Eşinizle yapışık ikiz misiniz?

Konuyu görünce buna yorum yapmıştım dedim nitekim konu acılalı bir seneyi geçmiş :)
O zaman yaptığım yorumumu bile hatırlıyorum ki ortak facebook hesabina karsiyim yazmıştım
Düşüncelerim hala ayni hatta sürekli insanlarla dip dibe olmaktan sıkılıyorum
Daha bu sabah geldim evime bir haftadir ailemin yanindaydim artik bunalıma girmiştim
Evli olsaydim da bu kadar ic ice olmaktan sıkılırdim
Bence en dogrusunu yapiyorsun sen salt esin mutlu olsun diye evlenmedin senin de fikirlerim önemli bosver gez dolas arada tek takıl ;)

Kaolina böyle erkekler var mı yahu? Yani onların yapısına ters,şaşırdım okuyunca
Var olmaz mi? Bana da nedense oyle tipler hep denk geliyor sanirim zit kutuplarin birbirini cekme durumu :KK53:
Bu tip duygusal yönü agir basan erkekler asosyal oluyorlar ve birlikte olduğu kişiyi hayatının merkezi yapiyorlar ve karsisindaki kadindan da aynısını bekliyorlar
Ben sahsen o tiplerden cabuk sıkılıyorum

Evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymanıza 10 gün mü var? O kısmı anlamadım, uzakta mı eşiniz görev falan sebebiyle?
Ortak Facebook bana aşırı komik geliyor, koskoca insanlar ama ortak facebook. Dediğiniz gibi özel bişey yazmak isteseniz yazamazsınız. Değil evlilikte, sevgiliyken dip dibe olan, her şeyleri ortak olan insanlar var mesela ben üniversiteden bir tane arkadaşımla bu sebepten dolayı mesafe koymak zorunda kaldım arama. Hesapları ortak değildi ama kıza Facebook'tan attığımız mesajları falan sevgilisi görüp hatta onun yerine cevaplıyordu. Kızın telefonuna gelen mesajı bile sevgilisi okuyordu kızdan önce. Pek özelimi paylaşmazdım ama arkadaşımdı neticede, bir keresinde sevgilisinin yazışmamızı okuduğunu söyledi bana laf arasında, ben de çok garipsedim, özel bişey yazmış olsaydım ne olacaktı peki? dedim. Ben ondan bişey saklamam sevgilim sonuçta, ne var ki okusun ne olacak falan dedi. O konu öylece kapandı tabi arkadaşlık da kalmadı benim için artık o noktada. Haklısınız yani.

Boynuma halat bağlayıp 2 yandan çekiştiriyorlarmış gibi hissediyorum biriyle sürekli dip dibe olunca, gitsin diye gözüne bakmaya başlıyorum.
Rahatsız olurum yani eşim de olsa sürekli birinin dibimde olmasından, daral geliyor bana basıyorlar yani. Tamam eş ama eş diye de kendi özgür alanımızı, ruhumuzu ve kişiliğimizi satmadık ya.
Ben ondan önce de vardım, bir bireydim ve o hayatımdan gitse de birey olmaya devam edeceğim sonuçta.
Yalnız kalmayı özleyen bir insanım.

Evet esinle yapisik ikiziz ve bundan çok zevk aliyorum beraber film izliyoruz beraber alışveriş yapiyoruz beraber geziyoruz herşeyi beraber yapariz ben memnunum bundan. Sonra dersin ki keşke esinle bi şeyler yapsamm... Pişman olma simdi tek basina takil... Evlilik iki kişiliktir herşeyi beraber yapilir ortaktir.. Böle olmadikca evlilik değildir sanki ev arkadaşı olur..
Ben facebooku kapattim hic bir sosyal ağ kullanmiyorum sadece buna dert için girdim.. Facebook bosanmalari artiyor iyi değil.. esimde kapatti facebooku.. Böylece daha fazla birbirimize olan güven arttı :)

:) evlilik tek yatarken beraber olmak mı bu erkekler de bi amaa koalina şanslı bize göre o da o kadar istemiyo bende şaşırıom böle kadın varmı die ne güzel bende öle olmaya çalışıyorum
Öyle deme ama ya ben de öyle durumlardan hoşlanmıyorum, gerçekten biraz özgür kalmalıyım uyurken bile:)

