Eşinizle yada Hayatınızdaki Kişiyle Nasıl Tanıştınız

Valla ben oyle duzgun insanlarin takildigi bi forum gormedim birak evlenmeyi en azindan iki muhabbet etmek icin isterdim oyle bir yer bulmayi

Eski zamsnlarda cok vardi ama suan pek bilmiyorum
Hakli oldugunuz çok nokta var ama saysam bi dolu gerekce var elle tutulur yada manevi

Aslinda isin ic yuzunde psikolojide yatan gerekcelerde oldugunu biliyorum ama iste hangi birini anlatayim ki

Ama soyle soyleyeyim kisaca belki cinsellik yasamamis olamda olmam din toplum baskisi degerler gibi bircok etken var ama

Hayatimda birinin olmayisina gelirsek kucuk bir cevrede baskici bir ailede buyudum yillarca kendim icin cinsiyetime dair en ufak bir detaya izin vermeye cekindim misal suslenmek vs bunlari hic yasamadim belli bir donemden sonra jendimi fixiksel olarak salmis bulundum aslinda yazacak o kadar xok sey car ki neresinden tutup neresinde sonlandirayim bilmiyorum

34 yaşına kadar hiç sevgilisi flörtü olmamak bana biraz anormal geliyor
24 olsa neyse derim ama 34 yaş yani hiç mi duygularınız olmadı ?
Hiç mi sosyal değilsiniz ?
Hiç mi çevreniz yok ?

Bence öncelikle hayatınızda bu çevre olayını ve arkadaş olayını değiştirmeye odaklanın.

Lise de serviscimdi

Belli bir yasa kadar ailen cok baskiciydi uzunca bir sure asisyaldim diyebilirim bunlarinda wtkileri var aslında

Haklisiniz zaten sadece bununla ilgili degil bir cok konuda hayattaki tecrubesizligimin olumsuz etkilerini yaşıyorum

O zaman ilk başta bunu değiştirmeye başlayın.
Artik eski asosyalligim yok aileminde eski baskisi falan yok ama soyle soyleyeyim ceveemde neredeyse yasi yasima yakin arkadasim bile kalmadi birakin duygusal bir iliski yasayacagim birini ben cevremde ayni jenerasyondan arkadas olacagim insan bulmakta zorlsniyorum.

Yas konusuna gelince yanlis anlamayin cevremdekiler 1-2 yas degil 5-8 hatta 10 yas kucukler

Eşimle tanışmamız tesadüften de öte..
Ne ben o gece o mekana gidecektim ne de eşim.
Kendisi normalde o gün yurt dışında olacakken (ani bir şekilde iptal oldu), ben se ablamın zoruyla, yatağa yatmışken (bildiğin pijamalarımı giymiştim) kalkıp oraya gittim..
Bu işler nasip kısmet derim hep..

Nerede yaşıyorsunuz ?

yeni rotasyon belirlendi gelsin iblisliklerr

Yani sosyalik olmadan da zor. Sosyal medya istemiyorsanız geriye sosyal ortamlar kalıyor.
Okul, iş veya arkadaş ortamında olur. Başka türlü zor.
Mesela üniversitede daha deli bir sosyallik var. Ben üniversitede girdiğim barın işletmecisinden barmenine çalan müzisyenine hepsiyle arkadaş olurdum. Dışa dönük, eğlenceli neşeli tipler çekiyor mu ne oluyorsa hayatım boyunca da böyle gitti.
Eşimle de en yakın arkadaşımın sürpriz doğumgünü partisinde tanıştık. Ben ilkokuldan eşim de işyerinden arkadaştı. Düzenleyen de ev arkadaşlarıydı haliyle herkes o gün birbiriyle tanıştı. O partide gecenin sonunda yanındaydı ve sohbet ediyorduk. Bekle Allah bekle beni sosyal medyadan eklemeyince de ben eklemiştim. Eklemeden sonra ilk mesajı atmayınca da ben atmıştım. İlk buluşma için yem atan da bendim Kimse benle x filmine gelmiyor yarına bilet alacağım dediğimde beraber gidelim demişti. Yani biraz sosyallik lazım. Girişken olmak lazım. Kenarda beklemekle zor

