- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Bak lahmacunla oluyorsa cantamda hergun tasirim istedigin o olsunOf senin sorunun ne dostum biliyor musun fazla kibarsınsar lahmacunu koy içine bol soğanı bak erkekler nasıl etrafında dönüyor
Turlarda emekliler oluyorBol bol sosyalleş. Ben gezilere giderdim. Turlarda çok fazla insanla tanışıyorsun. Ve gerçekten benim tanıştıklarımın çoğu çok kaliteli çocuklardı.
Ayıp ediyorsun kanka,yalnız tehlikeli denizlere açılma
Abla gidersen Afyon , Eskişehir turuna görmezsinTurlarda emekliler oluyor.. hic genç gormedim..
Rica ederim bi sorun doktorunuza ama etkili bir ilac diye biliyorumBitkisel olması hoşuma gitti, ilk defa duydum ismini doktoruma sorayım bunu, çok teşekkür ederim.
Dolar ve euronun gidisatindan haberin vardi degil miAbla gidersen Afyon , Eskişehir turuna görmezsingideceksin şöyle italya filan turuna bak bakalım nasıl cilloplar var
Siz eczacı misiniz öyleyse aslında çok gelen giden olmuyor mu dükkanaPremezis denediniz mi bitkisel hatta o kesmezse digerleri pek kesmez diye biliyorum
Yakınen takip ederimDolar ve euronun gidisatindan haberin vardi degil mi
Simon leviev uzumlu kekimTinderda tanıştım desem siz de indirip oradan mı tanışacaksınız ? Bu işlerin nerede ne zaman olacağı belli olmuyor.
Kimisi ciddem tinderdan bulur evlenir , kimisi tinder avcısına denk gelir
Bence etrafına bu evlilik enerjisi yayan kadınlardan adamlar kaçıyor. 29 yaşında evlendim ve evlilikten hep kaçtım. O yüzden sanırım bir kaç evlilik teklifi aldım.
Hatta bir sefer bir delikanlı bana dedi ki , sen hiç ileriye dönük konuşmuyorsun, hiç benle alakalı bir hayalin yok dedi. Ne yapsaydım ilk buluşmaya gelinlikle mi gelseydim dedim
Ayrıca 35 yaş cillop gibi bir yaş. Böyle düşünen adamlardan kaçın Allah aşkına.
Lahmacunun maliyeti benim butceme daha uygun sanki hem lahmacun yiyen insanla daha cok ortak noktamiz olacagini dusunuyirumYakınen takip ederimKoca bulmak için para harcayacak devire geldik şaka bir yana ben gittiğimde 3/4 lira idi. Şimdi amcak o parayı Ronaldo ile tanışıp evlenme sözü verilirse veririm ve bavuluma da bol bol noodle koyarım suyumu falan da alırım yanıma , kettle
Bu arada internetten tanışmaya da bu kadar kapalı olma bence. Donanım forumdan uzak dur yalnızca inanılmaz ölücüler varLahmacunun maliyeti benim butceme daha uygun sanki hem lahmacun yiyen insanla daha cok ortak noktamiz olacagini dusunuyirum
Biz de Facebook'da tanıştık,bizim zamanımızda instagram falan yoktu yiğenimYürek yemiş gibi Instagram da tanışıp evlenen bir de ben varımüstelik tüm hayatım boyunca face üzerinden evlenenleri yuhlamışlığim da vardı.Ailemize bile haala söyleyemedik bu durumu arkadaş aracılığı ile tanıştık sanıyorlar .6 yıl oldu iyi ki de o olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?