Eşinizle yada Hayatınızdaki Kişiyle Nasıl Tanıştınız

Dolar ve euronun gidisatindan haberin vardi degil mi
Yakınen takip ederim Koca bulmak için para harcayacak devire geldik şaka bir yana ben gittiğimde 3/4 lira idi. Şimdi amcak o parayı Ronaldo ile tanışıp evlenme sözü verilirse veririm ve bavuluma da bol bol noodle koyarım suyumu falan da alırım yanıma , kettle

Nişanlanmak üzereyim ve üniversitede tanıştık. Zaten ihtimal yerlerden biriydi. Ya işten ya arkadaş çevresinden yada okuldan tanışırsın. Bir de görücü usulü var işte.
Daha geçen yıl bir tanıdığım 40 yaşında evlendi. Belli olmuyor tabi ama kısmetlere kapalı olmamak gerek. Ablam mesela tanışmak, görüşmek isteyenlerle görüşmüyor evlenmemek onun kendi tercihi o yüzden.

Yürek yemiş gibi Instagram da tanışıp evlenen bir de ben varım üstelik tüm hayatım boyunca face üzerinden evlenenleri yuhlamışlığim da vardı.Ailemize bile haala söyleyemedik bu durumu arkadaş aracılığı ile tanıştık sanıyorlar .6 yıl oldu iyi ki de o olmuş

Simon leviev uzumlu kekim

online buldum wallahi
Eski sevgilimden ayrilinca kendime hesap actim, bir iki gun icinde bana mesaj atti. Profili falan aradigim ozellikteydi. Bulusalim dedik. Hemen o hafta bulustuk. Sans mi dersin kader mi bilemem. o zamandan beri hic ayrilmadik. Kendisi de ayni profiline yazdigi gibiydi. Durust, isinde gucunde vs vs. Yani dogru duzgun insan bulma imkani var.

Zaten suanda teknoloji cagi. isten eve evden ise giderken pek kimselerle tanisamiyoruz. Ben amerikadayim, burda artik cok yaygin online tanisma siteleri

Lahmacunun maliyeti benim butceme daha uygun sanki hem lahmacun yiyen insanla daha cok ortak noktamiz olacagini dusunuyirum

Bu isler nasip kismet..yani bi kadin 35 e kadar evlenmezse degil
Ama
Hic konustugu biri olmamissa o zaman dusunursun evet, neden diye aynisi bir erkek icinde gecerli.. 35 yasinda bakir erkek deyince burda herkes aaaa normal degil diyor

Lahmacunun maliyeti benim butceme daha uygun sanki hem lahmacun yiyen insanla daha cok ortak noktamiz olacagini dusunuyirum
Bu arada internetten tanışmaya da bu kadar kapalı olma bence. Donanım forumdan uzak dur yalnızca inanılmaz ölücüler var ama mesela eczacıların olduğu bir foruma falan katılabilirsin. @banabirmasalanlatbaba oraya da bi ara el at ihtiyacı var oranın sana jdjdjd

Selam, ilk olarak “peki sen bu bilgi ile tam olarak ne yapacaksın?” Şeklinde bir yorum yazmak için girmiştim.
Şeytan dürttü, eski konularına bakayım diye düşündüm, cidden içim buruldu.(iyiki eski konularını kapatmamışsın, bu akşam biraz yargı modumdayım çünkü)
Bu yaşa kadar hiçkimsenin sana açılmaması, bir flörtün ve ilişkinin olmaması asla normal bir durum değil, hayır bunun tiple,hayat tarzı şu bu ile alakası yok.(mağarada en ilkel şartlarda yaşayıp sevişmeyi keşfeden bir türüz biz).Şahsi fikrim, bilinçaltında bu durumla ilgili kesinlikle bir negatiflik var.(travma, çeşitli yanlış inanışlar, yanlış kodlamalar vs.) sen istiyorum zannederken bilinçaltında istemene engel olan çeşitli blokajların varsa kimse sana gelmez/gelemez.itersin çünkü(evine gidip seni öptüğü için ağlama krizine girdiğin zavallı adam örneği..)
Bu durumla ilgili bir psikologla görüştün mü?Burada öyle sıradan sıradan “aman canım zamanı var böyle şeylerin, zamanı gelince hiç anlamadan oluveriyor ilknurcum falan yazanları salla sen..
Bu durumla ilgili önyargısız bir şekilde araştırıp düzgün bir yardım almanı tavsiye ediyorum.

Biz de Facebook'da tanıştık,bizim zamanımızda instagram falan yoktu yiğenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…