Eşiyle hala flört dönemindeki gibi ilişki yaşayan varmı???

evlilikte mutlu olmak için beklentilerin en aza indirilmesi taraftarıyım.evlenince şöyle yapacağım,böyle hareket edeceğim gibi hiç bir beklentim hayalim yoktu.herşeyi yaşayarak gördüm.eşim romantik değildir,hediye almayı bile beceremez.çiçek aklına gelmez ama bir kere sevgililer gününde almıştı nasıl aklına geldiyse oğlum dahi şaşırmıştı.ama bunlar benim için hiç bir zaman mutsuzluk kaynağı olmadı.....eşim yapmaz ama ben ara sıra eşime güzel, sevgimi anlatan mailler atarım.msn açıksa ona anlamlı gülücükler gönderirim,tabii ben yapınca karşılığını verir.hala sokakta elele dolşrırz,canımız sıkılınca arabayla turlarız...çok sıkıntılı günlerimiz oldu ama el birliği ile aşmaya çalıştık.elimizde olanlarla yetindik.paramız varsa aldık giydik.eşim temiz ,tertipli insandır.giysilerini senelerce giydi.kendime ve çocuklarıma ucuz kumaşlar alıp diktim,senelerce öyle giyindik.bunlar beni kesinlikle mutsuz etmedieşim evine düşkündür.dışarı hayatı yoktur.akşamları ben her hizmetini görürüm. eşimde vaktini evinde geçirir.biz hep beraberiz.bir de son senelerde aramızda telepatik güç oluşturduğumuza inanmaya başladım.benim canım neyi çok istiyorsa ben söylemeden akşam alıp geldiğini görüyorum,senin için aldım demesi ise çok hoşuma gidiyor.bazen canım yemek yapmak istemiyor,o günler tesadüfen ya hazır birşeyler getiriyor yada dışarda yiyelim mi diye telefon ediyor,beni şaşırtsa da bu durum çok mutlu oluyorum.eşime bir ara sormuştum,beni ilk günkü kadar seviyormusun diye,o da olurmu ilk günden daha çok seviyorum demişti.o zamanlar seni bu kadar tanımıyordum ki demiştiüstelik benim eşim sevgisini fazla gösteren biri değildir.24 senenin içindeyiz.çok sıkıntılı zamanlar geçirsekte evlendiğime asla pişman olmadım.güzel allahım bundan sonra da pişman etmez inşallah.allahım sana emanetiz:18::18::18:

hayyyyyyyy ağzını öpeyimm beeeee

cnm evlılıgın ılk yıllarında yanı bırbırımızı tanıma asamasında tabıkı kavgalar oluyor ve gecıyor ayrıca çocuk oluncada kavgalar oluyor stres yuzunden fakat bı sure sonra hepsi bıtıyor 6 yıllık evlıyım artık raya oturduk sessız sakın hayat suruyoruz.6 yıllık evlıyım ve şuan flört donemımızdeyız allahım bozmasın

burda okudugum en samimi mesajlardan biri canim, allah bozmasin..

Allah ayırmasın.....................

daha bir yillik evliyim gerci ama ben de soyleyeyim esimle tam flort ederkenki gibiyiz :)) acikcasi nisanliyken dugun zamani yaklastikca cok sorun yasamistik stres ikimizi de cok yipratmisti ama evlenip de hayatimiz duzene girince eski halimize donduk
gerci birbirimize alisana kadar hir gur oldu biraz tabi ama simdi tam sefasini suruyoruz oyle diyeyim... tartismalar bitti birbirimize tamamen alistik huyumuzu suyumuzu ogrendik henuz cocuk da yok tabi , hayat bize guzel yani

