Eşiyle hala flört dönemindeki gibi ilişki yaşayan varmı???

4 yıl birliktelikten sonra evlendım ve 7 aydır evlıyım hala flört ediyoruz her türlü süprizze acıgız tabi kıstas olarak alınırmıyım bilmiyorum yanı yenı evlıyım belkıı ılerde degısebılır bılemıyorum

benim de 3 yılım var..o 2 diyo ama ben 3 diyorum çünkü bende bundan korkuyorum ...herşey değişcek diye..

flört döneminizde nasıl olduğunuza bağlı. ben evleneli neredeyse 2 sene olacak... bazı şeyler flörtteki gibi. ben eşimle 3 sene flört ettim. o zaman da hoşuna gitmeyen birşey olunca küserdi bir şey demeden, ben de sallamaz aramaz sormazdım. sonra paşa paşa arardı ben de burnundan getirirdim. sorunun varsa söylersin küsmek ne ? neye küsüyon bi de.... yolda biri baksa bana küser surat asardı günlerce.... şimdi de küsme huyu var aynı flört gibi. ben de küsünce hiçç sallamıyorum. derdi neyse, hatam varsa gelsin söylesin... küsmek ne yani kız çocuğu gibi... o konuda aynıyız.

flörtte daha çok hediye alırdı. hatta daha 2 aylık flört ediyorduk gitmiş pırlanta küpe almıştı... şimdi hediyeler küçüldü. miktarı da azaldı. ama flörtte bana nasıl hitap ederse şimdi de öyle. bazı evli çiftler el ele tutuşmaz. eşim hala elimi bırkamaz yolda.

bir de flörte göre cimrileşti adam.

sonuçta öyle ya da böyle illaki az da olsa dğeişiklik oluyor.

bENCE HERŞEY MÜKEMMEL DİYENE İNANMAMALISIN ...COK ÖVEREK ANLATAN KESIN YALAN SÖYLUYORSUR..ÖYLE FLÖRTLE AYNI OLAMAZ EWLILIK..CUNKI DIGERINDE ÖZLEM WAR,UFAK KACAMAKLAR WAR,SAYILI WAKIT WAR..UZAKLIK WAR,BULUSUNCA KAVUSMA WAR..EWLILIKTE ISE BÖYLE DEGIL 7/24 BİRLİKTE ,AMA FATURALAR,HAYAT MUCADELESI ..ESKIDEN HERYERİ GEZERKEN KEMER SIKMA ZORUNLULUGU VS..BENCE COK COK FARKLI ..YANI UZUN YILLAR BIRLIKTE OLUP EWLENENLERI HIC AYNI DEWAM ETTIGINE INANMIYORUM BEN..BIR DE EŞİNİ,EWLILIGINI ÖWEREK ANLATANLARA HİÇ İNANMAM..BENIM EWLILIGIM SÜPERDI ILK GUNLER DAHA DA HARIKAYDI ..ASLA TEK KELIME ANLATMIYORDUM NAZAR DEGER DIYE KORKAR GERCEKTEN MUTLU OLAN ANLATMAZ BENCE..

1o senelik ilişkiden sonra evlendik 2 senedirde evliyiz hala hersey cok güzel eskisinden dahada diri.ikimizde birbirimizin isteklerine saygılıyız ve cok neseliyiz

insanoğlu kendi mutlu olmayınca hersesi kendi gibi görmek istiyor. kaçamaklar süprizler birbirini seven her evlilikte olabilicek seyler.insanın evliliğini eşini överek anlatması herkese nasip olur insallah

tabi beraber yasamaya baslayinca birsuru sorumluluk ekleniyor ama bu da beraberligin keyifli taraflarini alip goturmuyor ki..

ayrica ben nazara asla ve asla inanmayan biri olarak burada benim gibi dusunen baska insanlarin da olabilecegi fikrindeyim. "gercekten mutlu olan nazar deger diye anlatmaz" da ne demek. o zaman burada kimse evinin, bebeginin fotograflarini paylasmasin. kimse dugun resimlerini paylasmasin. kimse yeni yaptirdigi sacini, makyajini, ojeli tirnaklarini, kiyafet kombinlerini paylasmasin kk'de .... sizin mantiginiza uyarsak olmasi gereken bu.

iste bu sebeplerden kimseyi yalancilikla itham edemezsiniz.

