yemınle bole seyler duydummu esımı catır catır bosayasım gelıyo hayatımın en guzel donemlerınde hep bıseyler eksık hep bı beklentı ıcınde oldugumdan hep hayalkırıklıgı kabullenemıyorum bende ınsanım bende kadınım bende sevılmek ıstıyorum kocam dedıgım adamdan azcık sevgı gormeyı ıstemek cokmu fazla kocasından sevgı goremeyen arkadaslarım bendensınız sızı en ıyı ben anlarım cok acı cok helekı evlılık oncesınde pesınızde k.öpek olan adam sımdı yuzunuze bakmıyosa bunalım kacınılmaz offffffff yeter be sus sus nereye kadar offfffffffff buraya bıle yazamıyordum guclu gozukmek adına offffffffff bazen sıkıntıdan bagırıp cagırasım gelıyo
evlilikte mutlu olmak için beklentilerin en aza indirilmesi taraftarıyım.evlenince şöyle yapacağım,böyle hareket edeceğim gibi hiç bir beklentim hayalim yoktu.herşeyi yaşayarak gördüm.eşim romantik değildir,hediye almayı bile beceremez.çiçek aklına gelmez ama bir kere sevgililer gününde almıştı nasıl aklına geldiyse oğlum dahi şaşırmıştı .ama bunlar benim için hiç bir zaman mutsuzluk kaynağı olmadı.....eşim yapmaz ama ben ara sıra eşime güzel, sevgimi anlatan mailler atarım.msn açıksa ona anlamlı gülücükler gönderirim,tabii ben yapınca karşılığını verir.hala sokakta elele dolşrırz,canımız sıkılınca arabayla turlarız. ..çok sıkıntılı günlerimiz oldu ama el birliği ile aşmaya çalıştık.elimizde olanlarla yetindik.paramız varsa aldık giydik.eşim temiz ,tertipli insandır.giysilerini senelerce giydi.kendime ve çocuklarıma ucuz kumaşlar alıp diktim,senelerce öyle giyindik.bunlar beni kesinlikle mutsuz etmedi eşim evine düşkündür.dışarı hayatı yoktur.akşamları ben her hizmetini görürüm. eşimde vaktini evinde geçirir.biz hep beraberiz .bir de son senelerde aramızda telepatik güç oluşturduğumuza inanmaya başladım.benim canım neyi çok istiyorsa ben söylemeden akşam alıp geldiğini görüyorum,senin için aldım demesi ise çok hoşuma gidiyor .bazen canım yemek yapmak istemiyor,o günler tesadüfen ya hazır birşeyler getiriyor yada dışarda yiyelim mi diye telefon ediyor,beni şaşırtsa da bu durum çok mutlu oluyorum. eşime bir ara sormuştum,beni ilk günkü kadar seviyormusun diye,o da olurmu ilk günden daha çok seviyorum demişti.o zamanlar seni bu kadar tanımıyordum ki demişti üstelik benim eşim sevgisini fazla gösteren biri değildir. 24 senenin içindeyiz.çok sıkıntılı zamanlar geçirsekte evlendiğime asla pişman olmadım. güzel allahım bundan sonra da pişman etmez inşallah.allahım sana emanetiz:18::18::18:
