ben olsam kizin sifresiyle girip kendi duvarina en sevdigim sey arkadaslarimin sevgililerini ayartmaya calismaktir hahaha falan yazardim
birinin facebook sifresini bilmen onun mesajlarini okuyabilecegin anlamina gelmiyor.
Hiç uğraşma direk sil..Muattab olma,belli ki ruh sağlığı yerinde değil......Hatta silmekle kalma engelle ki senin paylaşımlarına,profiline hiç ulaşamasın....Sevgilisini de engelle tabi aynı zamanda.....Hayatından sil bu insanları ve Allaha havale et en iyisi....Vakit harcayıp sinir olmaya değmez böyle kompleksli,fesat tipler..........
ben de bunu düşünüyorum ama onun olumsuzluğunu hayatıma olumlu olarak mı çevirsem diye düşündüğüm bile oldu. mesela bir sınavım var daha çok çalışmak istiyorum aklıma o gelince ki iyi bi bölüme gireyim daha da kudursun, ya da daha güzel olayım daha da kudursun vs gibi. yani kendimi daha iyi yapmak için bu olumsuz enerjiyi kullanıp onu da mutsuz edip bi taşla iki kuş vurmuş olur muyum diyorum. ama bi yandan da güzel bişeyimi bile sırf hasetinden kulp takıp etrafına dedikodumu yapmaya devam edicek bunu bilmek bile sinirimi kaldırıyor, zaten bu ara sevgilimle problemliydim bi de bu eklendi bütün gece hiç uyuyamadım sinirimden.
Onunla muattab olmadan da okul,iş hayatında kendin için en iyisini yapabilirsin.... Bence hiç değmez...
Zaten bir insan sana takmışsa,senin hemen her davranışından ,her kullandığın sözcükten olumsuz bir anlam çıkarır ve bunu seni üzmek,yıpratmak için kullanır...Bu da hayatının çeşitli alanlarına yansır...
Sen bilirsin bu durumda...........
günaydın arkadaşım hiç uzatma o kişiyi direkt sil ve engelle senin ne yaptıgını görmesin onun face şifresi varmış sende hiçbirşey yapma canım sonra sen kötü olursun eger kötü birşey paylaşırsan yada yazı yazarsan arkadaşın şikayet edebilir ve senin ip numaran tesbit edilirse Allah korusun ceza falan alırsın çünkü artık bilişim uzmanları var ve bu tür hareketler cezasız kalmıyor en basiti arkadaşını silip engellemen
bence bisey yapma onun facebookuna.
ben gicik oldugum birisinin güzel haberlerini okudukca sinir olurum.
bide insan kiskandigi kisilere gicik oluyor. kendimden biliyorum
sen güzel güzel paylasmaya devam et bak nasil cildiracak..
bence bu özel hayata tecavüzdür...
bak bence sen güzel bi kızsındır arkadasın da sana özenen birisidir. baktı senin gibi olamaıo. sana sahip olmak istemiştiir. sonra baktı oda olmuyor. senden gıcık kapmıştır. kesin o kız biraz tipsizdir ?? dogrumu degil mi. çünkü sen diosun ki kısa kessem sacımı kısa kesicek. yani bu kız kısaca senin hastan hatta o kadar delirmişki aşık olabilir ama belli etmez bunun sonu bi yere varar mı bilmiorm ama kız takmıs sana bence sen ugrassan ugrasmamsan da bu seni terketmez taki ayıkınca...
ha bide bu tipler genellikle herkes kendi seviyesine gelene kadar karsı tarafla ugrasırlar. kendi seviyesine inersen de seni küçümserler. biraz garip durum o kızın cocuklugundan beri travması olabilir(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?