Eşiyle hala flört dönemindeki gibi ilişki yaşayan varmı???

rodica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
108
0
46
İstanbul
arkadaşlar evleneli 4 yıl oldu tabiki hiç bişi flört dönemindeki gibi değil...sizlerde durum nasıl hala evliliğinde flört dönemindeki gibi hayat yaşayanınız varmı?
eşinize flört dönemindeki gibi rahat bağırıp kapris yapabiliyomusunuz..nazınızı ilk günkü gibi çekiyomu?
bence bunları paylaşalım paylaştıkça en azından kıyaslar ve ona göre davranır en azından bu neden böle oldu diye kendimize sorular sormaktan vazgeçeriz...

1.5 yillik evliyim flort donemimiz evlenmeden bitmisti zaten 2.5 yilda. evlendikten sonra berbatti sonra bi ara flortten de iyi olduk. sonra beratlasti. su an yine daha iyi. cok inisli cikisli ama hic bir evlilikte erkegin de kadinin da o donemdeki gibi olmasini beklememek lazim.

flört dönemimizde tlf.larımı kapatıp keyfine bakıyordu ama şimdi 2 yıllık evliyiz ve gazabımdan kurtulamıyor :) şaka birtarafa evlilik çok başka bişey hep sorumluluk gerekiyor önceleri çeker giderim derdim ama kazın ayağı öyle değilmiş şimdi hep alttan almaya çalışıyorum yuvamın huzuru için ne gerekiyorsa yapıyorum :) eşimi üzmemeye dikkat ediyorum evlenmeden önce ne güzeldi of offfffffffff şimdi herşey çok başka ....

Flört döneminden kasıt heyecanı diri tutmak galiba. Alışkanlığın getirdiği sukunet hakim evliliklerde ama ufak tefek heyecanlar olmaz ise hayat cekilmez hale gelir.

evlilik flörtten çok başka ve çok büyük sorumluluk. evlilikte ilişki ne kadar istesende flörtteki gibi olmuyor.
flört ederken herşeye duyulan bir özlem, hep daha fazla ilgi sevgi gösterisi ama evlenince aynı evin içine girince herkes birbirinin farklı huylarını farklı yönlerini görüyor ve ilişki biraz rutine dönüyor.
flörtte çabuk kızıp sinirlendiğimiz birçok şey evlilikte tolere edilebiliyor.
o zaman bırakıp gidebilerim derken evlenince katlanmak zorunda kalıyoruz.
ama evli olmak flörtten daha ayrı bir keyif. sabah uyanınca sevdiğin insanı eşin olarak yanında görmek, onun hazırladığı kahvaltıyı yatağa getirmesi, saatlerce süren sohpetler ayrı bir güzellik.

sanırım benim yanlışım hep kıyaslamak flört döneminde yaşadığım hiç bişeyi unutamıyorum rüya gbiydi herşey...ne olsa hep sen böle değildin diyorum o günleri ilk tanıştığımız yeri çok özlüyorum bu zarar veriyo bize farkındayım ama kabullenemiyorum bazen ogünleri yaşayamicak olmaktan şuanda iyiyiz fakat ayaklarım yere basıyo o zmanlardaki gibi bulutlarda uçmuyorum...şuan küsmek mi telefonu kapatım beni merak etmesini sağlayıp ona kızmakmı aman ALLAH ım önünden bile geçemiyorum

bennnnnnn
hala dışarda yemek yiyoruz çogunlukla.hala mesajlaşıyoruz aynı herşey

arkadaşlar konumu okuyup yorum yazan herkeze çok tşk ederim inanın çok faydası dokunucak en azında kabullnip ona göre davranırım....

Flört döneminden kasıt heyecanı diri tutmak galiba. Alışkanlığın getirdiği sukunet hakim evliliklerde ama ufak tefek heyecanlar olmaz ise hayat cekilmez hale gelir.

sana katılıyorum canım,iki taraff bilinçli olunca bu saglanıyor kesinlikle

Telefonu kapatsan da seni merak etmicek ki, ne de olsa akşam eve gidicem, o zaman konuşurum dicek

Erkekler böyle, düz mantık.

Evet flört güzeldi, tanımak keşfetmek heyecan veriyordu ama evlilik daha güzel. Herşeyi ondan beklemeyin biraz da siz bişiler yapın. Mutlu edin ve karşılık alın.

Sevdiğiniz adamla aynı yastıga başkoyabilmek, akşam yemeğini başbaşa yiyebilmek cok büyük bir lütuf. Anın tadını cıkarın.

Son düzenleme:
arkadaşlar konumu okuyup yorum yazan herkeze çok tşk ederim inanın çok faydası dokunucak en azında kabullnip ona göre davranırım....

