyim yalnızbizim gibilerin de karşısına hep çok efendi naif tiplerin çıkması şoku işte sonra hayatlarını kaydırmadan duramıyoruz hsdhsjhs
Ben klasik şakamı yapıcam izninle. Sonra gidicem söz . Bunu yapmam lazım çünkü.
Benim ruh üçüzüm var galibaa , ikisi birbirini buldu ben tek kaldım djjdjdjdü
mikemmeldi şimdi seni uğurlayalım dhshhshsBen klasik şakamı yapıcam izninle. Sonra gidicem söz . Bunu yapmam lazım çünkü.
Benim ruh üçüzüm var galibaa , ikisi birbirini buldu ben tek kaldım djjdjdjdü
İşte naif adamları kacirirsaniz kaparlaryar ben belanın ta kendisiyim yalnızbizim gibilerin de karşısına hep çok efendi naif tiplerin çıkması şoku işte sonra hayatlarını kaydırmadan duramıyoruz hsdhsjhs
Yok hiç sesimi çıkarmıyorum yatış isteme derdinde benim canım doktorum.Zofer teklifinde bulunmadı mi hocanız ?
Prilamda pahalı ya 65-70 bandindaydiZofer olmus 80 lira hatta son zamlardan oncesi artik recetede karsilamiyor sadece kanser hastalarinda karsiliyormus sanirim
Yok valla aslinda arkadas olarak severler ama duygusal olarak erkeklerin tercihi degilim isteBelki etrafinizla çok kasarak mi konusuyorsunuz hani böyle gergin biri olunca insan uzaklaşır ya daha böyle rahat olsanız aslında yaşınız çok genç bence
Bence komik kızcağızım.mikemmeldi şimdi seni uğurlayalım dhshhshs
Piyasa ucmus desenePrilamda pahalı ya 65-70 bandindaydi
Of senin sorunun ne dostum biliyor musun fazla kibarsınYok valla aslinda arkadas olarak severler ama duygusal olarak erkeklerin tercihi degilim iste
Bence öyle değildir ya mesela hoslandiginiz biri oldu da karşılık mi alamadiniz ya da mesela ilk adımı atsanızYok valla aslinda arkadas olarak severler ama duygusal olarak erkeklerin tercihi degilim iste
Yok hiç sesimi çıkarmıyorum yatış isteme derdinde benim canım doktorum.
Premezis denediniz mi bitkisel hatta o kesmezse digerleri pek kesmez diye biliyorumPrilamda pahalı ya 65-70 bandindaydi
Ne yazık kiPiyasa ucmus desene
Bitkisel olması hoşuma gitti, ilk defa duydum ismini doktoruma sorayım bunu, çok teşekkür ederim.Premezis denediniz mi bitkisel hatta o kesmezse digerleri pek kesmez diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?