Walla benım eşim 4 4lüktür,herkes de bayılır ewlılıgımıze...Ben ewlılıgımde yemek bıle yapmam ,yatarım eşim yapar işten gelınce..Her işime kosar,dikiş bile bilmem ben ..Biz de aşığız we sewıyoruz da ,ewlılık 2 kısının yaşadıgı birşeydir,üçüncü şahıslarla paylasılmaz,eger paylasıyorsan mutlaka da sorun örtmek içindir..Ben bir sürü ewlılıge sahıt oldum ,onlardan örnek werdım ..Ayrıca nazara da aşırı inanırım ,sen ınanmıyorsan o senın tercıhın..Ben genel anlamda söyledım..EWLILIK genel anlamıyla flörtle aynı olması imkansız bir kurumdur ..Bu genel geçer bır gerçektır,kımse de ınkar edemez..Ailelerle ewlenılıyor..Ancak,aılelerı ve butun akrabaları baska sehırde olup da sadece o sehırde arkadaslarıyla wakıt gecıren,ögrencı ewı gıbı yasayan bır ewlılık flörtle aynı olur,onun dısında da zor olur..Kımseye yalan demedım ben zaten genelledım ..buradakılerı de okumadım bıle yazarken..Söz meclısten dısarı...Ama ,10 yıllık bir flörtün de getırdıgı ewlılık ne kadar ılk gunkı gıbı olur,bılemıyorum ..Sadece gülüyorum..