Yatak odası problemlerinden değil fakat onu aldattığından şikayet etmiş ben genceciğim bana yanlış yaptı şudur budurBirkaç defa özel şeylerini anlatmış demişsiniz.
Yazdıklarınız çok üstü kapalı, nedir özel şeyler?
Yatak odası sorunlarından mı bahsetmiş?
Sevgili Kadınlar klübü hanımları iyi günler hepinize dün Kadınlar klübünden kıskanan koca adlı bir konu açmıştım neyse kısaca espriler vs derken eşimin intagramına bakacağımı şaka yollu söylemiştim Va baktım da kocamın eski arkadaşın boşanmış karısının ricalarıyla karşılaştım ,intagram mesajlarında hepimiz kadınız lütfen değerli fikirlerinizi bekliyorumkocamın Eski arkadaşının karısı ve şu an kocam bu arkadaşıyla pek samimi değil ve görüşmüyor , hatta çok eski de kalmış bir kişi ,fakat arada samimiyet var kocamın bu eski arkadaşı karısıyla boşanmış ayrıldığı hanım kocama instagram üzerinden bir takım Mesajlar yolluyor arkadaşına söylemesi için Ricada bulunuyor , özel konulara giriyor falan baya samimi gerçi hoş bu konudan haberdardım fakat kadın bana hiçde normal gelmedi ve rahatsız oluyorum bu durumdan ve şu esnada zaten bir takım sorunlar yaşıyorum vs sıkıntılarım var tartışma konusumu sizce bu rahatsızlığımı dile
Tam olarak nasıl mesaj atmış? Direkt yazarsanız daha iyi olur .Sonuçta hepimiz kadınız ve bir kadın neyi ne niyetle yazar anlayabiliriz .Sevgili Kadınlar klübü hanımları iyi günler hepinize dün Kadınlar klübünden kıskanan koca adlı bir konu açmıştım neyse kısaca espriler vs derken eşimin intagramına bakacağımı şaka yollu söylemiştim Va baktım da kocamın eski arkadaşın boşanmış karısının ricalarıyla karşılaştım ,intagram mesajlarında hepimiz kadınız lütfen değerli fikirlerinizi bekliyorumkocamın Eski arkadaşının karısı ve şu an kocam bu arkadaşıyla pek samimi değil ve görüşmüyor , hatta çok eski de kalmış bir kişi ,fakat arada samimiyet var kocamın bu eski arkadaşı karısıyla boşanmış ayrıldığı hanım kocama instagram üzerinden bir takım Mesajlar yolluyor arkadaşına söylemesi için Ricada bulunuyor , özel konulara giriyor falan baya samimi gerçi hoş bu konudan haberdardım fakat kadın bana hiçde normal gelmedi ve rahatsız oluyorum bu durumdan ve şu esnada zaten bir takım sorunlar yaşıyorum vs sıkıntılarım var tartışma konusumu sizce bu rahatsızlığımı dile getirmelimiyim
Kocanız eski ilişkileri kurtarma görevlisi ,ilişki terapisti falan mı ?? Yoksa görüşmediği arkadaşının eski eşine psikolojik danışmanlık yapacak kadar iyi niyetli mi ?? Açın gözünüzü lütfen . Yarın öbür gün bu konu hakkında bi yerde oturup konuşalım falan der .Sizin koca da hiç bi art niyet görmediği için kabul eder al başına belayı .Yatak odası problemlerinden değil fakat onu aldattığından şikayet etmiş ben genceciğim bana yanlış yaptı şudur budur
Aynen kuzum bende zamanında çok yaptım, o yüzden şimdi rahatımYoksa gerçekten had buluyorlar. Bu gün bana yapan yarin başkasına yapar. ❤ Erkek de böyle ses çıkarmayınca normal sanıyor maalesef. O gün öyle tepki vermeseydim Eminim ki eşim daha rahat olacaktı. Şimdi beyfendi de sağolsun(!) normal bulmuyor ona göre davranıyor.
Haklısınız ben de haliyle çok rahatsız oldum, bana da hiç mantıklı gelmedi .aradaki muhabbet ,neler yazmış ,kocasını şikayet etmiş beni aldattı ben gencecik güzelim nasıl yaptı bunu bana ?yok benim üstüme bir de borç yıktı ,şiddet uyguladı gibi bildiğiniz şikayet eder şekilde sızlanmış ama üslubu hiç hoşuma gitmedi .neden kendi hala daha çocuğu için muhattap olmak zorunda olduğu kocasını şikayet edip ona söyle bunları, falan desin şu var kocam fazla iyi niyetli fakat kadın bana pekte iyi niyetli gelmedi sadeceKocanız eski ilişkileri kurtarma görevlisi ,ilişki terapisti falan mı ?? Yoksa görüşmediği arkadaşının eski eşine psikolojik danışmanlık yapacak kadar iyi niyetli mi ?? Açın gözünüzü lütfen . Yarın öbür gün bu konu hakkında bi yerde oturup konuşalım falan der .Sizin koca da hiç bi art niyet görmediği için kabul eder al başına belayı .
