Eşinizle yapışık ikiz misiniz?

canım kaç yıllık evlisin ? ben ilk evlendiğimiz sene eşimle bu konuda o kadar çok tartışıyodukki bekarlıktan kalma illla belli günlerde ark larıyla toğplanırlardı saat geçmek bilmezdi o kadar sıkılıyodum ki hadi artık gelmion mu nerde kaldın falan die arayıp kavga çıkartıyodum o da gelince bana kızıyodu ben hiç mi görüşmücem vs vs özliim seni die bende diyodum sen gibi zaten tek akşamları görüşüoz falan die böle 1 sene gitti bizim ondan sonra beeeeeen o yokken kendime farklı aktiviteler buldum ya evde vakit geçirebilcek yada kız kardeşile çarşıda gezmek gibi öle öle alıştım hala da bazen sıktığımı farkediyorum eşlerimizin bizden soğumaması için güvendiğin yere gitsin gelsin kafasını dağıtsın inan gelince o kadar rahatlamış oluyoki bana iltifatlar sevmeler huzur doluyo :KK39:
ben 1 yıllık evliyim bu zamana kadar ck sıktım evet ben ama gerçekten dediğiniz gibi arkadaşlaıyla çıkıyo eve geliyor sabaha kadar beni seviyo aynen iltifatlar bi mutlu oluyo değer diyorum sonra öle öyle alıştım bende burda oyalanıyorum sıkmıyorum artık onu :D

ben 1 yıllık evliyim bu zamana kadar ck sıktım evet ben ama gerçekten dediğiniz gibi arkadaşlaıyla çıkıyo eve geliyor sabaha kadar beni seviyo aynen iltifatlar bi mutlu oluyo değer diyorum sonra öle öyle alıştım bende burda oyalanıyorum sıkmıyorum artık onu :KK70:

:)) çok güzel canım sevindim bende 3 yıllık evliyim hatta bi kere geldi aşkım sen bitanesin falan filan hayırdır dedim ark. Karısı devamlı arayıp duruyor bi sohbet edemedik bizde garip olduk falan dediydi çok kötü bir durum yani

:)) çok güzel canım sevindim bende 3 yıllık evliyim hatta bi kere geldi aşkım sen bitanesin falan filan hayırdır dedim ark. Karısı devamlı arayıp duruyor bi sohbet edemedik bizde garip olduk falan dediydi çok kötü bir durum yani
aynen bende aynı durumdayım yeni yeni alışıyorum :)

Eşim benim telefonumu alsa ben olay çıkartırım herhalde
Ben ayrı bir bireyim o ayrı

Sen emin misin eşinin mutlu olduğuna
O senden telefon istiyo mu bi de
Telefonlarimiz ortadir o alir ayar yapar siler duzeltir.bende onun telefonuna resim eklerim vs anlamadim telefondan dolayi bir insan nasil mutsuz olabilir .sen esinin hic birseyine kariaamiyosun diye karsindakini eminmisin mutlu olduguna demen komik yani ne diyim

Telefonlarimiz ortadir o alir ayar yapar siler duzeltir.bende onun telefonuna resim eklerim vs anlamadim telefondan dolayi bir insan nasil mutsuz olabilir .sen esinin hic birseyine kariaamiyosun diye karsindakini eminmisin mutlu olduguna demen komik yani ne diyim
Ne zaman ne için yazdığımı bile unutmuşum
Alıntı gleince bakayım dedim
Telefonu bendedir kısmı garibime gitmiş meğerse, hala da garip geliyo
Cep telefonu adı üstünde cebinde durmalı kişinin, sende niye duruyo demek istedim. Elleyemezsin demedim ama ellenmesinden ben hoşlanmam bana güvenmiyo musun derim eşim telefonumu kurcalasa mesela
Kişiden kişiye değişir siz bi telefona çok anlam yüklemişsiniz ki bana göre 2.telefon da edinmek zor değil, gizlice hemde

Ne zaman ne için yazdığımı bile unutmuşum
Alıntı gleince bakayım dedim
Telefonu bendedir kısmı garibime gitmiş meğerse, hala da garip geliyo
Cep telefonu adı üstünde cebinde durmalı kişinin, sende niye duruyo demek istedim. Elleyemezsin demedim ama ellenmesinden ben hoşlanmam bana güvenmiyo musun derim eşim telefonumu kurcalasa mesela
Kişiden kişiye değişir siz bi telefona çok anlam yüklemişsiniz ki bana göre 2.telefon da edinmek zor değil, gizlice hemde
Sende yanlis anlamissin ben telefonu guven icin kurcalmyorum.sadece bendedir yani .okadar guvenle alaka yok klasik genel anlayisa girriyor bu tutum

Back
X