erkek kanka mı?? karşı tarafın erkek olduguna asla inanmam. direkt kız konusması o. sen hayatında aybiş diyen bi erkek gördün mü yaa bu ne saçmalıkYani sıradan iki erkek kanka konuşması mı demeliyim yoksa büyütmeli miyim olayı kafam karışık.
YolarimSiz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız
Hanımefendi erkek karşıdaki evime misafir de oldular. Karısıyla geldi, hatta o zaman bir kızları vardı şimdi iki kızları var uzun süredir yüzyüze görüşemiyoruz ama Instagramda da takipleşiyoruz bu kankasi ve eşiyleerkek kanka mı?? karşı tarafın erkek olduguna asla inanmam. direkt kız konusması o. sen hayatında aybiş diyen bi erkek gördün mü yaa bu ne saçmalık
Hayır kankası liseden sınıf arkadaşı ikisi de 38 yaşEşiniz 45 yaşında mi?
Eşiniz fırsat bulsa, ortam olsa aldatır, bulduysa aldatmistir, bunu bilerek ya devam ya tamam.Hayır kankası liseden sınıf arkadaşı ikisi de 38 yaş
Aybiş konuyu açan arkadaşın ismi olabilir mi?erkek kanka mı?? karşı tarafın erkek olduguna asla inanmam. direkt kız konusması o. sen hayatında aybiş diyen bi erkek gördün mü yaa bu ne saçmalık
Eşin güzellik ölçütününde olduğunu sanmıyorum. Nefes alsın yeter.Bize göre değilse bile kocan ve arkadasina gayet normal geliyor..
Baksana hale..
Karşıdaki kişi de kendi kararlarına almaktan yoksun bir gerizekalı olduğu için esine soruyor.Evli olduğunu bile bile
Esin ise dünden razı,güzel olsa ucaga atlayıp Çin'e gidebilecek kıvamda.
Ama eski mesaj olduğu için neyse diyorum.
Ancak seninki de guzel birini bulursa niyeti bozacakmis gibi geldi bana.
ama sizin yerinizde değiliz sonuçta, eşinizi tanımıyoruz. Nasıl bir insandır, nasıl sorunlarınız var? bilmiyoruz. En azından kendi adıma konuşayım bilmiyorum, eski konularınızdan bilenler vardır belki. Ama benim eşim olsaydı hiç de umursamazdım. Karşıdaki arkadaşı bekar herhalde ve erkek muhabbeti yapmışlar. Eş kişisi ise "kız güzelse üşenmezdim" demek istemiş, gramer hatası yaparak geniş zaman kipi kullanmış diye düşünürdüm. Ama bir yıl önceki mesajları bulacak kadar geriye giderek telefonu ve mesajları incelemeniz ilginç. Neden yaptınız onu da bilmiyorum.Siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız
Açıkçası biz Bursa'ya taşınana kadar 1 yıl boyunca çok güzel bir evliliğimiz vardı . Kendisi çok yoğun çalışmasına rağmen, çocuk olmamasına rağmen bana yardımcı olmaya çalışırdı mutlaka. Kayınvalidem de Bursa'ya geldiğimizde yapmak zorunda sana yardımcı olacak falan diyordu. Ama sonra ağız değiştirdi, sürekli eşimin çok yoğun çalıştığını dinlenmesi gerektiğini falan söylemeye başlamıştı. Ara ara da kavgalarımız oldu ailesiyle ilgili. Annesinin kredi kartı borcu olayı, görümcemi sürekli işe götürüp işten alması, vs... Bir yerde soğukluk oluştu diyebilirim.Valla mesajlar ayan beyan açık. Eşinizin gözü dışarıda, sizi sevmiyor gibi. Evlendik mecbur ne demek anlamadım kim mecbur etmiş? Yaşım geldi bir düzenim olsun arkamı toplayan olsun diye evlenmiş galiba. Bu tarz biriyle açık açık konuşmanın bir şey kazandıracağını düşünmüyorum çünkü inkar edecek. Boşanma düşünceniz varsa yüz göz olmadan boşanın derim. Yani kavga tartışma yüzleşme vs gereksiz gibi. Boşanmayacaksanız da kurcalayıp kendi psikolojinizi bozmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?