bende kaçarak evlendim 3yılımız doldu annemle görüşüyorduk babam yüz yüze gelmekten kaçınıyordu hep benle evliliğimiz ilk zamandan beri çok güzel geçiyor

tabi eşimin sayesinde ilk zamanlar ne buhranlar atlattım eşim hep olurundan yaklaştı bana.hiç bir zaman bu durumu başıma kakmadı ailseine gelince sadce kayınpederimle aram çok iidi sanırım oda baba özlemi çekmektendi.çünkü babamla ilişkimiz dünyada nadir bulunucak şekildeydi. hala bu işe neden kalkıştığımı canımın canısının yüzünü nasıl eğdirdiğimi analamıyorum.Allah tan çevreme duyurmadık.eşimin ailesi ağızlarını açmadılar bu konuda.gel zaman git zaman bayramlarda oturmalarda karşılaştık elini öpmeye çalıştım çok inattır kendileri bi türlü yıkamadım o inadını.annemle görüşüyorduk.o da etmediğini demediğini bırakmıyordu.beni hep can damarımdan babamla vurmaya çalışıyordu.baban hasta beyin tomografisi çekindi falan filan bazen aslı astarı olmayan şeyleri söyleyip duruyordu.vallahi çok güzel giden bir evliliğim var.aman kalbini kırdık dahada yıpratmayalım diyerekten hep annem ne derse onu yapıyorduk.aklınıza gelebilecek herşeyi.kaçmamda çok etkisi var bu dominant hareketlerinin.herneyse 1seneye kadar boşan gel durumları oldu.sonra bir bebeğim oldu.Allahıma şükür iyiki vermiş babamla barışmamıza vesile oldu.sonuç çok güzel giden bir evliliğim var

babamla aramız çok iyieskisinden daha da çok.
kim nederse desin böyle kötü olaylar yaşanmadan bilinmez acısı ama tavsiyem ne olursa olsun el oğlu bulunur ama aile bulunmaz.Annem hep der oit olmassa öteki it olur. durum böyle kimse aile rızası olmadan evliliğe kalkışmasın.