evlilikte mutlu olmak için beklentilerin en aza indirilmesi taraftarıyım.evlenince şöyle yapacağım,böyle hareket edeceğim gibi hiç bir beklentim hayalim yoktu.herşeyi yaşayarak gördüm.eşim romantik değildir,hediye almayı bile beceremez.çiçek aklına gelmez ama bir kere sevgililer gününde almıştı nasıl aklına geldiyse oğlum dahi şaşırmıştı .ama bunlar benim için hiç bir zaman mutsuzluk kaynağı olmadı.....eşim yapmaz ama ben ara sıra eşime güzel, sevgimi anlatan mailler atarım.msn açıksa ona anlamlı gülücükler gönderirim,tabii ben yapınca karşılığını verir.hala sokakta elele dolşrırz,canımız sıkılınca arabayla turlarız. ..çok sıkıntılı günlerimiz oldu ama el birliği ile aşmaya çalıştık.elimizde olanlarla yetindik.paramız varsa aldık giydik.eşim temiz ,tertipli insandır.giysilerini senelerce giydi.kendime ve çocuklarıma ucuz kumaşlar alıp diktim,senelerce öyle giyindik.bunlar beni kesinlikle mutsuz etmedi eşim evine düşkündür.dışarı hayatı yoktur.akşamları ben her hizmetini görürüm. eşimde vaktini evinde geçirir.biz hep beraberiz .bir de son senelerde aramızda telepatik güç oluşturduğumuza inanmaya başladım.benim canım neyi çok istiyorsa ben söylemeden akşam alıp geldiğini görüyorum,senin için aldım demesi ise çok hoşuma gidiyor .bazen canım yemek yapmak istemiyor,o günler tesadüfen ya hazır birşeyler getiriyor yada dışarda yiyelim mi diye telefon ediyor,beni şaşırtsa da bu durum çok mutlu oluyorum. eşime bir ara sormuştum,beni ilk günkü kadar seviyormusun diye,o da olurmu ilk günden daha çok seviyorum demişti.o zamanlar seni bu kadar tanımıyordum ki demişti üstelik benim eşim sevgisini fazla gösteren biri değildir. 24 senenin içindeyiz.çok sıkıntılı zamanlar geçirsekte evlendiğime asla pişman olmadım. güzel allahım bundan sonra da pişman etmez inşallah.allahım sana emanetiz:18::18::18:
Simurg aynen yazdiklarin cok dogru.evlilik öncesi koşan, ilgilenen erkek evlendikten sonra uzaklaşıp pasifleşebilir. bunu kanıksamayın, anlamaya ve kabul etmeye çalışın. eşiniz size ilgi göstermiyordur diye bu onun sizi sevmediği anlamına gelmez. eskisi gibi olmak ne kadar mümkün bilmiyorum ama aşık gibi bir davranmasını istiyorsanız siz de aşık gibi davranın zamanla o da size ayak sağlayacktır =) beklentilerinizi azaltın ve daha fazla verin. böylece daha fazlasını alabilirsiniz...
evlilikte mutlu olmak için beklentilerin en aza indirilmesi taraftarıyım.evlenince şöyle yapacağım,böyle hareket edeceğim gibi hiç bir beklentim hayalim yoktu.herşeyi yaşayarak gördüm.eşim romantik değildir,hediye almayı bile beceremez.çiçek aklına gelmez ama bir kere sevgililer gününde almıştı nasıl aklına geldiyse oğlum dahi şaşırmıştı .ama bunlar benim için hiç bir zaman mutsuzluk kaynağı olmadı.
.....................................................................