allah bozmasın 24 yıl mı vavvvvvvvv nıce mutlu 24 senelere ınsallah

evlenmeden evvel esımle 4 sene gecırdım esım evlenınce cok degıstı cok cok degıstı hanı beklentılerın en aza ındırmek lazım demıssınız ya evlenmeden evvel bı beklentım yoktu benım esım evlenınce bambaska bırısı olunca ben beklentı ıcıne gırıp duruyorum yabancı bır ınsan gıbı gelıyo cunku bana evlenmeden evvel 4sene gecırdıgım adamı goremedıgım ıcın gormek ıstedıgımden beklentıye gırıyorum bunu sadece yasayanlar anlar ha ben demıyorumkı dakka bası askım senı cok sevıyorum yazsın evde sureklı elele goz goze olalım hayır ıstedıgım bu degıl ama benı evlılıge ıkna eden adamda bu degıl 4 sene boyunca bana askım assagı askım yukarı dıye hıtap eden adam sımdı adımla hıtap edıyor oysakı evlenınce dahada yakınlasmak gerekırken adam dahada uzaklastı benden benım esımde evden ıse ısten eve ama aynı evın ıcınde saatlerce benı gormedıgı oluyo 4sene boyunca ınanın cok uzerıme dusen bı ınsandı okadar uzerıme duserdıkı cok bunalırdım sevdıgını cok bellı ederdı ha ozamanlardada sevgısını gosteremeyen bırısı olsa hıc kafama takmıcam hıc sorun yapmıcam ama cok degıstı esım ve bu degısımı ben kabullenemıyorum olumlu taraflarını dusunup takmamayım dıyorum ama olmuyo kabullenemıyorum esım cok ılgılıydı bende ona hep sorardım evlenıncede bole msjlar yazcanmı benı bole opcenmı benı bole sevcenmı vs vs dıye tabı askım ben sana doyarmıyım bır omur hıc derdı ama hıkayeymıs

Simurg aynen yazdiklarin cok dogru.
Hic bir erkek ömür boyu bir kadinin kaprisini cekmez, ilk zamanlar belki, ama sonra onlarda karsilarinda güclü, kendine güvenen bir es isterler diye düsünüyorum.
Birde her erkek gülen ve neseli olan kadinlari cekici bulduklarini gözlemledim.
Somurtanlara, nedense ilgi yok ama cirkin olsun neseli, güler yüzlü olsun hemen güzel bulurlar.
Ama suda varki eger sen ne kadar cok kendinle barisiksan, iliskinde o kadar cok iyi gider. Ilk önce kendimizi sevmekle baslar aslinda bir iliski.

Son düzenleme:
Bence evlilik flörtten çok çok daha güzel, rahat ve güvenli. Sevgin daha sağlam oluyor. Ben nişanşıyken de pek kaprisli biri değildim. Evlenince daha mülayim oldum ve de daha alıngan. Sanırım evliyken daha kaprisliyim ama eşim açısından bir sorun yok. Evlenince her şeyi doya doya yaşayabiliyorsun zaten. Hayatı paylaşıyorsun. İlişkiyi canlı tutmak da çiftlerin elinde. Tabi her gün her saat bal-kaymak olmak mümkün de değil sağlıklı da değil. Bence evlenince sorunlar daha rahat konuşulduğu için daha sağlıklı bir ilişki oluyor.

Egem, Rabbim mutluluğunuzu bozmasın,huzurunuzda sevginizde artarak devam etsin inşaallah.

Yazdıklarınızda en çok dikkatimi çeken, evliliğe bakış açınız..
Olumsuzluklardan çok olumlu yönleri görmüşsünüz ve bugune kadar hala olumlu bakışınızı korumuşsunuz.

.....

Önemli olan bu bencede, kalbi bulandırmamak.

!! Tabii birde karşınızdaki insanın buna değer olması gerekiyor, insan gibi davranmıyorsa zamanla karşısındaki en iyi insan bile, canavarlaşabiliyor ya da bıkıyor mücadeleden.

