Bende 2,5 yıllık evliyim.. Sevgimiz çok şükür hala ilk günki gibi ama ilk günki heyecanlar kalmıyor gerçekten belli bir zamandan sonra bitiyor çoğu şey..Ama değişmeyen şeylerde var benim evliliğimde bir örnek vereyim,ikimizde çalışıyoruz..Eşimle hala sevgili gibi tlf.la hergün en az 2-3 kez görüşürüz konuşacak bişeyimiz olsun olmasın sadece nasılsın sesini duyayım die aradım şeklindedir görüşmelerimiz bunu tüketmedik meselaBen aramasam 2 saat neden aramadın der aynı şekilde :) arada birbirimize aşk mesajları atıyor vee şarkı dinletiyor şarkı söylüyoruz mesela hala üzerime titrer kendinden çok beni düşünür..
Kadın daha fedakar olmak , çoğu şeyi alttan almak zorunda kalıyor..Arada heyecan şart onuda ayarlamak lazım..
Ben şuan hamileyim ve sanki flört dönemimde gibiyim saltanatım sanırım 5 ay sonra bitecek
Bu yadıklarım hamilelikten öncede böyleydi.. İlgisi hamile kalınca dahada arttı :)
yapmayın kızlar ya...evlenince aşk daha da güzel yaşanıyor...her yönden...canımız ne zaman, ne yapmak isterse, kimseden izin almadan yapıyoruz...
hergün mutlaka 4-5 kez tlf konuşuruz...
hergün seni seviyorum deriz birbirimize...
her seferinde o eve gelmeden,makyaj yapıp giyindiğimde 50 kere bakarım aynaya olmuşmu diye...
özel günler olmadan da çiçek alır...
hiç kavga yok mu derseniz; offfff olmaz mııı?
ama sonrasında barışması bile güzel
ah be hayatım senınkı oyle demmekkı valla benım esım 1 kere aldı cıcegı oda dogum yaprıgımda
ayrıca en son senı sevıyorum dedıgı 2 sene omustur
ve 1 kere tel de konusursak opde basına koy...
yapmayın kızlar ya...evlenince aşk daha da güzel yaşanıyor...her yönden...canımız ne zaman, ne yapmak isterse, kimseden izin almadan yapıyoruz...
Hergün mutlaka 4-5 kez tlf konuşuruz...
Hergün seni seviyorum deriz birbirimize...
Her seferinde o eve gelmeden,makyaj yapıp giyindiğimde 50 kere bakarım aynaya olmuşmu diye...
özel günler olmadan da çiçek alır...
Hiç kavga yok mu derseniz; offfff olmaz mııı?
Ama sonrasında barışması bile güzel
sen sor ona...beni seviyor musun diye? sıpa değil ya evet diyecek tabi..sen de "aşşşkımmm ben de seni çok seviyorum" de,öp yanağından,sevginle boğ onu
sen ara,ama en dolu anında değil...müsait anını bilirsin kocanın...boş boş değil de,dün yarım kalmış herhangi birşey için falan...
açık açık çiçek iste...güzel vazolara koy,at suyuna bi aspirin 1 hafta canlı kalır...solunca yine iste" evimize hava katmıştı,ohh mis kokulu,yine alsana aşkımm " de...
napcan bacım,isteyenin bir yüzü kara,vermeyenin zenci olsun.....
kendiliğinden olacak diye belkersen daha çoooookkk beklersin,koca onlar...o kadar düşünceli olsalardı "koca"(kocatan) değil gül, gonca olurdu adları...
flört dönemindeki gibi rahat bağırıp kapris yapabiliyomusunuz..nazınızı ilk günkü gibi çekiyomu?
yemınle bole seyler duydummu esımı catır catır bosayasım gelıyo hayatımın en guzel donemlerınde hep bıseyler eksık hep bı beklentı ıcınde oldugumdan hep hayalkırıklıgı kabullenemıyorum bende ınsanım bende kadınım bende sevılmek ıstıyorum kocam dedıgım adamdan azcık sevgı gormeyı ıstemek cokmu fazla kocasından sevgı goremeyen arkadaslarım bendensınız sızı en ıyı ben anlarım cok acı cok helekı evlılık oncesınde pesınızde k.öpek olan adam sımdı yuzunuze bakmıyosa bunalım kacınılmaz offffffff yeter be sus sus nereye kadar offfffffffff buraya bıle yazamıyordum guclu gozukmek adına offffffffff bazen sıkıntıdan bagırıp cagırasım gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?