Flört döneminden kasıt heyecanı diri tutmak galiba. Alışkanlığın getirdiği sukunet hakim evliliklerde ama ufak tefek heyecanlar olmaz ise hayat cekilmez hale gelir.
sanırım benim yanlışım hep kıyaslamak flört döneminde yaşadığım hiç bişeyi unutamıyorum rüya gbiydi herşey...ne olsa hep sen böle değildin diyorum o günleri ilk tanıştığımız yeri çok özlüyorum bu zarar veriyo bize farkındayım ama kabullenemiyorum bazen ogünleri yaşayamicak olmaktan şuanda iyiyiz fakat ayaklarım yere basıyo o zmanlardaki gibi bulutlarda uçmuyorum...şuan küsmek mi telefonu kapatım beni merak etmesini sağlayıp ona kızmakmı aman ALLAH ım önünden bile geçemiyorum
bennnnnnn
hala dışarda yemek yiyoruz çogunlukla.hala mesajlaşıyoruz aynı herşey
Flört döneminden kasıt heyecanı diri tutmak galiba. Alışkanlığın getirdiği sukunet hakim evliliklerde ama ufak tefek heyecanlar olmaz ise hayat cekilmez hale gelir.
ohh ohh ne güzel yemek bosverdimde ne güzel msj lasmak romantik ben bi msj atsam romantik arar hemen noldu buda ne bea felan der herhalde:))
Telefonu kapatsan da seni merak etmicek ki, ne de olsa akşam eve gidicem, o zaman konuşurum dicek
Erkekler böyle, düz mantık.
Evet flört güzeldi, tanımak keşfetmek heyecan veriyordu ama evlilik daha güzel. Herşeyi ondan beklemeyin biraz da siz bişiler yapın. Mutlu edin ve karşılık alın.
Sevdiğiniz adamla aynı yastıga başkoyabilmek, akşam yemeğini başbaşa yiyebilmek cok büyük bir lütuf. Anın tadını cıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?