- 2 Mayıs 2015
- 230
- 119
- 53
- 34
ben 1 yıllık evliyim bu zamana kadar ck sıktım evet ben ama gerçekten dediğiniz gibi arkadaşlaıyla çıkıyo eve geliyor sabaha kadar beni seviyo aynen iltifatlar bi mutlu oluyo değer diyorum sonra öle öyle alıştım bende burda oyalanıyorum sıkmıyorum artık onucanım kaç yıllık evlisin ? ben ilk evlendiğimiz sene eşimle bu konuda o kadar çok tartışıyodukki bekarlıktan kalma illla belli günlerde ark larıyla toğplanırlardı saat geçmek bilmezdi o kadar sıkılıyodum ki hadi artık gelmion mu nerde kaldın falan die arayıp kavga çıkartıyodum o da gelince bana kızıyodu ben hiç mi görüşmücem vs vs özliim seni die bende diyodum sen gibi zaten tek akşamları görüşüoz falan die böle 1 sene gitti bizim ondan sonra beeeeeen o yokken kendime farklı aktiviteler buldum ya evde vakit geçirebilcek yada kız kardeşile çarşıda gezmek gibi öle öle alıştım hala da bazen sıktığımı farkediyorum eşlerimizin bizden soğumaması için güvendiğin yere gitsin gelsin kafasını dağıtsın inan gelince o kadar rahatlamış oluyoki bana iltifatlar sevmeler huzur doluyo![]()