Testleri kızılay kan merkezınde mi yaptırdınız.Ben de gecen sene evlenırken kızılayda yapılan testlerde eşiniz ve sız akdenız anemısısınız ama sızınkını kesın anlayamadık ozel hastanede bir doktora yönlendirdiler ve kagıt ımzalattılar.Daha sonra ozel hastaneye gıttım test yapıldı doktor ben de olmadıgını ama kızılayda yapılan testı tekrar gormek ıstedıgını söyledi.Testleri aldık göstedık bıze soyledıgı sey bızım hastanenın testıne gore yok ama kızılaya gore var bilemiyorum dedı.sızı ankaraya da başka bır doktora yonlendırecegım dedı.Eşim ve ben sınır olduk tabı bu arada ben sureklı ınternetten degerlerı arastıryorum benım arastırmama gore ne esımın degerlerın de ne de benım değerlerimde bir anormallık gorunmuyor.Daha sonra Ankaraya gıtmek yerıne devlet hastanesınde baska bır hemotoloğa gıttık.Doktor benım degerlerıme ve kan yayılmasına baktı kesınlıkle sende anemı yok dedı .Ben dayanamadım esımın sonuclarını da gosterdım ona da baktı .Eee eşinizde de yok bu degerlere gore kım dedı sıze anemı var dıye nasıl bakmıs onlar degerlere dedi.Biraz uzun anlattım ama sıze dıyecegım eğer gıtmedıysenız bır hemotoloğa gidip tekrar test yaptırın.