evlilikte mutlu olmak için beklentilerin en aza indirilmesi taraftarıyım.evlenince şöyle yapacağım,böyle hareket edeceğim gibi hiç bir beklentim hayalim yoktu.herşeyi yaşayarak gördüm.eşim romantik değildir,hediye almayı bile beceremez.çiçek aklına gelmez ama bir kere sevgililer gününde almıştı nasıl aklına geldiyse oğlum dahi şaşırmıştı .ama bunlar benim için hiç bir zaman mutsuzluk kaynağı olmadı.....eşim yapmaz ama ben ara sıra eşime güzel, sevgimi anlatan mailler atarım.msn açıksa ona anlamlı gülücükler gönderirim,tabii ben yapınca karşılığını verir.hala sokakta elele dolşrırz,canımız sıkılınca arabayla turlarız. ..çok sıkıntılı günlerimiz oldu ama el birliği ile aşmaya çalıştık.elimizde olanlarla yetindik.paramız varsa aldık giydik.eşim temiz ,tertipli insandır.giysilerini senelerce giydi.kendime ve çocuklarıma ucuz kumaşlar alıp diktim,senelerce öyle giyindik.bunlar beni kesinlikle mutsuz etmedi eşim evine düşkündür.dışarı hayatı yoktur.akşamları ben her hizmetini görürüm. eşimde vaktini evinde geçirir.biz hep beraberiz .bir de son senelerde aramızda telepatik güç oluşturduğumuza inanmaya başladım.benim canım neyi çok istiyorsa ben söylemeden akşam alıp geldiğini görüyorum,senin için aldım demesi ise çok hoşuma gidiyor .bazen canım yemek yapmak istemiyor,o günler tesadüfen ya hazır birşeyler getiriyor yada dışarda yiyelim mi diye telefon ediyor,beni şaşırtsa da bu durum çok mutlu oluyorum. eşime bir ara sormuştum,beni ilk günkü kadar seviyormusun diye,o da olurmu ilk günden daha çok seviyorum demişti.o zamanlar seni bu kadar tanımıyordum ki demişti üstelik benim eşim sevgisini fazla gösteren biri değildir. 24 senenin içindeyiz.çok sıkıntılı zamanlar geçirsekte evlendiğime asla pişman olmadım. güzel allahım bundan sonra da pişman etmez inşallah.allahım sana emanetiz:18::18::18:[/QUOTmaşallah diyeyim arkadaşım.....bende 27 senelik evliyim hiç pişman olmadım seviyor beni hemde son yıllarda daha çok daha hassas bir şekilde...tabii bende... Allah yokluğunu göstermesin bana...27 yıla ve boyumca çocuklarıma rağmen hala şımarabiliyorum yanında nazımıda çekiyor meopozumu da
burda okudugum en samimi mesajlardan biri canim, allah bozmasin..
Allah ayırmasın.....................
teşekkür ederim arkadaşlar,inşallah hepimiz daha güzel günler yaşarızallah bozmasın24 yıl mı vavvvvvvvv nıce mutlu 24 senelere ınsallah
teşekkür ederim canım,benim eşim çok iyidir,evine çok bağlıdır ama bir okadar da zor biridir.kendisine hizmet edilmesini çok sever.dediklerinin anında yapılmasını ister,sözünün üstüne söz de istemez.çabuk parlar ama çabukta yumuşar.sinirliyken karşısında konuşmayacaksın.yumuşayınca ondan iyisi yoktur.ben eşimi tanıdım elimden geldiğince suyuna gidiyorum.o da benim çabamın farkında.Egem, Rabbim mutluluğunuzu bozmasın,huzurunuzda sevginizde artarak devam etsin inşaallah.
Yazdıklarınızda en çok dikkatimi çeken, evliliğe bakış açınız..
Olumsuzluklardan çok olumlu yönleri görmüşsünüz ve bugune kadar hala olumlu bakışınızı korumuşsunuz.
.....
Önemli olan bu bencede, kalbi bulandırmamak.
!! Tabii birde karşınızdaki insanın buna değer olması gerekiyor, insan gibi davranmıyorsa zamanla karşısındaki en iyi insan bile, canavarlaşabiliyor ya da bıkıyor mücadeleden.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri.
