• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski bir mesaj

Yok ben yüklemedim normal direk mesajlara baktım biraz da geriye gidince gördüm. Hatta şu anda neden geçen yaz görmedim bunu düşünüyorum acaba WhatsApp i silip tekrar mı yüklemiştir, ya da geçen yaz bakmadım muhtemelen hiç hatırlamıyorum sürekli bakmadığım için.
Ama bu adam zaten mimli daha önceden de girişimleri olmuş. Silmiş olması gerekirdi tuhaf bir durum:işsiz:hele ki böyle bir konusma içeriği kesin silinirdi. A

Zevzekçe muhabbet etmişler bi halt yiyebilse bi senedir yerdi zaten onu bulurdunuz. Gevşek erkek muhabbeti birbirlerine ne kadar çok çapkın olduklarını kanıtlamaya çalışıyorlar farkında bile değiller eğer kadın kafaya koyarsa ruhları duymaz kendilerinden çok daha genç çok daha yakışıklı niceleri hiç çabasız karılarının koynuna girer. Bu ne biçim muhabbet kafamı bozma haberin olmadan burnundan bile boynuz çıkarıp seni kapının önüne asarım de. O korksun.
Not: yapacağımızdan yazmadım yapabilitemizin kapasitemizin daha yüksek olduğunu ve bunu bilmelerini gerektiklerini düşündüğüm için yazdım, linç yemeden belirtme zorunluluğu hissettim. Arsızdan arsız olursan arsız temkinli davranır. Yoksa kendini çapkın falan sanıp bi halt gibi tepeye çıkar.

Sağdaki mesajlar eşimin. Geçen yaz arkadaşı ile bu şekilde mesajlaşmış. Bu normal mi gerçekten? Ben mi ince düşünüyorum yoksa?
Fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...
Eşinizin arkadaşıyla yazışmasında kullandıgı kelimeler ve üslubu yanlış ve irrite edici.

Zevzekçe muhabbet etmişler bi halt yiyebilse bi senedir yerdi zaten onu bulurdunuz. Gevşek erkek muhabbeti birbirlerine ne kadar çok çapkın olduklarını kanıtlamaya çalışıyorlar farkında bile değiller eğer kadın kafaya koyarsa ruhları duymaz kendilerinden çok daha genç çok daha yakışıklı niceleri hiç çabasız karılarının koynuna girer. Bu ne biçim muhabbet kafamı bozma haberin olmadan burnundan bile boynuz çıkarıp seni kapının önüne asarım de. O korksun.
Not: yapacağımızdan yazmadım yapabilitemizin kapasitemizin daha yüksek olduğunu ve bunu bilmelerini gerektiklerini düşündüğüm için yazdım, linç yemeden belirtme zorunluluğu hissettim. Arsızdan arsız olursan arsız temkinli davranır. Yoksa kendini çapkın falan sanıp bi halt gibi tepeye çıkar.
Ay sana linç yapana linç yaparım, edebimizi belli ettik de madalya mı taktılar , aksine kendileri kadar karılarının da aldatabilecegi akıllarında olmalı, yoksa bana bisey olmaz nasılsa diye rahat rahat geziyorlar.

O zman aybiş kim? Aybükeyi kısaltıp aybiş dediğinde dahi eşin şahsı anlıyorsa eşin de bu takılmalara dahil demektir. Mesajlar yeni değil mi? Söyle de rahatla.
Yazdım iki kez yukarda arkadaşının eski sevgilisi 😅 off tekrar ekran görüntüsü alacağım fırsat bulunca ne diye inanmadınız geçen sene olduğuna yahu 😬

iğrenç mesajlaşmalar.. kimi erkeklerin böyle eşlerini değersiz gösterecek şekilde konuşmasına aşırı sinirleniyorum. ki muhtemelen değer de vermiyor zaten size. işin içine girsek evliliğinizde çok daha fazla sorunlar olduğuna eminim. ama önceden kızlarla mesajlaşmalarını görüp ciddiyete binmediyse, bu konuşmalara bir şey diyeceğinizi sanmıyorum.

iğrenç mesajlaşmalar.. kimi erkeklerin böyle eşlerini değersiz gösterecek şekilde konuşmasına aşırı sinirleniyorum. ki muhtemelen değer de vermiyor zaten size. işin içine girsek evliliğinizde çok daha fazla sorunlar olduğuna eminim. ama önceden kızlarla mesajlaşmalarını görüp ciddiyete binmediyse, bu konuşmalara bir şey diyeceğinizi sanmıyorum.
Evet sorunlar var eskiden de konular açtım. O mesaj olayında da kendi açımdan zor bir dönemdeydim. O an için doğru bir karar verdiğimi düşünüyordum.

Evet sorunlar var eskiden de konular açtım. O mesaj olayında da kendi açımdan zor bir dönemdeydim. O an için doğru bir karar verdiğimi düşünüyordum.
önceki konularınızı tam bilmiyorum ama eşiniz muhtemelen evde bir kadın olsun, yemeğimi yapsın, çamaşırımı yıkasın mantığıyla evlenmiş ve gözü dışarıda birisi. fake hesap açmakla uğraşıp kızlarla konuşan, bu mesajları yazan biri için zaten size değer verdiği söylenemez. e peki değer görmediğiniz yerde siz ne yapıyorsunuz?

Güzellik anlaşıyı çok geniş ama
Poposu güzel gideyim
Memesi güzel gideyim
Dudağı güzel gideyim
Kıvrımı güzel gideyim
Bütüncül değil tek bir yerin güzel olması bile yeterlidir bunun için.Libido yükseldiğinde nefes alsına bile döner.Zihniyet belli.
Güzel derken kastettigim şey oydu zaten. Adamın ağzından yazdım.

Back
X