bizde flört dönemindeki gibi değiliz tabiki, bazen bunalıyorum sıkılıyorum
boşanmayı bile düşünüyorum ara sıra

insanoğlu kendi mutlu olmayınca hersesi kendi gibi görmek istiyor. kaçamaklar süprizler birbirini seven her evlilikte olabilicek seyler.insanın evliliğini eşini överek anlatması herkese nasip olur insallah

Walla benım eşim 4 4lüktür,herkes de bayılır ewlılıgımıze...Ben ewlılıgımde yemek bıle yapmam ,yatarım eşim yapar işten gelınce..Her işime kosar,dikiş bile bilmem ben ..Biz de aşığız we sewıyoruz da ,ewlılık 2 kısının yaşadıgı birşeydir,üçüncü şahıslarla paylasılmaz,eger paylasıyorsan mutlaka da sorun örtmek içindir..Ben bir sürü ewlılıge sahıt oldum ,onlardan örnek werdım ..Ayrıca nazara da aşırı inanırım ,sen ınanmıyorsan o senın tercıhın..Ben genel anlamda söyledım..EWLILIK genel anlamıyla flörtle aynı olması imkansız bir kurumdur ..Bu genel geçer bır gerçektır,kımse de ınkar edemez..Ailelerle ewlenılıyor..Ancak,aılelerı ve butun akrabaları baska sehırde olup da sadece o sehırde arkadaslarıyla wakıt gecıren,ögrencı ewı gıbı yasayan bır ewlılık flörtle aynı olur,onun dısında da zor olur..Kımseye yalan demedım ben zaten genelledım ..buradakılerı de okumadım bıle yazarken..Söz meclısten dısarı...Ama ,10 yıllık bir flörtün de getırdıgı ewlılık ne kadar ılk gunkı gıbı olur,bılemıyorum ..Sadece gülüyorum..

zaten evliliklerin ilk günkü gibi olması saçmalık.en azından araya çocuklar giriyor.sorumluluk çoğalıyor..24 senelik evliyim.kesinlikle ilk günkü gibi değil,hatta daha güzel.birbirimizi daha iyi anlıyabiliyoruz.24 sene içinde birçok sorun yaşadık,ayrıca çocuklarımızı büyüttük.şimdi daha fazla birlikteyiz.allahım sonuna kadar böyle devam edelim inşallah

Ben Duygu Asena romanlarıyla büyümüş biri olarak her zaman gözü açık ve gerçekleri gören biri oldum,erkeğin hangi lafının nereye gittiğini,ne demek istediiğini vs..Birçok şeyi bilerek yaşadım ...Hiçbir flörtümde de taviz wermedım..Ewlılıgımde de wermıyorum..İkimiz de çalısıyoruz ,asla da tawız werıp el üstünde de tutmam ..Buna ragmen de sewılmeyı dibine kadar yaşarım...Çoğu kadın ewlılıgı kalıcı olsun dıye wermedıklerı tavız kalmaz,ne dese yaparlar kocalarına yaranmak için..Asla öyle de olmam ben ..Önemlı olan öyle olmadan sewılmeyı becermektir..

Son düzenleme:

Amin..Tecrübelı ınsanlara her zaman saygı duyarım..Size uzun nıce yıllar bırlıkte mutluluk wersın Allah..Tabı kı ewlılıkte birçok aşamalı engeller cıkıyor ,onları aşmak gerekıyor ...Mutluluk tek taraflı degıl sonucta..Bizim de ınsallah bu hafta ılk bebegımız olacak ..Heyecandan uyumuyorum artık ..

Son düzenleme:

burada kimse hersey ilk gunku gibi olur demiyor zaten. ayrica hala ithamlarda bulunuyorsunuz - ornek; ben simdi esimle mutluyum dedim diye sorun mu ortmeye calisiyor oluyorum?... etrafinizda oyle ornekler olabilir ama genelleyip de burada bizi yalanci/sahtekar durumuna dusurmeniz hos olmadi. inanmamakta serbestsiniz sonuc olarak kimse kimseye birsey ispat etmek zorunda degil. ama buraya gelip de mutlu evliligim var diyenlerin yalan soyledigini iddia etmeniz yanlis sizin de bunu kabul etmeniz lazim. yine de burada herkes guzel guzel paylasim yaparken gelip de felaket tellalligi yapmak, bilmeden etmeden herkesi bir anda genelleyip yalanci konumuna dusurmek de biraz ayip oluyor. siz ister gulmeye devam edin, ister aglayin, ister kizin, ister daha d agir konusun sonucta hicbirsey degismeyecek burada mutluyum deyip aslinda sorunlari olan ancak kendini kandirmis olur o da zaten bizi ilgilendirmez..
kayinvalidemlerle bolunmus bir evi paylasiyoruz biz ic ice sayiliriz mesela. hemen hergun gorusuyoruz. gayet de memnunuz hayatimizdan ne karisirlar ne bir fikir soylerler arkadas gibiler. bugun onlara gittik iceri girdigimizde kayinvalidem kayinpederimin kucaginda oturuyordu el ele goz gozeydiler hatta onlarla biraz dalga gectik sakalastik .. onlar bile flort halindeler simdi ben yalan mi soyluyorum veya onlar mutsuzlar da numara mi yapiyorlar?.. o kadar tatlilar ki.. fotograflarini da cektim simdi buna da photoshop falan demeyin de...

kisacasi demek istedigim su, sizin etrafinizda boyle ciftler yok diye genelleme yapip oyle birsey olmaz diye kestirip atmayin. boyle ciftler VAR evet. siz nazara inandiginiz icin belki saklama ihtiyaci duyuyorsunuz ama benim yasadigim yerde nazar diye bir kavram dahi yok o yuzden biz saklamayi gerek gormuyoruz. mutlulugumuzu paylasmaktan hoslaniyoruz belki.. konusu acilmisken herkes hikayesini anlatmis ne guzel iste.. biraz pozitif olmaya ihtiyaciniz var bence, herkese fesat gozuyle bakiyorsunuz.

Truly ne kadar güzel bir resim o öyle.
Yemin ediyorum baktigimda kalbimde güller acti...Oooyyyy hep öyle olsunlar...ne kadar birbirine yakismislar.
Nazara inanmam ama inanan olur diye kayinvalidene ve kayinpederine yolluyorum.

Bu arada mutluluga inanmayan mutlulugu bulamaz, hayata birazda pozitif bakmak lazim.
Hele hele sanal alemde kime havamizi atacagiz onuda anlamadim ama neyse, sanki ne karim olacaksa...
Tüm arkadaslarimin cok güzel evlilikleri var, herkes medeni ve nezih bir hayat sürer.

Benim ve esimin hayat felsefesi su: saglikli oldugumuz sürece, hersey ama hersey cok güzel ve bunun bilinciyle yasadikca herseyin kiymetini cok iyi bilelim, gerisi fasi fiso...

ayyyyyyyyyyyyyy canım nekadar tatlılar ole ya 3senelık evlılıgımde hıc bole seyler yasamadım desem yerı bu resımı gorunce kalbımde kelebekler ucustu resmen ya nekadar tatlılar ole allah bozmasın ınsallah bence herkadın esıyle bole yakın olmak ıster odun kocalar kadın degerı bılmezler bosa dememısler kadınlar cıcektır sulanmak ıster dıye valla susuzluktan kurumus solmus okadar kadınlarımız varkı

ya canım benım ya sızın ora nerekı?sevgı dıyarından bahsedıyon sankı soyle bende gelem oraya yaaaaaaaaaaaaaaa hakketten ben zaten nezaman yaslı bırbırıne askla sevgıyle bakan bırını gorsem duygulanırım benım ıcın cok onemlıdır ask sevgı

gercekten de cok tatlilar yani bir gun degil hergun boyleler sakalasirlar falan bazen kp kv'yi kovalar cocuk gibi eglenirler bazen de iste boyle sarmas dolas oturur birer kadeh sarap icer tum aksami oyle gecirirler romantik romantik .. mesela guzel huylarindan biri de tv izlemezler. aksam tvye bakarak gecmez yani sohbet muhabbet, biz de geliriz bazen oyun falan oynanir. sozluk oyunu veya tabu gibi seyler.. bazen de kare bulmacayi kayinpederim alir fotokopisini ceker herkese dagitir yarisma yapariz kim once bitirecek diye. ama benim ailem oyle mi malesef annem bir odada babam bir odada tv karsisindalar tum aksam boyle geciyor ben de esimin ailesi ile ilk kez ic ice olunca cok sasirmistim simdi alistim ve gipta ediyorum ben de esimle oyle olmak istiyorum yaslaninca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…