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri.

ya benim eşim de öle ilgisiz biri değildir kızımıza ve bana oldukça düşkün ilgili biri dediğim gibi günde en az 3 kere konuşuruz eşim beni sabahları öperek işe gider rahatsız etmez ama fakat eskisi gibi kırmaktanda kaçınmaz ani çıkışları beni mutsuz eder..bazende kinci olabiliyo bunları düşündükçe sinirim bozuluyo ii bişide yapsa değeri olmuyo

burda okudugum en samimi mesajlardan biri canim, allah bozmasin..

Allah ayırmasın.....................

allah bozmasın 24 yıl mı vavvvvvvvv nıce mutlu 24 senelere ınsallah
teşekkür ederim arkadaşlar,inşallah hepimiz daha güzel günler yaşarız
teşekkür ederim canım,benim eşim çok iyidir,evine çok bağlıdır ama bir okadar da zor biridir.kendisine hizmet edilmesini çok sever.dediklerinin anında yapılmasını ister,sözünün üstüne söz de istemez.çabuk parlar ama çabukta yumuşar.sinirliyken karşısında konuşmayacaksın.yumuşayınca ondan iyisi yoktur.ben eşimi tanıdım elimden geldiğince suyuna gidiyorum.o da benim çabamın farkında.
yeni evliyken 7 ay kadar kaynanamlarla yaşadık.kayınpederimin bir sözüne üzüldüm eşime anlatmak istedim.ama dinlemedi.onlar cahil sende mi cahilsin dedi.düşündüm,gerçekten cahiller okuma yazmaları bile yok,hak verdim eşime.ama beni de ailesine ezdirmedi.daha sonra eşimin ailesini kendi ailem olarak kabul ettim.patavatsız konuşmalarını umursamadım.zamanla ailesi ve eşim arasında köprü oldum.ailesine yaptığı yardımlara ön ayak oldum.verdiği paralardan rahatsızlık duymadım.evlattır yapacak diye düşündüm.şimdi eşim benim anneme de yardımcı oluyor

Biz ALLAH'tan flört dönemindeki gibi değiliz.o zamanlarda çok kavga ederdik.şimdi on yıllık evliyiz.maşallah öyle hemen hemen her konuda hemfikiriz.ALLAH eşimden razı olsun benim kaprislerimi nazımı iyi çekiyo.laf aramızda bazen ben bile çekemiyorum kendimi:))))

eşimle aramızda geçen bazı diyaloglar

ben:bana kızdınmı aşkım
eşim:hayır hayatım kızmadım
ben:eminmisin
eşim:evet kızmadım
ben:yani seni takmıyorum onun içinde kızmadım diyosun

ben:hayatım sakalların uzayınca kabasakala benziyosun
eşim:hahahahahahahahah
ben:tabi bende safinaz oluyorm
eşim:hahahahahahaahah
ben:ama ben biraz hormonlu safinaz oluyorum galiba(birazcık balık etliyimde)
eşim:hahahaahha
ben:niye gülüuosun hayatım ha şunu bileydin mi demel istedin
eşim:hııııı
ben:ühühühüüüüüüüü

sen süpersin yaaa

İşte Egem, kastim buydu; bu bakış açısına ulaşan kişi az çekmemiştir diye düşündüm zaten..
Elbetteki eşinizin zorluklarını yaşadınız, yaşıyorsunuzda; ama mutluluk mükafat olarak düştü yuvanıza.

Güzel bakan güzel görür..

4 sene flört ettik. eşimin ailesi yüzünden kavgalarımızda oldu ama vazgeçmedik birbirimizden. 5,5 senedir evliyiz şükürler olsun hiç değişmedik birbirimize. hatta daha iyi oldu böyle o zman gece oldumu acaba dışarıya çıktımı acaba birisi gene bir kızla tanıştıraya kalktımı diye düşünüp harap ediyrodum kendimi şimdi sıkıca sarılıp uyuyorum. bence çiftlere bağlı bu. evlilik sorumluluk ister eşlere karşı anlayış ister. isterde ister bekarkenki gibi olamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…