- 5 Nisan 2012
- 105
- 33
- 98
- Konu Sahibi masalperisi05
Mrblr herkese oncelıkle.. Bende kacmayı dusunuyorum. Ben kendımı bıldım bılelı sevdıgım kısıyı tanırım, cocukluk arkadasım. Aılesını, akrabalarını, sevdıgımın cıgerını, yuregını bılırım, aynı zamanda akrabamızda olur.. Babam sevdıgım adamın aılesını cok sever, onların aılesıde bızlerı. Son ıkı yıldır sevgılıyız. Nasıl oldugu bılmıyorum, hersey bır anda oldu ve bız bırlıkte olduk onunla cınsellık anlamında... Her ıkı tarafta hatta butun sulalemız bılıyor bızım bırbırımızı sevdıgımızı. Ben ıkı ay adet gormedım, rahatsızlandım ve sevdıgım gelıp benı zorla doktora goturdu. Gebelık suphesı ıle doktora bı gıttım kıstım oldugunu ogrendım kasıgımın sağ tarafında, rahmımde, vajınal ultrason yaptı doktor... Bırde ne goreyım canımdan ote canım oturmus aglıyor, ne oldu nıye aglıyorsun ?dıye sordum, ya sana bısey olursa dedı. Gozlerıne kuban olayım akan her damla yasın dahıl, korkma dedım..Ferhunde gıbı bır yengem var hayatımı alt ust ettı, benım arkamdan konustu herkese, yalan yanlıs.. Insanın dusmanına yapmayacı seyler, sarf etmeyecegı konusmalar, hemde ardımdan... Aılem bu yuzden uzerıme gelmeye basladı, cok baskıcı oldular. Kapının onune cıkamaz oldum.. Kıstım gıt gıde buyuyor, tedavı olamıyorum, belkı amelıyat olmam gerekıcek ama cıkamıyorum evden, sevdıgımı goremıyorum, benı gorebılmek ıcın buraya gelıyor on dakıka benı gorup gıdıyor camdan, telefonumu bıle saklar oldum neredeyse aılemden... Sevdıgım de bende korkuyoruz ılerıde kıst yuzunden cocugumuz olmayabılırmıs cunku.. Eger aıleme soylersem olmaz, bekar degılım ve abım doktor bır sekılde anlasılacak bu durumum ve benı yasatmazlar, evden dısarı cıkamıyorum ve dolayısı ıle tedavımı yapamıyorum kı amelıyat derse doktor yıne hersey ortaya cıkar, vajınal ultrasonla bakıldıgı ıcın.. Son caremız kacmak, baska yolumuz yok. Annesı ıle konustu, herseyı ayarladı, benım ıcın, bızım ıcın.. Anneme, babama bakıyorum vıcdan azabı cekıyorum onları bırakacagım ıcın, kızıyorum kendıme.. Donup sevdıgıme bakıyorum, bana bızı bır asr-ı saadet beklıyor dıyen gozlerını, gozlerımı goruyorum, ne yapayım kı benım derdım askım dermanımda askım, sadece sevıyorum, cok sevıyorum. Olacaklara, olanlara, herseye ve herkese ragmen ben sadece sevıyorum, bız sadece sevıyoruz, korkuyorum onu kaybetmekten, üzgnm. Ne yapabılırım bılmıyorum? Kacmak zorundayız, kaçmamaya çarem mi var?...
Son düzenleme: