eşinizle yapmak isteyip te yapamadığınız şeyler var mı?

eşimle yapmak isteyipte yapamadığım şeyler oluyo bazen ama çok değil. eşimin işleri çok yoğun bu ara ve yine kendimize belli günler belirliyoruz yapmak istediğimiz şeyleri yapıyoruz. bende bu ara eşimle bi akşam yemeğine hasret kaldım yemek yiyemiyorum onsuzz

İllaki vardır herkesin.
Belkide bazı bayanların okadar çok vardır ki buraya yazarsa destan olur......

Son düzenleme:
En son ramazan bayramında gördüm. Yılbaşında gelicek. ( kokoreç yemedik hiç beraber. içimde kaldı. Rakı balık yapmayı özleidm boğazda. Ne oburum ya aklıma başka bir şey gelmedi. Gerçi siz de kahvaltı demişsiniz. Oburuz :)))

Yok artik yanimda, ben tek basima yapmaya calisiyorum. Anlatsana esine bu istegini, bir kacamak yaparsiniz belki, ne guzel olur...

Para durumları kötü olduğundan çok şey var :) Düzelince yaparız umarım

Misir patlatip dvd den kesintisiz film izlemek,sinemaya tiyatroya gitmek,uzun uzun opusup koklasmak vs...
5 ve 1 yasinda iki yumurcak sayesinde hasretim uleyyyn herife.......

pazar kahvaltıları
akşam yemeği
film izlemek
alışveriş yapmak
el ele tutuşmak
uzun yürüyüşler yapmak

işi yüzünden koptuk iyice..

Benimde var romantik olmasini
Sevildigimi hissetmek.
Maalesef benim koca icinden seviyor.
Bunlari cok istiyorum ama yinede sevdigini baska seylerde gosterir.

eylülde adalara gitmiştk iki günlüğüne cok güzeldi..yine öyle bi kaçamak olsaa...malum maddi durumlar..en iyisi gidip yanına kıvrılmak..öpüldünüz:))

pazar gününü dar bekleyipte birtürlü uygulamayamadığımız yeni ev bakma gezmesi.illaki birşey çıkıyor planımız değişiyor başka birşey yapıyor oluyoruz.

Misir patlatip dvd den kesintisiz film izlemek,sinemaya tiyatroya gitmek,uzun uzun opusup koklasmak vs...
5 ve 1 yasinda iki yumurcak sayesinde hasretim uleyyyn herife.......

Hahah sende kendimi gordum canim.bende de 4,5 ve 2 yasinda iki kuzu var :) ama yinede iyiki varlar yaa :)

uzun uzun sohbet edip dertleşmek. o bilse bile ben yeni baştan canımı sıkan ne varsa anlatıyım oda beni anlayan bakışlarla dinlesin. en yakın arkadaşla dertleşir misali. ama eşim sağolsun pek sever her konuyu geyiğe çevirmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…