Yaaaa ne güzel hikaye ben de direksiyon dersi için beklerken yanlış sürücü adayı arabasina binmistim. Ama romantik bir atraksiyon olmadı, yanlış öğrenci olduğumu farketti, bir tur dönüp aldıği yere bıraktı
Hayırlara vesile olmuşsun işte:) napacakti maden mühendisi Türkiye'de. Bu hayır duasıyla karman yükselmiştir
Yaaaaaa ben bu hikayeyi hiç duymamistim, çok güzel
mutlu sonla biten romantik hikayeler duymayı özlemişiz.o yüzden kim anlatsa sonu evlilikle bitsin istiyoruz sanırımm
Aslında mutlu son belki de bitip her iki kişinin de daha kendine uyan yoldan devam etmesidir. Ben böyle düşünüyorum. Böylece daha bir 'son' oluyor, daha bir 'tatlı hatira' oluyor . Çünkü evlilik uzuuuun bir yol. Yolun sonuna giderayak hikayenin kötü bitme ihtimali de var eski tutkunun bitmesi, tv karşısında elma soyup bıçakla uzatma dönemine girip o eski heyecanli günlerden cooook uzaklaşma ihtimali de var.
O yüzden biten hikayeler de kendi içinde mutlu son bence :)

Bana gelince , 31 olacağım,ben de bekarım konu sahibi. Ne var ki, daha hiç takılmaya başlamadım, hiç kimseden de ima vs duymadım. Bu devir zaten otuzlarda evlenme devri. Hayatımın her zamanında evliliğe bir adım kadar yakındim ama dikkatli davranıp bu günlere kadar bekar kalmayı basardim
Benim erkekler değişiyor ama tanışma hep aynı ya, o gün bir vesileyle tanışıyorum, tanismisken bir ilişkiye başlıyorum ne bileyim, hep böyle işliyor. Bir şekilde tanisilip beraber yürümeye başlayıp,yürüdükçe konuşup , konuştukça açılip , açıldıkça Elele tutuşup , vedalasirken öpüşüp ayriliyorsun, eve böyle hülyalarda geliyorsun falan.
Yolda buluyorum yani bazen metrobuste, bazen trende,bazen bahar şenliğinde, coklukla seyehatte, ya da turist gezdirme uygulamasından, bazen banka kuyruğunda
Bu bana çok kolay geliyor ama sosyal medyadan asla tanışamam mesela. Yazan kişi hoşuma gitse de tanışamam. Arkadaşlarımın arkadaşıyla da aynı şekilde. Niyeyse böyle durumlarda soğuk bir şey oluyorum . Yolda bulduklarima öyle değilim ama
O yüzden sana tavsiyem bol bol şehir gez, mümkünse tek ol. Tek olunca hem sen daha sosyal oluyorsun,hem insanlar sana daha çok yardımsever oluyor.
Tolstoyun dediği gibi; tüm güzel hikayeler iki şekilde başlar, Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.

senin hayat felsefen muhteşem zatennn.herkes yapamaz ama yaşadığı şehir ortamı vs engel olur.ama keşke her kadın yaşayabilse hayatın tadını doya doya çıkarsa en son aşık olursa ve de işte bu adam derse de evlense

Aslinda tek basima yolculuklara cikiyorum bazen yeni insanlar tanima imkani buluyorum keyifli bir muhabbet ortami olduguda oluyor ama cok fazla degil o ortamda orada kaliyor desem yanlus olmaz

Ama yinede yazdiklarinizin altini cizecegim daha dikjat edicem

Bence şehir çok etkiliyor. Küçük bir ilin küçük bir ilçesinde yaşayınca çok fazla seçeneğiniz olmuyordur. Tinder bile indirmek risk o gibi yerlerde, tanıdıkla akrabayla denk gelirsiniz küçük yerin dedikodusu da bitmez.

Sizi üzmek istemem ama 34 yaşında birileriyle flörtleşmemiş bile olmak çok tuhaf bir durum.

Benim tabii evlilik gibi durumlar olmadığı için tanışma hikayesi yerine sorununuza yorum yapmak istedim. Umarım en kısa zamanda hayatınıza istediğiniz gibi biri girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…