evet canım yaş ilerledikçe karı-koca birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor galiba.allah başımızdan eksik etmesin onları inşallahevlilikte mutlu olmak için beklentilerin en aza indirilmesi taraftarıyım.evlenince şöyle yapacağım,böyle hareket edeceğim gibi hiç bir beklentim hayalim yoktu.herşeyi yaşayarak gördüm.eşim romantik değildir,hediye almayı bile beceremez.çiçek aklına gelmez ama bir kere sevgililer gününde almıştı nasıl aklına geldiyse oğlum dahi şaşırmıştı .ama bunlar benim için hiç bir zaman mutsuzluk kaynağı olmadı.....eşim yapmaz ama ben ara sıra eşime güzel, sevgimi anlatan mailler atarım.msn açıksa ona anlamlı gülücükler gönderirim,tabii ben yapınca karşılığını verir.hala sokakta elele dolşrırz,canımız sıkılınca arabayla turlarız. ..çok sıkıntılı günlerimiz oldu ama el birliği ile aşmaya çalıştık.elimizde olanlarla yetindik.paramız varsa aldık giydik.eşim temiz ,tertipli insandır.giysilerini senelerce giydi.kendime ve çocuklarıma ucuz kumaşlar alıp diktim,senelerce öyle giyindik.bunlar beni kesinlikle mutsuz etmedi eşim evine düşkündür.dışarı hayatı yoktur.akşamları ben her hizmetini görürüm. eşimde vaktini evinde geçirir.biz hep beraberiz .bir de son senelerde aramızda telepatik güç oluşturduğumuza inanmaya başladım.benim canım neyi çok istiyorsa ben söylemeden akşam alıp geldiğini görüyorum,senin için aldım demesi ise çok hoşuma gidiyor .bazen canım yemek yapmak istemiyor,o günler tesadüfen ya hazır birşeyler getiriyor yada dışarda yiyelim mi diye telefon ediyor,beni şaşırtsa da bu durum çok mutlu oluyorum. eşime bir ara sormuştum,beni ilk günkü kadar seviyormusun diye,o da olurmu ilk günden daha çok seviyorum demişti.o zamanlar seni bu kadar tanımıyordum ki demişti üstelik benim eşim sevgisini fazla gösteren biri değildir. 24 senenin içindeyiz.çok sıkıntılı zamanlar geçirsekte evlendiğime asla pişman olmadım. güzel allahım bundan sonra da pişman etmez inşallah.allahım sana emanetiz:18::18::18:[/QUOTmaşallah diyeyim arkadaşım.....bende 27 senelik evliyim hiç pişman olmadım seviyor beni hemde son yıllarda daha çok daha hassas bir şekilde...tabii bende... Allah yokluğunu göstermesin bana...27 yıla ve boyumca çocuklarıma rağmen hala şımarabiliyorum yanında nazımıda çekiyor meopozumu da
eşimle aramızda geçen bazı diyaloglar
ben:bana kızdınmı aşkım
eşim:hayır hayatım kızmadım
ben:eminmisin
eşim:evet kızmadım
ben:yani seni takmıyorum onun içinde kızmadım diyosun
ben:hayatım sakalların uzayınca kabasakala benziyosun
eşim:hahahahahahahahah
ben:tabi bende safinaz oluyorm
eşim:hahahahahahaahah
ben:ama ben biraz hormonlu safinaz oluyorum galiba(birazcık balık etliyimde)
eşim:hahahaahha
ben:niye gülüuosun hayatım ha şunu bileydin mi demel istedin
eşim:hııııı
ben:ühühühüüüüüüüü
teşekkür ederim canım,benim eşim çok iyidir,evine çok bağlıdır ama bir okadar da zor biridir.kendisine hizmet edilmesini çok sever.dediklerinin anında yapılmasını ister,sözünün üstüne söz de istemez.çabuk parlar ama çabukta yumuşar.sinirliyken karşısında konuşmayacaksın.yumuşayınca ondan iyisi yoktur.ben eşimi tanıdım elimden geldiğince suyuna gidiyorum.o da benim çabamın farkında.
yeni evliyken 7 ay kadar kaynanamlarla yaşadık
.kayınpederimin bir sözüne üzüldüm eşime anlatmak istedim.ama dinlemedi.onlar cahil sende mi cahilsin dedi.düşündüm,gerçekten cahiller okuma yazmaları bile yok,hak verdim eşime.ama beni de ailesine ezdirmedi.daha sonra eşimin ailesini kendi ailem olarak kabul ettim.patavatsız konuşmalarını umursamadım.
zamanla ailesi ve eşim arasında köprü oldum.ailesine yaptığı yardımlara ön ayak oldum.verdiği paralardan rahatsızlık duymadım.evlattır yapacak diye düşündüm.şimdi eşim benim anneme de yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?