O zaman yazması çok yanlış. Bende arkadaşlıkları var sandım başta. Hayırdır yani dengesizce bir hareket. Eşiniz ne dedi? Ben yerinizde olsam engelletirdim kadınıKadınla samimiyeti eski erkek arkadaşının o sıra karısı olması sebebiyle sanırım ortak bir yemek vs arkadaş toplantısı o şekilde olmuş ta öyle samimiyet yok normal de instagram dan eşimi ekleyip kocasını şikayet etmiş arada çocukta var zaten eski kocasıyla bir şekilde iletişimi var kocama özel konularını şikayet edip eski kocasını kötülercesine yazdıkları sinir bozucu geldi evet
Daha konuyla alakalı düşüncemi eşimle paylaşmadım ,ben de engelletmeyi düşünüyorum ,saçma bir diyaloğO zaman yazması çok yanlış. Bende arkadaşlıkları var sandım başta. Hayırdır yani dengesizce bir hareket. Eşiniz ne dedi? Ben yerinizde olsam engelletirdim kadını
Kocamdan şüphelenmiyorum ,kendi ben mesajlaşmaları görmeden , bahsetmişti çünkü ,haberim varda ,dün kendim instagram mesajlarını okuyunca aradaki diyalog hoşuma gitmedi kadının eski kocasını şikayet etmesi pek hoş gelmedi banaEski arkadaşın boşandığı kadın eski hanım bla bla bla.
Hiç bişey anlamadım.
Kocandan mı şüphe ediyosun kardeş?
Herkesin kendince bir isyanı vardır evet insanların eğitimi yok Türkçesi bozuk diye sınıflandırarak küçümseyen tutumunuz için ayrıca teşekkür ederim sağolun
Cevaben üzüldüm iyi bir aileydiniz şeklinde teselli edici şeyler yazmış ,fakat baya uzun uzadıya dertleşmiş kadınkocanız cevaben ne yazmış peki?
Olabilir de burada kayınvalide içinde kv vs bazı kısaltmalar kullanılıyor ,kabul ediyorum ilk mesajı gözden geçirmeden aceleyle dikkatsiz cümle hataları kurarak yazmışım ,fakat bazı kadınların burada bazı Kadınlar için sürekli bir Türkçeniz bozuk, bu yaşa kadar nasıl geldiniz bu Türkçeyle falan saçma sapan küçümser bir şekilde ağır eleştirileri oluyor .sizinde isyanımız falan şeklinde kullandığınız tabir açıkcası hiçte hoş gelmedi bana , size karşı kullandığım üsluba ,dikkat ederseniz de küçümser şekilde alaycı bir cevap yazmadım ,size aksine ,sağolun ,teşekkür ederim diye karşılık verdim .fakat sizin yazdığınız yorum alaycı ve küçümser bir şekildeydiİnstagram yerine ins yazmanın, kısaltmalar yapmanın eğitim gerektirdiği düşünmüyorum. İnstagram vs. Akıllı telefon kullanacak kapasitedeki bir insanın Türkçeyi eleştirdiğimiz şekilde kullanmasının keyfi olduğunu düşünüyorum. Kimseyi de küçümsemiyorum.
Düzelttim ve baya detay verdim ,baştan dikkatli sayfalardaki yorumlarımı okudunuz mu ?Duzenlesen ayrinti wersen keske arkadasim bizde anlasak
Olabilir de, burada kayınvalide için de kv vs bazı kısaltmalar kullanılıyor, kabul ediyorum ilk mesajı gözden geçirmeden, aceleyle, dikkatsiz, cümle hataları kurarak yazmışım. Fakat bazı kadınların, burada bazı kadınlar için sürekli bir “Türkçeniz bozuk, bu yaşa kadar nasıl geldiniz bu Türkçeyle” falan saçma sapan, küçümser bir şekilde ağır eleştirileri oluyor. Sizin de “isyanımız” falan şeklinde kullandığınız tabir açıkcası hiç de hoş gelmedi bana, size karşı kullandığım üsluba dikkat ederseniz de küçümser şekilde alaycı bir cevap yazmadım size; aksine; “sağolun, teşekkür ederim” diye karşılık verdim. Fakat sizin yazdığınız yorum alaycı ve küçümser bir şekildeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?