eşinizle yapmak isteyip te yapamadığınız şeyler var mı?

ah arkadaslar biz bunlarin hepsini yaptik yapiyoruz da. yaz geldimi gece 1 lre kadar gezmek haftasonlari yani.istanbulu bastan sona gezdik ben bikacyere gitmistim ama esimle gezilmedik yer birakmadik.butun adalara gittik her hafta sonu dvd izleriz. elele yuruyus alisveris market hepsini yaptik yapiyoruz. benim esimle tek yapamadigim sey bebegimizin koklamak okadar cok istiyoruzki onu yikamak beraber ninnilerle uyutmak hep beraber gezmeye gitmek.ortamizda yatirip minciklamak esimle beraber besik almak bebegimize minik minik kiyafetler almak. benim icimde tek uhde bunlardir. tedavimiz basliyor bes bucuk yildir hasrerle ozlemle minigimizi bekliyoruz.dualarinizi bekliyorum.dunyada ki en buyuk nimetleden biride sevdigin ve sevildigin adamdan bir bebek sahibi olamaktir.

ALLAH en yakın zamanda nasıp eylesın mınığınızı cnm. benım teyzemde 7 yıl sonra oğluna kavuşmuş. Rabbımın ol demesıne bakar. ALLAH çok bekletmesın ınş

arada çocuk viyaklaması olmadan beraber 8 saat aralıksız uyumak....
bir buçuk aydır hasretim buna yaa...

bebeğimiz olsun istiyodum Rabbim nasip etti şükür onun dışında da bişey yok sağlıklıyız işimizde gücümüzdeyiz daha ne olsun

Evli değilim ama ben de artık nişanlımla aynı şehirde yaşıyor olmak istiyorum.

Pazar kahvaltılarını biz de çok severiz ama evlenince ayda 1-2 pazar yapamayacağız

Beraber maça gitmek çok keyifli, onu özledim.

Leyla ile Mecnun izlemek :)
Ama artık yok

ALLAH en yakın zamanda nasıp eylesın mınığınızı cnm. benım teyzemde 7 yıl sonra oğluna kavuşmuş. Rabbımın ol demesıne bakar. ALLAH çok bekletmesın ınş

Allah razi olsun canim duana amin diyorum Allahim isteyen bu yolda sabirla ugrasan herkesin kucagini doldursun dusmanima dahi evlat hasreti yasatmasin. saglikli evlatlar versin amiiiin

Öğlene kadar sarılıp uyumak sonra kahvaltı yapıp canımız nereye isterse gezmeye gitmek, sinemaya gitmek ,el ele gezmek , bebek üşürmü demeden kışın boğaz turu yapmak soğuk havada kız kulesine karşı çay içmek çoook çooook şey var yapamadığım oğlumun canı sağ olsun neyapalım

suan cok uzaklarda hasretim ona yapmak istedigim öyle cok sey varki
ama en cok doya doya sarılıp omzuna yatıp yanlız kaldıgımız
anların acısını cıkarmak icin bol bol sarılır icimi döker ve allahıma bir
daha ayrılık vermesin diye dua eder yanımda oldugu icinde sukurler
ederdim

bızım en basıtı,kızım dogdugundan berı sınemaya gıdemıyoruz..
kocam fılm hastası ve kafayı yedı buyuzden..
bıde yıne kızım dolayısıyla bu yıl tatılde yalan oldu..
2014 de ıns..

Kesinlikle yeniden dugun yapmak isterdimonlarin koyunde 3 gun yaptilar dugun ama ben hic bisey anlamadim.mobilyalarida benden habersiz kv secmisbi pasta bile kesemedim dusunuz biz dans ederken arka ahirdan mööö diye ses geliyordu:)onlar oyle karar vermisler oldu.2 yildir esim dugun salonu isteletip tum organisazyonu kendi yapiyor.ve herkes bayiliyor bende yaptigi organizasyonlari gorup gelinlerin ruya gibi bir dugundu tesekkur ederim iks bey dedigini duyunca burnumu cekiyorum....

bana doğum günümde hediye almasını istiyorum hediye almasa bile nezaketen bi kutlama yapsa diyorum ama yok onuda geçtim bi yerlere asla gitmiyoruz tek gittiğim yer annesi ve kardeşi onun dışında beni hiç bi yere götürmüyo yeni bebek oldu şimdide onu bahane ediyo bahaneler hiç bitmiyo beni biraz anlamasını isterdim

Uzun süreli bir tatil. Herkesten herşeyden uzak ilk defa sorumluluklar olmadan keyifli bir tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…