Eşiyle hala flört dönemindeki gibi ilişki yaşayan varmı???

Ben varim kizlar daha yeniyim 1yillik evliyim ama benim kocamin ilgisi sevgisi aski flort donemimize tas cikartir ha ama ben bu dereceden mutlu muyum HAYİRRRRR

Biz 6 yil ciktik, 2 yil nisanli kaldik, yaklasik 1,5 yildir´da evliyiz. Evliligimizin ilk aylari ve hatta 1 yili cok inisli cikisli gecti, cok sorunlar yasadik, hic olmadigi kadar kavgalar ettik.
Ama Allahima bin sükür simdi cok güzel gidiyor, daha fazla özen gösteriyoruz birbirimize. Ben ilk zamanlar agirligimi cok fazla koyuyordum, yani evin reisi benmisim gibi. Simdi degistirdim durumu.
Esime olmasi gerektigi gibi davraniyorum, hatta öyle seviyorum bazen: evimin diregi, reisi diye Daha saygiliyiz birbirimize ve cok mutluyum, flört dönemindeki gibi

Evlenınce daha farklı olucak herşey bu günleri özlermiiyim bilmem evlenmeme aylar kaldı tadını cıkarıyımmm bari... ama herkezz sizin elinizde degılmıı ??

Truly ne olur vaktin oldugunda kayinvaliden ve kayinpederin hakkinda nasil böyle mutlu kalmislar? Nelere hayatta önem veriyorlar?
Vs. gibi bize anlatsana, onlardan daha cok sey ögrenebiliriz.
Ama su dikkatimi cekti, beraber birseyler paylasiyorsunuz, yani tv izlenmez onun yerine oyunlar oynanir bu sizlerin beraber eglenmenizi sagliyor ve böylelikle aile baglari gücleniyor.

Dogrusu ben ve esimde öyleyiz, ne onun aile problemleri bizi ilgilendiriyor nede benim aile problemlerim onu ilgilendiriyor. Esimin sayesinde dertsiz yasamayi ögrendim.
Oysaki cok mutsuz ve huzursuz bir aileden geliyordum ama esim sayesinde hayata baska pencereden bakiyorum.
Hayati beraber kesfetmeyi seviyoruz. Ikimizde hayatla alakali cok merakliyizdir, belgeselden tut, tarihe kadar.
Her konu hakkinda görüslerimizi anlatiyoruz, o bana dünya politikasindan ben ona edebiyattan derken bir bakmissin aksam olmus.
Esimle sohbet etmek cok güzel, onunla eglenmek cok güzel, bazen bizde sarap icmeyi severiz, özellikle arkadaslar geldiginde dünyayi bilem kurtaririz o aksam :)

Simdi bunlari gercekten hava atmak icin degil, gercekten 12 seneden sonra hala böyleyiz demek icin anlattim.
Isteyen istedigi gibi anlar.

trip de atıyorum küsüyorum da isyanları da oynuyorum.evlenmeden önce de öyleydim şimdi de öyleyim.
öyle kızmaz bağırmaz dinler ve susar bu da beni deli ediyo bazen.
mesajlaşırız gezer tozar el ele de tutuşuruz hepsi var ama flört dönemi gibi kesinlikle değil.
bakışlar bile değişikti o zamanlar :)))

allah sanada nasip etsin ne diyeyim. ama bu kadar art niyetli birine ne anlatabilirsin. insanlar evliliği sizin gibiler yüzünden kötü biliyor.umarım bi gün sizde mutlu olursunuz

hmm... Yani tabi hic birsey ilk günlerdeki gibi degil, ben esimle 7 aydir evliyim ve 5,5 senedirde cikiyoruz. Yani nasil desem, naz cekme felan hala var bende, yani cok cabuk aglarim, bana sarilsin güzel sözler etsin isterim. Küserim, bagiririm. Yani aslinda fazla birsey deyismedi sadece artik evliyiz ve artik okadar cok ugrasmiyor. sagolsun yine gelir sarilir aglama tamam haklisin der ama eskiden barismak icin hediye alirdi, süpriz yapardi. Okuluma veya is yerine gelip arabama gül koyup giderdi. Bunlar yok tabi ama cok daha güzel sanki simdi hersey nebilim eskisinden daha cok seviyorum. Sanki onsuz yapamam gibi geliyor.

Tabiki insan cok genc olunca kaprisler aglamalar oluyor ve evliligi tam anlamiyorsunuz.
Ama yasi olgun iki insan evlenince hayati daha güzel tartabiliyorlar, o zaman ne kapris, ne aglama oluyor.

Ben hemen ayrılayım o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…