Dizi konusunda eşinize hak vereceğim ama :KK48: Ortak izlediğimiz bir diziyi benden önce tek başına izlerse kavga çıkartırım.
Ortak dizi değil ki...Ben 3-5 dizi izliyorum haftada her birini indirip onunla izlememi bekliyor:) Yoksa ortak diziyi izlemem saygısızlık olur o kadarını yapmam:p

eşin kendi doğup büyüdüğü yerde yaşamıyo mu canım belki ondandır benim eşi dostu kuzenleri hepimiz aynı mahalledeyiz e hal de öyle olunca ister istemez arada kuzenleriyle kahvede toplaşırlar köylüleriyle oturup sohbet etmeye gider arada maça balığa ava baya baya beni bırakıp bırakıp kendi arkadaşlarıyla yaptığı aktiviteside çok ama benle 5 yapıosa onlarla 1-2 ayda yılda öle diim . sarılmaya gelince bende ilk yattığımızda sarılırız sonra 5 dk sonra herkes istediği gibi yatar yoksa boğulursun :) şaka bi yana öle oluyo gerçekten eşinin ark. kuzen cewresi nasıl bide akşam otrmaya falan ben eşim evdeyken gitmem onun olmadığı bi zamanlarda giderim tabi tercih meselesi
Kendi doğup büyüdüğü yer, semt değişti ama sürekli beraberler. Aslında ilk zamanlar sürekli gidip gelmek beni baymıştı. Ben diyordum gelmek istemiyorum sen git, her seferinde gelmek durumunda mıyım, geleceksem de sen gün boyu uyuyup yatacaksan anlamı yok...Tabi o zamanlar aileye yabancıyım diken üzerindeyim:) Şimdi alıştım baya, isterse 3 gün uyusun ben görümcemle kayınvalidemle falan takılabiliyorum ama garip olan ben alışında o da döndü. Bu sefer de o beraber takılmak istiyor, yürüyelim, sen bırak ablam yıkasın çalışmaya mı geldin falan gibi garip durumları olabiliyor.

Kaolina böyle erkekler var mı yahu? Yani onların yapısına ters,şaşırdım okuyunca
Anneciği öyle yetiştirmiş işte, evden kim çıkarsa çıksın camdan uğurlama faslı var mesela. İşe gidiyorum bakarım kayınvalide, kayınpeder el sallıyor- onlar giderken biz sallıyoruz, eşimi yolcu ediyorsam ben sallıyorum:) El sallamayınca "camda göremedim" diye mesaj geliyo falan:KK70: Bazen garip geliyo bazen de "kötü bir şey değil yani saygı, sevgi" diyip devam ettiriyorum işte.

Evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymanıza 10 gün mü var? O kısmı anlamadım, uzakta mı eşiniz görev falan sebebiyle?
Ortak Facebook bana aşırı komik geliyor, koskoca insanlar ama ortak facebook. Dediğiniz gibi özel bişey yazmak isteseniz yazamazsınız. Değil evlilikte, sevgiliyken dip dibe olan, her şeyleri ortak olan insanlar var mesela ben üniversiteden bir tane arkadaşımla bu sebepten dolayı mesafe koymak zorunda kaldım arama. Hesapları ortak değildi ama kıza Facebook'tan attığımız mesajları falan sevgilisi görüp hatta onun yerine cevaplıyordu. Kızın telefonuna gelen mesajı bile sevgilisi okuyordu kızdan önce. Pek özelimi paylaşmazdım ama arkadaşımdı neticede, bir keresinde sevgilisinin yazışmamızı okuduğunu söyledi bana laf arasında, ben de çok garipsedim, özel bişey yazmış olsaydım ne olacaktı peki? dedim. Ben ondan bişey saklamam sevgilim sonuçta, ne var ki okusun ne olacak falan dedi. O konu öylece kapandı tabi arkadaşlık da kalmadı benim için artık o noktada. Haklısınız yani.
Biz farklı şehirlerdeydik. Nikahı yaptık ve atamam çıkarsa düğün yapacaktık ama çıkmadı ve yaza erteledik düğünü. O yüzden öyle oldu:)
Ben de söylediğim her şeyi yetiştirenleri gördüm de çok ilginç bir şey...Benim arkadaşımın ailevi sorunlarını eşim neden bilsin, anlattıklarını neden anlatayım? O onun sevgilisi tamam onun her şeyini bilebilir ama benim bilmesini istemediğim şeyleri neden anlatıyorsun?

