Eski arkadaşın karısı

Birkaç defa özel şeylerini anlatmış demişsiniz.
Yazdıklarınız çok üstü kapalı, nedir özel şeyler?
Yatak odası sorunlarından mı bahsetmiş?
Yatak odası problemlerinden değil fakat onu aldattığından şikayet etmiş ben genceciğim bana yanlış yaptı şudur budur

Yatak odası problemlerinden değil fakat onu aldattığından şikayet etmiş ben genceciğim bana yanlış yaptı şudur budur
Kocanız eski ilişkileri kurtarma görevlisi ,ilişki terapisti falan mı ?? Yoksa görüşmediği arkadaşının eski eşine psikolojik danışmanlık yapacak kadar iyi niyetli mi ?? Açın gözünüzü lütfen . Yarın öbür gün bu konu hakkında bi yerde oturup konuşalım falan der .Sizin koca da hiç bi art niyet görmediği için kabul eder al başına belayı .

Aynen kuzum bende zamanında çok yaptım, o yüzden şimdi rahatım
Aynı benim gibi davranan birini daha görmek beni çok mutlu ettii

Haklısınız ben de haliyle çok rahatsız oldum, bana da hiç mantıklı gelmedi .aradaki muhabbet ,neler yazmış ,kocasını şikayet etmiş beni aldattı ben gencecik güzelim nasıl yaptı bunu bana ?yok benim üstüme bir de borç yıktı ,şiddet uyguladı gibi bildiğiniz şikayet eder şekilde sızlanmış ama üslubu hiç hoşuma gitmedi .neden kendi hala daha çocuğu için muhattap olmak zorunda olduğu kocasını şikayet edip ona söyle bunları, falan desin şu var kocam fazla iyi niyetli fakat kadın bana pekte iyi niyetli gelmedi sadece

Eski arkadaşın boşandığı kadın eski hanım bla bla bla.
Hiç bişey anlamadım.
Kocandan mı şüphe ediyosun kardeş?

Konuşmanı görüşmenin istemiyorum rahatsız oluyorum hayatım, bitti.

O zaman yazması çok yanlış. Bende arkadaşlıkları var sandım başta. Hayırdır yani dengesizce bir hareket. Eşiniz ne dedi? Ben yerinizde olsam engelletirdim kadını

O zaman yazması çok yanlış. Bende arkadaşlıkları var sandım başta. Hayırdır yani dengesizce bir hareket. Eşiniz ne dedi? Ben yerinizde olsam engelletirdim kadını
Daha konuyla alakalı düşüncemi eşimle paylaşmadım ,ben de engelletmeyi düşünüyorum ,saçma bir diyaloğ

Eski arkadaşın boşandığı kadın eski hanım bla bla bla.
Hiç bişey anlamadım.
Kocandan mı şüphe ediyosun kardeş?
Kocamdan şüphelenmiyorum ,kendi ben mesajlaşmaları görmeden , bahsetmişti çünkü ,haberim varda ,dün kendim instagram mesajlarını okuyunca aradaki diyalog hoşuma gitmedi kadının eski kocasını şikayet etmesi pek hoş gelmedi bana

Yani bence de ne alaka arkadaşa ulaşmak, hiç mi eski eşin aile kısmından tanıdığı yok bu kadının! Hiç iyi niyetli bir davranış değil 2.sinin olmasına izin vermeyin eşinize söyleyin 2.defa yazarsa rahatsız olduğumu ben bizzat bildireceğim deyin..

Herkesin kendince bir isyanı vardır evet insanların eğitimi yok Türkçesi bozuk diye sınıflandırarak küçümseyen tutumunuz için ayrıca teşekkür ederim sağolun

İnstagram yerine ins yazmanın, kısaltmalar yapmanın eğitim gerektirdiği düşünmüyorum. İnstagram vs. Akıllı telefon kullanacak kapasitedeki bir insanın Türkçeyi eleştirdiğimiz şekilde kullanmasının keyfi olduğunu düşünüyorum. Kimseyi de küçümsemiyorum.

Olabilir de burada kayınvalide içinde kv vs bazı kısaltmalar kullanılıyor ,kabul ediyorum ilk mesajı gözden geçirmeden aceleyle dikkatsiz cümle hataları kurarak yazmışım ,fakat bazı kadınların burada bazı Kadınlar için sürekli bir Türkçeniz bozuk, bu yaşa kadar nasıl geldiniz bu Türkçeyle falan saçma sapan küçümser bir şekilde ağır eleştirileri oluyor .sizinde isyanımız falan şeklinde kullandığınız tabir açıkcası hiçte hoş gelmedi bana , size karşı kullandığım üsluba ,dikkat ederseniz de küçümser şekilde alaycı bir cevap yazmadım ,size aksine ,sağolun ,teşekkür ederim diye karşılık verdim .fakat sizin yazdığınız yorum alaycı ve küçümser bir şekildeydi

Böyle olmalıydı; eksiğim vardır, fazlam yoktur. Ben dilimizin bu denli özensiz kullanılmasından rahatsızım; arkadaşın yaptığı yorum üzerinden de genel bir yorum yaptım. Yorumum sizi de kapsar, evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…