Bende 2,5 yıllık evliyim.. Sevgimiz çok şükür hala ilk günki gibi ama ilk günki heyecanlar kalmıyor gerçekten belli bir zamandan sonra bitiyor çoğu şey..Ama değişmeyen şeylerde var benim evliliğimde bir örnek vereyim,ikimizde çalışıyoruz..Eşimle hala sevgili gibi tlf.la hergün en az 2-3 kez görüşürüz konuşacak bişeyimiz olsun olmasın sadece nasılsın sesini duyayım die aradım şeklindedir görüşmelerimiz bunu tüketmedik mesela Ben aramasam 2 saat neden aramadın der aynı şekilde :) arada birbirimize aşk mesajları atıyor vee şarkı dinletiyor şarkı söylüyoruz mesela hala üzerime titrer kendinden çok beni düşünür..
Kadın daha fedakar olmak , çoğu şeyi alttan almak zorunda kalıyor..Arada heyecan şart onuda ayarlamak lazım..
Ben şuan hamileyim ve sanki flört dönemimde gibiyim saltanatım sanırım 5 ay sonra bitecek
Bu yadıklarım hamilelikten öncede böyleydi.. İlgisi hamile kalınca dahada arttı :)

Son düzenleme:
9.yılımızdayız...evlemeden öncede okulda birlikteydik 7/24... aradaki fark çocuğumuz var :)) birde büyükler... ama genel olarak hala heyecanımız eskisi gibi..hala aşk,sevgi,dostluk ve biz önemliyiz birde faturalar :)) o zaman fatura ödeme ebeveynlere aitti :))

ohh ohh ne güzel yemek bosverdimde ne güzel msj lasmak romantik ben bi msj atsam romantik arar hemen noldu buda ne bea felan der herhalde:))

bende bir buçuk yıldır evliyim.ilk senden sonra mesajlaşmalarınız biter diyorlardı.

bizde hala tık yok..bedava msj yapıyoruz her ay.bir kontor bitince perişan oluyorzu.birbirimizde sürekli haberdarız.

romantik birazda tabi :)))

hatta eşimle deriz biz hala aynıyız aşkım diye.asla değişmeem ben der hepp:)

evt cnm haklısın fakat eşim telefonum kapalı olsa şuanda çok merak eder öle vurdumduymaz biri değil...fakat heycan eksik biraz...

flört dönemini çok yaşayamadık biz, evlendikten sonra zor günler geçirdik ama o günlerde bile hep yakındık o günler dahada yakınlaştırdı bizi :)) 4,5 sene oldu, hala telde 2-3 kere konuşuruz, romantik romantik mesajlar atarız, hele bazen kocaya bi ilham gelir , sarılmadan yatmayız, birbirimize bağırmayız. nasıl oluyor derseniz hep sevgimizi gösteriyoruz birbirimize, evde hep sırnaşığızdır , bide ikimizinde ailesi şehir dışında galiba ondan dolayıda birbirimize çok bağlandık

3 yıl flört 3,5 yıllık evliyim toplamda 6,5 yıldır eşimle beraberim..hiç değişmedi ,ilk nasıl tanıdıysam hala öyle ..hatta daha süper olduğu tarafları da var
hala flört dönemindeki gibi süprizler yapar ,çiçekler yollar ,hediye alır ,hala üzerime titrer ,yani hiçbirşey değişmedi..ben de evlenmeden önce bir süre sonra herşey biter ,aşk sevgi tutku kalmaz diyordum ama hiç öyle değilmiş ,kalan kalıyormuş..hala ilk öpüştüğümüz gün gibi öpüşüyoruz
hala sarılarak uyuyoruz ,gece 2-3 ker saçlarımın okşanması ile uyanıyorum ya da öpülmeyle..
hala her sabah evden çıkarken öpüşerek ,seni çok seviyorum aşkım diyerek çıkıyor ,akşam kapıyı açar açmaz boynumuza atlayıp seni çok özledim aaşkım diyoruz ..
hala ilk günki gibi hissetmek ve yaşamak hem de 3,5 yıldan sonra harika bir dugyu .ALLAH herkese nasip etsin inş.

Son düzenleme:
bazan ayni flört gibi bazan degil-.hep inisli cikisli..ayni seviyede kalmiyor ki,,erkekleri idare ediyoruz iste..kadinlar olmasa evlilik asla yürümez..evliliginde guzel yanlari var bence aslinda flörttten daha guzel ama karsidakinin düz mantigi elvermiyorsa amannn öyle iste..bi yerde okumustum diyordu ki su an milyonlarca insan yanlis insanla evli , eskiden biraktiklari olmaz dedikleriyle belki daha mutlu olacaklardi..

henüz evli değilim nişanlıyım ama uzun süreli bi ilişkim var birlikte büyüdük resmen, 9.seneye girince evlilik gibi oluyo zaten, yani alışkanlık bakımından, ayakların yere basıyo, ne istediğini biliyosun, sulu sepken aşık değilim belki ama çok seviyorum, sokakta görüp ilgimi çeken çiçeği böceği kadını erkeği çocuğu herşeyi ona anlatmak istiyorum, gün içinde sürekli mesajlaşırız akşamda neler yaptığımızı birbirimize anlatırız, kalabalık insan güruhlarının içinde ikimizinde aynı kişinin ayakkabısına bakıp yorum yaptığımız olur, etrafımızdakiler neyi konuştuğumuzu anlamaz çoğu zaman, sadece bizim konuştuğumuz bi dil gibi...çok güzel yaa ne biliyim hayatım onsuzda geçer giderdi ama şimdi bi başka güzel,o hep olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…