Evet esinle yapisik ikiziz ve bundan çok zevk aliyorum beraber film izliyoruz beraber alışveriş yapiyoruz beraber geziyoruz herşeyi beraber yapariz ben memnunum bundan. Sonra dersin ki keşke esinle bi şeyler yapsamm... Pişman olma simdi tek basina takil... Evlilik iki kişiliktir herşeyi beraber yapilir ortaktir.. Böle olmadikca evlilik değildir sanki ev arkadaşı olur..
Ben facebooku kapattim hic bir sosyal ağ kullanmiyorum sadece buna dert için girdim.. Facebook bosanmalari artiyor iyi değil.. esimde kapatti facebooku.. Böylece daha fazla birbirimize olan güven arttı :)
Mutlaka kendime ayırdığım özel zamanlarım, hobilerim, uğraşlarım olur her şeyi eşimle yapmam mümkün değil. Bu demek değil ki hep ayrı gayrı takılalım ama insan sosyal bir varlık ve dünya koca etrafında dönmüyor.
Facebook ve sosyal ağlar konusuna gelince şifresini dahi bilmez eşim, hiç bir gün de "bi kontrol edeyim ne yapıyorsun" diye sormadı mesela. Yeri gelir bunu neden ekledin der ama ne cesaret tutup benim hesabıma girip onu silsin hem yapmaz hem yapamaz...Her türlü sosyal ağı kullanırım, evcillerle ilgili bir çok foruma üyeyim, yeri gelir oradan tanıdığım insanlarla facebooktan ekleşirim, hatta geçenlerde bir çifti evimizde misafir ettik. Yine de güveniyoruz birbirimize olabildiğince. Eşim asla yapmaz demiyorum ama facebookta neden şu kızın yazdığını beğendin diyecek biri de değilim.

Biz ayrı özel hayatı olanlardanız.
Eşim arkadaşları ile çıkar gezer, bende kendi arkadaşlarımla. Hatta ortak arkadaşlarımız var onlarla da hep beraber vakit geçiririz. Akşmları bazen benim dizim olur, o kitap okur. Ne bilim yapışık ikiz olmak bize ters..
Zaten çok zaman geçirince kavga ediyoruz:KK14:

Gone girl filmi aklima geldi. Kadinlar bağlandiktan sonra fukara sümüğü gibi yapisir. Yalniz alanim olsun falan hikaye o mantik kalkio ki devreden. Bağlanmadigi adamla da yapamaz göz dışarı kayar. Ortasi yok bu isin.

Eşinizin böyle söylediğine bakmayın.Ömür boyu kendiside dipdibe yaşamayı istemicektir zaten. :)

Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...
Değiliz olmakta istemezdim.Herkesin kendine ait bir alanı olmalı.Bazen beraber gezersin bazende arkadaşlarınla bazende yalnız.

Eski konu bu ya, hortlamış:KK70:
Bi gün adam benden daha civildek birini bulursa ben ettim derim ama orası kesin:KK70:

ben hortlattım :KK70::KK70::KK70:iide oldu ne güzel sohbet ediyoruz işte biz de yapışık ikiz e yakınız ama tam ölçüde herşeyi beraber yaparız eşimle ama yeri gelir o kendi ark. larıyla ben kendi ark. larımla vakit geçiriz muhkak böle ölçü de normal ama ben bi yönden sana da hak veriorum bizim ofiste bi abla var bana dert yanıo hiç dışarı çıkmaz bensiz dio temizlik yapıp şöle müzik dinlicem kendim kalmak istiom dio e ben nereye gtcem sensiz falan vs şeyler hep sorun oluyomuş ablada çok boğuluom bazen kadınlar bile boğuluyoken ben de bazen eşimin üstüne çok düşüyorum sıkıyorum bakalım biraz kendine bırakayım

hiç tarzım değil evde bile kendi alanlarımız vardır . ben arada aılemın yanına gıderım, kışın ısten kızlarla gun falan yaparız, alışverısı (kıyafet manasında) yalnız yapmayı severım, esım 3 gun yok evde benım ıcın kafa dınlemelık evın ıslerını halletmelık zaman kalıyor..
sureklı dıpdıbe benlıkte degıl; aıleye, gezmeye, market alısverısıne ve pazara bırlıkte gıdılır. ama arada ayrıda takılınabılır.

öle canım ya o da sonradan açıkladı benim annemle kızkardeşimide götürdük yanımızda o da onlar evde oluca rahat olamamış sıkılmış ondan öle istemiş bazen dengesiz olabiliyo

arada insan tek kalmak istiyor eşinde olsa canım kafa dağıtmak istiyor takmamak en doğrusu

ben eşimle herşeyi bilrikte yapmaktan mutluyum evlendiimzden beri arkadaşlarıyl da çıkmadı ama aynı evin içinde sürekli dip dibe değiliz tabiki baen kendi işleri ile uğraşır bazen de birlikte takılırız. ama dışarı çıkarken hep beraberiz:)

Evet biz genelde öyleyiz evleneli 8.5 ay oldu eşim belki 3 kere falan bensiz arkadaşları ile görülmüştür heryere beraber gideriz herseyi beraber yaparız genelde evde farklı koltukta bile oturmayız eğer tripli değilsek :)

Ama ben bu durumdan cok memnunum şahsen maşallah diyorum :)

Tabi herkesin karakteri farklı kimi insan yalnız kalmak ister saygı duymak lazım
Maşallah bizde öyleyiz özlüyorum ben ayrı kalınca

Back
X